Nova 3Play

καταρχην καλως ηρθες.επισης γραφε με μικρα γιατι τα κεφαλαια ειναι κουραστικα(ειναι και κανονας του forum).
απο εμας τωρα τι βοηθεια θελεις?οτι ηταν να κανεις το εκανες.
εαν δεν ειχες πολλες κλησεις σε κινητα,καλα εκανες και δεχθηκες το +10 των sports.
στην χειροτερη το επαναφερεις με +5 ευρω το μηνα.

Last edited by a moderator:
Λοιπον εκανα αιτηση 3play 4/6.
μου ενεργοποιηθηκε τον τηλεφωνο + ιντερνετ στις 21/6
στις 17/7 ηρθαν μου συνδεσαν και ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΑΝ το nova και μου ενεργοποιηθηκε και το e-bill.

σημερα 22/8 (λιγο μετα απο ενα μηνα που μου ενεργοποιηθηκε το νοβα) πηρα τηλ να τους πω οτι θελω να διακοψω τα δωρεαν HD καναλια που εχω για 2 μηνες και μου ειπαν οτι:

ως ενεργοποιοηση νοείτε η αρχικη ημερομηνια ενεργοποιησης συμβολαιου (21/6) και οτι εχω ξεπερασει τους 2 μηνες κατα 1 μερα οποτε και θα χρεωθω τα +5ευρω στον επομενο λογαριασμο.

Τα συμπερασματα δικα σας.

Εμενα θα μου ενεργοποιησουν τα hd τις επομενες μερες.Μου ειπαν στο τηλεφωνο οτι θα αρχισουν οι δωρεαν μηνες απο οταν ενεργοποιηθουν αυτα τα καναλια.Για πιο λογο στα χρεωσαν απο οταν ενεργοποιηθηκε το τηλεφωνο?Παρτους τηλεφωνο και πες τους οτι εφοσον η νοβα ενεργοποιηθηκε αργοτερα απο εκεινη τη μερα πρεπει να μετρανε οι 2 μηνες.Μολις τα ανοιξουν σε μενα θα τους κανω ενα τηλεφωνο να ξερω σιγουρα μεχρι ποτε ισχυουν οι δωρεαν μηνες μην την πατησω και εγω εξαιτιας τους

Έχοντας αγοράσει και εγώ τον Ιούνιο την προσφορά των 29,90 (από το 2play eco +30' που είχα), θυμάμαι ότι αυτή ήταν προσφορά της Forthnet και όχι της Νόβα και επομένως ο λογαριασμός εκδίδεται από την ενεργοποίηση της τηλεφωνίας-ίντερνετ. Στην περίπτωσή μου, βέβαια, δεν ήταν μεγάλο το διάστημα μεταξύ των δύο ενεργοποιήσεων, αλλά αφού ο λογαριασμός του srt1979 εκδόηκε για 21/6-21/7 προκύπτει ότι γνώριζε την ημέρα ενεργοποίησης.

H προσφορα ειναι της forthnet αλλα οι υπηρεσιες ειναι της nova οποτε το σωστο ειναι να ξεκιναει η χρεωση απο την στιγμη που ενεργοποιειτε η υπηρεσια.
Αν δηλαδη το προσωπικο της forthnet λογω φορτου εργασιας εκανε να μου συνδεσει-ενεργοποιησει το νοβα 3 μηνες, θα επρεπε να πληρωσω τα HD καναλια χωρις να εχω δει ποτε τιποτα?

Επισης απο την εκδόση λογαριασμου για 21/6-21/7 ΠΩΣ προκύπτει ότι γνώριζα την ημέρα ενεργοποίησης???

γενικοτερα παιδια υπαρχει ενα μπαχαλο και ο ενας σε στελνει στον αλλον.
αλλος για forthnet,αλλος για nova,αλλος για 3play,αλλος για novago.
και ολα αυτα με μεσο ορο αναμονης 20-30 λεπτα και χωρις να ξερουμε και εμεις που να αναφερθουμε-συγκεκριμενα-για το προβλημα που αντιμετωπιζουμε.
επισης δεν υπαρχει-απ`οτι φαινεται-η καταλληλη συνεργασια καταστηματων forthnet με τα κεντρικα και η καθε πλευρα λεει τα δικα της.
ελπιζω να βελτιωθουν στο μελλον..

H προσφορα ειναι της forthnet αλλα οι υπηρεσιες ειναι της nova οποτε το σωστο ειναι να ξεκιναει η χρεωση απο την στιγμη που ενεργοποιειτε η υπηρεσια.
Αν δλδ το προσωπικο της forthnet λογω φορτου εργασιας εκανε να μου συνδεσει-ενεργοποιησει το νοβα 3 μηνες, θα επρεπε να πληρωσω τα HD καναλια χωρις να εχω δει ποτε τπτ?

Επισης απο την εκδόση λογαριασμου για 21/6-21/7 ΠΩΣ προκύπτει ότι γνώριζα την ημέρα ενεργοποίησης???

Επαναλαμβάνω ότι ΔΕΝ πληρώνουμε λογαριασμό στη Νόβα δεδομένου ότι η προσφορά 3play είναι της Forthnet.
Όσοι έχουν Νόβα, μεταξύ αυτών και εγώ σε άλλη γραμμή, πληρώνουμε ξεχωριστά τη Νόβα και ξεχωριστά τη Forthnet.

Σε ότι αφορά στο ερώτημα του λογαριασμού διευκρινίζω ότι, αφού πήρες λογαριασμό από τη Forthnet για το διάστημα από 21/6-21/7, και ΔΕΝ περίμενες λογαριασμό από τη Νόβα, γνώριζες ότι η ημερομηνία ενεργοποίησης του πακέτου και, επομένως, και των HD, ήταν η 21/6.

Αλήθεια, με τα κανάλια adult τι έκανες;

Παιδια μου έχει έρθει πρώτος λογαριασμος nova 3play στα 95 ευρο.Ενεργοποιηθηκα στις 1/08 και ο λογαριασμος εκδοθηκε στις 10/08 ενω η νοβα ενεργοποιηθηκε μολις στις 21/08.Παρακατω φωτο απο το λογαριασμο:

di8j.png

Προηγουμενες οφειλες δεν ειχα μιας και ημουν στον οτε.Γιατι μου εχει 30 ευρο προηγουμενες οφειλες?Επισης γιατι λεει περιοδος χρησης μεχρι 1/09 ενω δεν εχει ερθει εκεινη η ημερομηνια?Εχω χασει επεισοδια η ειναι παλι ενα ακομη λαθος της forthnet?Αν τους παρω τηλεφωνο θα βγαλω τιποτα η θα πρεπει να πληρωσω υποχρεωτικα ολο το ποσο ενω ειναι λαθος τους?

Αν τους παρω τηλεφωνο θα βγαλω τιποτα η θα πρεπει να πληρωσω υποχρεωτικα ολο το ποσο ενω ειναι λαθος τους?
Σαφως και θα παρεις τηλ ή θα πας στο καταστημα. Και σε μενα ειχε ερθει 45 ενω ηταν να πληρωσω 40 και τελικα η κοπελα στο καταστημα ειδε στον υπολογιστη οτι οντως επρεπε να πληρωσω 40 .

Θα τους κανω ενα τηλεφωνο να δω τι συμβαινει και την αλλη βδομαδα στο καταστημα.Πολλα λαθη απο forthnet-nova μεχρι στιγμης δυστυχως.

Re: Απάντηση: Nova 3Play

Παιδια μου έχει έρθει πρώτος λογαριασμος nova 3play στα 95 ευρο.Ενεργοποιηθηκα στις 1/08 και ο λογαριασμος εκδοθηκε στις 10/08 ενω η νοβα ενεργοποιηθηκε μολις στις 21/08.Παρακατω φωτο απο το λογαριασμο:

di8j.png

Προηγουμενες οφειλες δεν ειχα μιας και ημουν στον οτε.Γιατι μου εχει 30 ευρο προηγουμενες οφειλες?Επισης γιατι λεει περιοδος χρησης μεχρι 1/09 ενω δεν εχει ερθει εκεινη η ημερομηνια?Εχω χασει επεισοδια η ειναι παλι ενα ακομη λαθος της forthnet?Αν τους παρω τηλεφωνο θα βγαλω τιποτα η θα πρεπει να πληρωσω υποχρεωτικα ολο το ποσο ενω ειναι λαθος τους?
Η περίοδος χρήσης είναι σωστή.Αυτό που προφανώς σου έχουν κάνει λάθος είναι τα 30 ευρώ από προηγούμενες οφειλές.Και φυσικά θα το παραδεχθούν,μην αγχώνεσαι.Στη χειρότερη θα σου τα πιστώσουν στον επόμενο λογαριασμό.Πάντως τα λάθη που γίνονται είναι αμέτρητα πλέον.Λάθη σε λογαριασμούς,ενεργοποιήσεις...Λίγο υπομονή,θα στρώσει το πράγμα.

Ναι και εγω αυτο πιστευω να το παραδεχτουν αμεσως.Τους εστειλα και μαιλ και αυριο τους περνω και ενα τηλεφωνο να αφαιρεσουν τα 30 ευρο.Τα υπολοιπα 30 κανονικα δεν επρεπε να ερθουν μετα το μηνα?Δηλαδη αν ξεπερασω τα 720 λεπτα προς κινητα θα πιστωθουν στον αλλο μηνα?Δεν ειναι λιγο μπερδεμα να ερχετε τοσο προωρα ο λογαριασμος ενω δεν ειχα καν νοβα και δεν εχει φυγει και ο μηνας?

Ειμαι κατοχος 3play με απεριοριστα κινητα 29.90 το μηνα απο 18-6-2013.πριν μια βδομαδα πηρα τηλεφωνο και τους ειπα οταν ξαναγινει προσφορα με 10 ε για σπορτς να με ενημερωσουν. Πραγματι σημερα μου εκαναν προσφορα τα σπορτς με 10 ε.με τον ορο οτι για να πληρωνω 39.90 θα πρεπει να κοψω τα κινητα αλλιως 44.90. Τελικα τα εκοψα .με ενημερωσαν οποια στιγμη θελω να τα ξαναβαλω με 5ε.δεν ξερω αν εκανα καλα βασει συμβολαιου που ειχα .οποια βοηθεια ευπροσδεκτη γιατι ειμαι καινουργιος

Όχι κεφαλαία

Που πηρες τηλεφωνο, στη Nova; στο 18345; Απο εκει σου καναν την προσφορα με τα + 10 ευρω για sports pack ή απο καποια διαφημιστικη; Διοτι τυπικα εχει τελειωσει αυτη η προσφορα απο τον Ιουλιο και ισχυει το + 19,90 πλεον. Αλλα το +10 τωρα που τελειωνει το συμβολαιο μου θα ηταν οτι πρεπει!

Έτσι εκδίδει όλους τους λογαριασμούς η Forthnet.Αν υπερβείς τα 720 λεπτά ή έχεις κάποια χρέωση από πχ κάποιο πενταψήφιο νούμερο για το διάστημα που έχει εκδοθεί ο λογαριασμός,η επιπλέον χρέωση θα μπει στον επόμενο λογαριασμό.Επίσης ξέχασα να σου πω,να τους πεις για την κανονική χρέωση που σου έβαλαν για όλο το διάστημα που έχει εκδοθεί ο λογαριασμός,ενώ η ΝΟΒΑ σου ενεργοποιήθηκε αργότερα.Αυτό δεν είναι σωστό.Σε χρεώνουν για 3play χωρίς να το έχεις όλο το διάστημα του λογαριασμού.Εκτός κι αν στον επόμενο λογαριασμό σου πιστώνεται η διαφορά.Ρώτησέ τους.Γενικά στον πρώτο λογαριασμό υπάρχουν τέτοια λάθη.

Αυτο δεν το ηξερα να σε καλα που μου το ειπες.Για την πιστωση προχθες που ενεργοποιηθηκαν τα καναλια πηρα στη νοβα και τους ειπα οτι εγινε η ενεργοποιηση και ζητησα πιστωση.Μου ειπαν να ξανα παρω σε μια βδομαδα για επιβεβαιωση για την πιστωση για να δω αν ολα πηγαν καλα και να αφαιρεσουν το ποσο απο το δευτερο λογαριασμο.Απο δευτερα βλεπω να ενεργοποιουνται και τα hd και τοτε θα παρω να ρωτησω για την πιστωση και για ποτε ισχυουν τα καναλια οι δωρεαν μηνες.Ελπιζω μεσα στους 2 δωρεαν μηνες να κανουν ελευθερα τα hd μιας και τα 5 ευρο παραπανω για 4 καναλια ειναι υπερβολικα πολλα.

Ενα αλλο θεμα που εχω ειναι με το ιντερνετ.Συγχρονιζω στα 16mb αλλα ολη μερα και το βραδυ παει μεχρι 400 σαν να εχω 4mb ιντερνετ.Τους ειχα παρει πριν 10 μερες ειπαν ναι υπαρχει προβλημα και θα το φτιαξουμε αλλα δεν ξερουν ποτε.Τους ξανα πηρα σημερα και απλα ειπαν θα σας τηλεφωνησουμε.Αν λυθει και αυτο τοτε θα εχει ολοκληρωθει και η σωστη μεταβαση στη forthnet για να πω οτι ειμαι ενας ευχαριστημενος πελατης.

Οι 2 δωρεάν μήνες θα ξεκινήσουν από τη στιγμή που θα σου ενεργοποιηθούν τα HD,αυτό είναι σίγουρο.Και να ξέρεις,θα σου αλλάξει ο κύκλος τιμολόγησης του λογαριασμού σου κι ας έχεις δωρεάν τα HD κανάλια.Δηλαδή αν υποθέσουμε ότι θα ενεργοποιηθούν τη Δευτέρα,ο κύκλος τιμολόγησης θα πάει από 1-31 που είναι τώρα,σε 25-24.Και εκεί θα υπάρχει μια αλλαγή,αν διαιρέσεις τις μέρες θα βρεις τη διαφορά στο λογαριασμό που θα σου έχει έρθει.Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ.Γενικά,όποια αλλαγή γίνεται,ακόμα κι αν δεν επηρεάζει σε κόστος το τιμολόγιο,αλλάζει και ο κύκλος τιμολόγησης.Θέλω να σου πω ότι θα δεις μετά από μερικούς λογαριασμούς κανονικό το ποσό και σταθερό στους λογαριασμούς που θα σου στέλνουν.
Με την πίστωση είναι όπως στα είπα,θα γίνει στον επόμενο λογαριασμό.
Τώρα για το internet είναι άλλο θέμα.Θα στο φτιάξουν κι αυτό.Λίγο υπομονή.

Για τα hd θα παρω να ρωτησω γιατι ενα παιδι παραπανω του τα χρεωσαν απο οταν ενεργοποιηθηκε το τηλεφωνο για να ειμαι πιο σιγουρος ποτε να διακοψω.Βεβαιως το καταλαβα εφοσον θα μου βγαινει 30 ευρο το μηνα ολα θα ειναι οκ.Ας ερθει και κανας λογαριασμος μισος δεν με πειραζει.Πηρα και πριν για το λαθος στον λογαριασμο και μου ειπε η κοπελα να το αγνοησω και θα εκδωσει καινουργιο.Λογικα τυπογραφικο λαθος ηταν.Θα ενημερωσω για ολα τα θεματα που εχω μεχρι στιγμης και πως θα εξελιχθουν.

Για τα HD είναι σίγουρα όπως σου το λέω,θα αρχίσει να μετράει ο δωρεάν χρόνος από τη στιγμή που θα σου ενεργοποιηθούν.Αυτός είναι και ο λόγος που θα σου αλλάξει από εκείνη τη στιγμή ο κύκλος τιμολόγησης.Το ίδιο ακριβώς έγινε και σε εμένα,τα HD ενεργοποιήθηκαν μετά από 2 εβδομάδες από τη στιγμή που είχε ξεκινήσει η ΝΟΒΑ (έχω 3play).Και από εκείνη τη στιγμή άρχισε ο δωρεάν χρόνος τους και ταυτόχρονα άλλαξε ο κύκλος τιμολόγησης.Αν μάλιστα έχεις e-bill θα δεις άμεσα την αλλαγή του κύκλου τιμολόγησης,είναι η στιγμή που ξεκινούν τα HD,ανεξάρτητα αν είναι δωρεάν ή τα πληρώνεις.Στον φίλο ήταν άλλη περίπτωση.Προφανώς του ενεργοποιήθηκαν ταυτόχρονα με την ενεργοποίηση της ΝΟΒΑ,όχι αργότερα.Το πρόβλημα με αυτόν είναι άλλο.Του έχουν χρεώσει κανονικά και τη ΝΟΒΑ ταυτόχρονα με τη Forthnet,παρόλο που καθυστέρησε.Του έχουν κάνει κανονική χρέωση 3play ενώ δεν έβλεπε ΝΟΒΑ. Εκεί πρέπει να εστιάσει και να ζητήσει να του πιστώσουν τη διαφορά.Γενικά υπάρχει αλαλούμ με τις ενεργοποιήσεις και την αρχική έκδοση των λογαριασμών.Υπομονή!

Last edited:
Αλήθεια, με τα κανάλια adult τι έκανες;

Δεν τα ειχα ενεργοποιησει διοτι οταν πηγα στο καταστημα forthnet για να κανω την αιτηση για 3 play μου ανεφεραν μονο για τους 2 μηνες δωρεαν HD αλλα τιποτα για το adult pack.

ο ebill πως ενεργοποιειται?

To ebill το ζητας απο την forthnet να στο ενεργοποιησει και στην δικη μου περιπτωση αρχισε να λειτουργει μολις εγινε η εγκατάσταση της nova και οχι νωρίτερα.

Πρέπει να τον ζητήσεις από την Forthnet.Σ'αυτή την περίπτωση όμως θα βλέπεις τους λογαριασμούς σου μόνο από εκεί,δεν θα σου στέλνουν λογαριασμούς στο σπίτι.
@str1979:λογικό είναι να σου τον ενεργοποίησαν τότε,αφού είχες ζητήσει e-bill για το 3play.Θα σου ενεργοποιούνταν αφού είχε ολοκληρωθεί η ενεργοποίηση του 3play.Με την ενεργοποίηση και της ΝΟΒΑ,ολοκληρώθηκε και η ενεργοποίηση του 3play σου.Έγινε έτσι η ενεργοποίηση του e-bill για να βλέπεις τους λογαριασμούς σου και την παρακολούθηση των κλήσεων σου σε πραγματικό (σχεδόν,με μια καθυστέρηση) χρόνο,τα στοιχεία του συμβολαίου σου κλπ.

Last edited: