Nova Christmas Offer

Πάντως όσοι έχετε pvr δέκτη γράψτε και κρατήστε τη διαφήμιση "για πάντα πάντα πάντα...", κάτι μου λέει πως σε λιγο καιρό θα είναι πολύ πιο αστεία.

Σε αλλο φορουμ διαβασα για μια ενδιαφερουσα προσφορα για παλιους συνδρομητες Νοβα.
(εχει επιβεβαιωθει απο 1-2 ακομα ατομα στο φορουμ.)

Με 60 ευρω το ΔΙΜΗΝΟ:
Forthnet 2play Economy (xωρις ομως τα κινητα)
Sports Pack

Κατι σοβαρο παιζει με τη εταιρια. Τα δινει ολα να αποφυγει την πτωχευση και να βρεθει αγοραστης.
Ελπιζω αν επιζησει του χρονου να μην βλεπουμε το ποδοσφαιρο (αν θα το βλεπουμε) σε κανενα Football Pack.

Εννοείς όλο το αθλητικό πακέτο; μπορείς να μεταφέρεις λεπτομέρειες;

Μπορείς να γίνεις λίγο ποιό σαφείς;

Φίλε την είδες τη καινούρια χιουμοριστική διαφήμιση; Το να χρησιμοποιεί την έκφραση ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ μια εταιρία που αγωνίζεται να δει το αύριο στη σημερινή Ελλάδα, δεν είναι απλά αστείο είναι γελοίο.

Last edited by a moderator:
Εννοείς όλο το αθλητικό πακέτο; μπορείς να μεταφέρεις λεπτομέρειες;

ναι ολο το αθλητικο πακετο. προσοχη 60 το διμηνο δηλ. 30 το μηνα.
απ'οτι καταλαβα ηταν 4 χρονια στη νοβα και ζητησε το κριστμασ-πακ για τους νεους +νοβασπορτς2+σινεμα1 ή διακοπη.
του δωσανε ολο το νοβα-σπορτς χωρις το σινεμα1.
Επιβεβαιωθηκε απο 2 ακομα μελη του φορουμ η προσφορα αλλα πρεπει να μπεις σε διαπραγματευσεις και να εισαι ετοιμος ακομη και για διακοπη.
Αυτη την περιοδο που η νοβα ειναι σε διαπραγματευσεις για πωληση ειναι σημαντικο γι'αυτη να παρουσιαζει πολλους συνδρομητες.
θα μπορουσα να σου στειλω το φορουμ να παρακολουθησεις ακριβως πως εχει το θεμα.

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το εν λόγο πακέτο μιας και είμαι συνδρομητής ΟΤΕTV αλλά ένας γνωστός μου σκέφτεται να το βάλει! Μια ερώτηση! Σε περίπτωση που η Νοβα πουληθεί, όπως γράφεται, θα ισχύει η προσφορά; Έχει διαβάσει κανένας κάποιο συμβόλαιο? Γιατί αν είναι τνα το βάλεις τώρα και σε 3 μήνες αλλάξει χέρια και πληρώνεις περισσότερα άστα να πάνε!

Δηλαδή θέλεις να πεις ότι όταν άλλαξε χέρια η 4νετ, η Ολυμπιακή και οι υπόλοιπες εταιρείες οι συνδρομές και τα εισιτήρια αυξήθηκαν από αυτό το λόγο και μόνο;

Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το εν λόγο πακέτο μιας και είμαι συνδρομητής ΟΤΕTV αλλά ένας γνωστός μου σκέφτεται να το βάλει! Μια ερώτηση! Σε περίπτωση που η Νοβα πουληθεί, όπως γράφεται, θα ισχύει η προσφορά; Έχει διαβάσει κανένας κάποιο συμβόλαιο? Γιατί αν είναι τνα το βάλεις τώρα και σε 3 μήνες αλλάξει χέρια και πληρώνεις περισσότερα άστα να πάνε!

μα εχεις 12 μηνο συμβολαιο, και να αλλαξει κατι απο δικη τους μερια θα εχεις το δικαιωμα υπαναχωρησης. αλλα οι φημες μεχρι να επιβεβαιωθουν περιμενε........

Ναι αλλά το συμβόλαιο τώρα είναι με την forthnet group! Σε περίπτωση που αλλάξει χέρια η Νοβα το υπάρχον συμβόλαιο θα δευσμεύει την μελλοντικό πάροχο! Και αν ναι το συμβόλαιο του απεριόριστα αστικά υπεραστικά δεν θα χρεωθεί;Δηλαδή τώρα με 29,90 δίνει και τηλέφωνο και νοβα! Αν αλλάξει χέρια η νόβα ας πουμε οτι το δορυφορικό θα μείνει 29,90! Το τηλέφωνο και το ίντερνετ θα παραμείνει δώρο για ΠΑΝΤΑ όπως λέει ή θα χρεωθεί και αυτό!

η σκεψου το αλλιως !!!!αν αλλαξει χερια η νοβα και πληρωνεις 29.90 γιατην φορθνετ εισαι καλυμενος απο την φορθνετ αλλα απο την νοβα δεν εισαι!!!!!!μπορει να σου πουν να πληρωνεις επιπλεον για την νοβα

καθηστε ακομα... απ οτι φαινεται δεν καιγονται και τοσο... ετοιμη προταση της wind και την σνομπαρουν...

Καλές οι υποθέσεις και οι εικασίες αλλά ας τελειώσουν καλύτερα εδώ. Ό,τι κι αν γίνει, όποτε γίνει, νομίζω πως δε θα αφήσει εκτεθειμένο τον καταναλωτή.

Ναι αλλά το συμβόλαιο τώρα είναι με την forthnet group! Σε περίπτωση που αλλάξει χέρια η Νοβα το υπάρχον συμβόλαιο θα δευσμεύει την μελλοντικό πάροχο! Και αν ναι το συμβόλαιο του απεριόριστα αστικά υπεραστικά δεν θα χρεωθεί;Δηλαδή τώρα με 29,90 δίνει και τηλέφωνο και νοβα! Αν αλλάξει χέρια η νόβα ας πουμε οτι το δορυφορικό θα μείνει 29,90! Το τηλέφωνο και το ίντερνετ θα παραμείνει δώρο για ΠΑΝΤΑ όπως λέει ή θα χρεωθεί και αυτό!

Λογικα πρεπει να δουμε τι γραφει το συμβολαιο.
Απο κει και περα η εταιρια, η υπαρχουσα ή η νεα, μπορει να αλλαξει το περιεχομενο του καναλιου ή και του πακετου, οποτε να γινει ασυμφορο.
πχ εχεις το νοβασπορτς1 και του χρονου δεν σου βαζει ποδοσφαιρο.
αποφασιζει να κανει ενα νεο καναλι πχ νοβαφουτμπολ1 ή και 2, και να παιζει εκει τους συμαντικους αγωνες ποδοσφαιρου, που θα της εχουν μεινει απο τα συμβολαια που εχει ακομα.

Το 24αρι ιντερνετ μονο στην Ελλαδα θεωρειται γρηγορο και τηνει να καταργηθει απ'όλη την ευρωπη.
Στην βουλγαρια πχ που γνωριζω υπαρχει 100αρι στα 12-15 +5000 λεπτα δωρεαν (σε σταθερα +σταθερα ευρωπαικης ενωσης)+sat tv, απο καιρο. και καθε παροχος να χρησιμοποιει δικο του δυκτιο και οχι ενοικιαζομενο.

Οποιος λοιπον παρει το πακετο σιγουρα θα το χαρει για ενα χρονο, η νοβα θα βαλει καποια εξτρα χρηματακια στο ταμειο, θα ανεβασει τον αριθμο των συνδρομητων για να γινει πιο ελκυστικη (θυμαστε γιατι η tim εξαγορασε την q),μπορει και να πωληθει, μπορει και να μπει και στο 99, και ολα καλα.

Εάν μαζί με το πακέτο Nova Christmas Offer ενεργοποιήσουμε και το Nova HD με +4,99 μήπως θα έχουμε και το NovaSports 2HD?
Λέω εγώ τώρα... :bebored:

ΘΑΥΜΑ !!! ΘΑΥΜΑ !!!

Εχω το Cinema Pack
Χωρις καμια κινηση απο εμενα , ξαφνικα μου ανοιξε το Novasport1 HD και SD !!!

Μαλλον θα προκειται μονο για τον μηνα Δεκεμβριο για καλοπιασμα .
Δεν εχω καμια ενημερωση ομως ουτε με μυνημα στον δεκτη .

ΘΑΥΜΑ !! ΘΑΥΜΑ!!