Nova 3Play

Καλησπερα, εχω το 3play+ολα τα Novacinema με την προσφορα του καλοκαιριου.Μπορω να προσθεσω τα novasports με την προσφορα των 19,90;;;;;
Μόλις λίγα μηνύματα πιο πάνω έχει αναφερθεί πως δε γίνεται...

πολυ παραπλανητικο παντως το Nova Multivew και Nova HD για 6 μήνες
στο πακετο του novacinema.
πριν λιγο τα ενεργ/σα και ο υπαλληλος μου ειπε 2 μηνες HD.
το 6 μηνες ισχυει-λεει-μονο μαζι με το multiview...

Αυτό είναι λάθος.Είναι 6 μήνες αν πληρώνεις μετρητά και 12 μήνες αν πληρώνει με πιστωτική.Ακόμα και στο συμβόλαιο που υπέγραψες,αυτό αναφέρει.Μπορείς να το ελέγξεις.Αυτό το πράγμα με την ενημέρωση των υπαλλήλων είναι μεγάλη πληγή.Κάτι πρέπει να γίνει.Δες το συμβόλαιό σου και θα δεις ότι αναγράφεται όπως σου το λέω στην παράγραφο με τα HD κανάλια.

το συμβολαιο λεει
nova hd
δωρο 2 μηνες για συνδρομητες 3play.
δωρο 12* μηνες για συνδρομητες με fullpack ή novacinema ή novasports..
οπου αστερισκος εξοφληση μεσω παγιας τραπεζικης εντολης,ή πιστωτικης καρτας.

6μηνο δεν αναφερει πουθενα..

μολις μιλησα με nova και μου ειπαν οτι το 6μηνο ισχυει μονο μαζι με το multiview..
εχουμε καποιον που εκανε προσφατα αναβαθμιση και πηρε 6μηνο με πληρωμη λογαριασμου μετρητα?

επισης μολις ειδα οτι δεν εχουν ενεργ/θει τα καναλια ενηλικων...

Last edited by a moderator:
Προφανώς δεν έχουν περάσει στα έντυπα των αιτήσεων τα νέα δεδομένα για 3play.Όπως μπορείς να δεις και στο site της Forthnet,για το 3play αν επιλέξεις τα novacinema και πληρώνεις μετρητά παίρνεις 6 μήνες δώρο τα HD,ενώ αν πληρώνεις με πάγια εντολή πιστωτικής παίρνεις 12 μήνες δώρο.Αυτά μπορείς να τα δεις και από το τιμολόγιο 3play.Δες εδώ http://www.forthnetgroup.gr/Services3PlayFormJul13.aspx?a_id=6208 .Πρόσθεσε τα novacinema και δες αυτό που σου λέω.Και μετά δες και τον τιμοκατάλογο του 3play(pdf).Τα δικαιούσαι κανονικά,μην τα χαρίζεις.Αλλιώς να μην τα διαφημίζουν.

Last edited:
μιλησα 2η φορα σημερα με nova και μου ειπε ακριβως το ιδιο.2 μηνες για το 3play και 6 μηνες μονο μαζι με το multiview.
τους τα εχωσα στο τηλεφωνο αλλα δεν αλλαξε κατι.τι αλλο να κανω...?

Φίλε μου,τι να σου πω?Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι να πήγαινες στο κατάστημα που έκανες την αίτηση και να τους έλεγες να μπουν στο site της Forthnet και να δουν τις τιμές.Αν αυτοί τα μεταφράζουν όπως τους συμφέρει είναι αδικαιολόγητοι.Και μην απευθύνεσαι στη NOVA για οτιδήποτε έχει να κάνει με το 3play,μόνο με τη Forthnet.Αυτή θα σου πει τι δικαιούσαι για δώρο και όχι η NOVA.

θα παω μια βολτα αυριο αλλα δεν βλεπω να βγαζω ακρη.
γι`αυτο εγραψα για παραπλανηση.δεν αναφερει πουθενα οτι προυποθεση δωρεαν 6μηνου των hd ειναι το multiview.
οπως ειπες και εσυ,οταν πατας προσθηκη,δεξια στην αναλυτικη τιμολογηση,το multiview και τα hd,προσφερονται ξεχωριστα.
δεν καταλαβαινω την λογικη τους..

Έχεις δίκιο.Και αν παρά τη διαφήμιση που κάνουν δε σου τα προσφέρουν με διάφορες δικαιολογίες,τότε όπως λες είναι παραπλάνηση.

Θα έλεγα να έχεις εκτυπωμένο και τον τιμοκατάλογό τους μαζί σου. Το δίκιο είναι με το μέρος σου!

Έχεις δίκιο.Και αν παρά τη διαφήμιση που κάνουν δε σου τα προσφέρουν με διάφορες δικαιολογίες,τότε όπως λες είναι παραπλάνηση.

η αληθεια ειναι οτι τετοια...πουστιτσα την βλεπω πρωτη φορα στην forthnet.
γενικα υπηρχαν στο παρελθον διαφημισεις με υπονουμενα για επιπλεον υπηρεσιες,αλλα αυτο ξεκαθαριζε εαν διαβαζες τις λεπτομερειες.
εδω δεν αναφερεται πουθενα η προυποθεση του multiview και σιγουρα δεν ειναι λαθος,αφου με 3 ανθρωπους που μιλησα υποστηριζουν ολοι το ιδιο..

Θα έλεγα να έχεις εκτυπωμένο και τον τιμοκατάλογό τους μαζί σου. Το δίκιο είναι με το μέρος σου!

παρεπεμψε με εαν θελεις κατευθειαν στο pdf.ευχαριστω..

παρεπεμψε με εαν θελεις κατευθειαν στο pdf.ευχαριστω..

http://www.forthnetgroup.gr/media/3play/nova_3play_price-list-2013.pdf

Μην τους χαρίζεις τίποτα!

Γράφει ο κατάλογος :
''7. Οι δωρεάν παροχές "12 μήνες ∆ωρεάν Nova Multiview", "3 μήνες ∆ωρεάν Nova Adult pack" & " 12 μήνες ∆ωρεάν Nova HD
(εάν ο τρόπος πληρωμής είναι με πιστωτική κάρτα)" παρέχονται αποκλειστικά με τις πρόσθετες υπηρεσίες "Όλα τα κανάλια Novacinema" ή
"Όλα τα κανάλια Novasports".

Υπάρχει το διαζευκτικό ''ή'' για όλες τις αναφερόμενες παροχές.

Γράφει ο κατάλογος :
''7. Οι δωρεάν παροχές "12 µήνες ∆ωρεάν Nova Multiview", "3 µήνες ∆ωρεάν Nova Adult pack" & " 12 µήνες ∆ωρεάν Nova HD
(εάν ο τρόπος πληρωµής είναι µε πιστωτική κάρτα)" παρέχονται αποκλειστικά µε τις πρόσθετες υπηρεσίες "Όλα τα κανάλια Novacinema" ή
"Όλα τα κανάλια Novasports".

Υπάρχει το διαζευκτικό ''ή'' για όλες τις αναφερόμενες παροχές.

βρε καλυμενοι ειναι και τσαμπα η φασαρια τωρα,αλλα λεμε...

Το μόνο που διαφοροποιεί κατά τι τα δεδομένα είναι ο τρόπος πληρωμής της συνδρομής.

ναι-μου εξηγησε στο καταστημα της forthnet,οτι οντως μεσω πιστωτικης περνω 12 μηνες τα hd αλλα δεν θελω τετοια διαδικασια.
τεσπα-πιστευω οτι ετσι κι`αλλιως ειναι θεμα χρονου η μη χρεωσιμη συνδρομη των hd.

Λοιπον εκανα αιτηση 3play 4/6.
μου ενεργοποιηθηκε τον τηλεφωνο + ιντερνετ στις 21/6
στις 17/7 ηρθαν μου συνδεσαν και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ το nova και μου ενεργοποιηθηκε και το e-bill.

σημερα 22/8 (λιγο μετα απο ενα μηνα που μου ενεργοποιηθηκε το νοβα) πηρα τηλ να τους πω οτι θελω να διακοψω τα δωρεαν HD καναλια που εχω για 2 μηνες και μου ειπαν οτι:

ως ενεργοποιοηση νοείτε η αρχικη ημερομηνια ενεργοποιησης συμβολαιου (21/6) και οτι εχω ξεπερασει τους 2 μηνες κατα 1 μερα οποτε και θα χρεωθω τα +5ευρω στον επομενο λογαριασμο.

Τα συμπερασματα δικα σας.

Η ερώτηση εδώ είναι άλλη: Πρώτο λογαριασμό πλήρωσες για τη χρήση 21/6-21/7 ολόκληρο;;; Επειδή έχω στείλει ένα αντίστοιχο mail να ρωτάω...

ο πρωτος λογαριασμος πληρωθηκε στις 30/7 (για διαστημα απο 21/6 εως 21/7) και ηταν ολοκληρος (29.90+34.50 αλλαγη παροχου.)

Ειμαι κατοχος 3play με απεριοριστα κινητα 29.90 το μηνα απο 18-6-2013.πριν μια βδομαδα πηρα τηλεφωνο και τους ειπα οταν ξαναγινει προσφορα με 10 ε για σπορτς να με ενημερωσουν. Πραγματι σημερα μου εκαναν προσφορα τα σπορτς με 10 ε.με τον ορο οτι για να πληρωνω 39.90 θα πρεπει να κοψω τα κινητα αλλιως 44.90. Τελικα τα εκοψα .με ενημερωσαν οποια στιγμη θελω να τα ξαναβαλω με 5ε.δεν ξερω αν εκανα καλα βασει συμβολαιου που ειχα .οποια βοηθεια ευπροσδεκτη γιατι ειμαι καινουργιος

Όχι κεφαλαία