Nova Christmas Offer

Νομίζω ότι καλά έκανε και ανάρτησε εδώ την είδηση γιατί πολλοί, όπως εγώ, που δεν ενδιαφέρθηκαν ποτέ για την επίγεια, δεν θα ενημερωθούν, αν και μπορεί να τους ενδιαφέρει.

Σε κάθε περίπτωση, είναι ενδιαφέρουσα προσφορά.

Πάρτε κανένα ξυπνητήρι εκεί στον ΟΤΕ για να ξυπνάτε ποιό νωρίς! Καλά να πάθουν που έχασαν τόσους πελάτες και όχι μόνο αυτοί με την προσφορά της FORTHNET/NOVA!

Επιτέλους ανταγωνισμός πρός όφελος του καταναλωτή!

ΕΜΕΙΣ ΈΧΟΥΜΕ ΥΗΝ ΔΥΝΑΜΗ!

Έχεις εν μέρη δίκιο αλλά σε αντιστάθμισμα ο ΟΤΕς έβαλε ant1 και travel channel HD.
Μέρες τώρα χτυπιόμαστε το site για προσφορά από τον ΟΤΕ αλλά τίποτα.

Ποσο πιο φθηνα απο 19,90 να δωσει; Τιμολογιακη προσφορα δε νομιζω να δωσει

Last edited by a moderator:
Ισχυει ακομα η προσφορα? Τουλαχιστον μπορω να μπω σε λιστα αναμονης? Και μια ερωτηση για να σιγουρευτω, μεχρι να περασουν 20 - 30 μερες για να μπει το ιντερνετ καιι το σταθερο θα μεινω χωρις σταθερο και ιντερνετ 'η τοσο καιρο θα μεινω με την γραμμη του οτε που εχω και μετα αμεσως θα παω στην forthnet?

Συνήθως υπάρχει ομαλή μετάβαση απο τον ένα πάροχο στον άλλο. Δε μένεις χωρίς τηλέφωνο η internet.

Για την ακριβεια απαγορευεται να υπαρξει χασμα.....αν δεν κανω λαθος.

Πληρωνεις την διαφορα για τις μερες που σου παρεχεται υπηρεσια αλλα ξεκρεμαστο δεν σε αφηνουν.

Πάρτε κανένα ξυπνητήρι εκεί στον ΟΤΕ για να ξυπνάτε ποιό νωρίς! Καλά να πάθουν που έχασαν τόσους πελάτες και όχι μόνο αυτοί με την προσφορά της FORTHNET/NOVA!

Επιτέλους ανταγωνισμός πρός όφελος του καταναλωτή!

ΕΜΕΙΣ ΈΧΟΥΜΕ ΥΗΝ ΔΥΝΑΜΗ!

ας μην υπήρχε ο OTEtv,και δεν θα έβλεπες τέτοια προσφορα ούτε στα όνειρα σου

Τα αυτονόητα μας λες; Λογικό είναι πρέπει να υπάρξει ανταγωνισμός! Ακόμη και η Hol κάνει ότι μπορεί για να κρατήσει τους ήδη πελάτες της! Και δεν έχει και κάποια τέτοια πρόταση! Να δούμε τι θα κάνει ο ΟΤΕ όμως... Και πότε...

Άσχέτο απο εσάς που έχετε κάνει την εγκατάσταση και ήρθε ο τεχνικός σπίτι χρειάστηκε να προσέξετε κάτι να του πείτε στην εγκατάσταση; Κάνουν καλή δουλειά; Μετρήσεις σήματος όλα κομπλέ;;; Δεν ξέρω λέω εγω τώρα...

Συνήθως υπάρχει ομαλή μετάβαση απο τον ένα πάροχο στον άλλο. Δε μένεις χωρίς τηλέφωνο η internet.
Για την ακριβεια απαγορευεται να υπαρξει χασμα.....αν δεν κανω λαθος.

Πληρωνεις την διαφορα για τις μερες που σου παρεχεται υπηρεσια αλλα ξεκρεμαστο δεν σε αφηνουν.
Οκ αυτα μου ειπαν και στο τηλεφωνο που πηρα την forthnet. Eυχαριστω για τις απαντησεις.

1) Η κάρτα νοβα είναι ¨παντρεμένη¨ με τον αποκωδικοποιητη; Επειδη χρειαζόμαστε ακόμα έναν αποκωδικοποιητη και σκέφτομαι την αγορα του 831 που δίνει δώρο 3 μήνες νοβα..αν θα εχουμε τους 2 δεκτές nova (hd 831), θα μπορώ να πάρω την κάρτα απο τον ένα αποκωδικοποιητη 831 και να την πηγαίνω στον άλλο 831, αντι να κουβαλάω τον αποκωδικοποιητη...;

2) Η st50 έχει υποδοχή για κάρτα, και πιάνει μερικα κανάλια της nova απλα γράφει ότι είναι κλειδωμενα... Αν βάλω την κάρτα nova στην tv θα βλέπω τα κανάλια;

Ευχαριστω

Last edited:
1) Η κάρτα είναι παντρεμένη. Πρεπει να πάιρνεις και τον αποκωδικoποιητή. Είναι ελαφρύς :) :)

2) Δυστυχώς όχι.... Κάρτα και pace h831 εις σάρκαν μία

Ειναι πολυ καλη η προσφορα απο οικονομικης αποψης ασυζητητι,μιλαμε κ για συνδυαστικο προγραμμα!!! Το για παντα ισχυει γι'αυτους που δεν θελουν πολλα,πολλα και δεν ειναι ουτε tech maniacs,ουτε λατρεις των σπορ και των ταινιων κ απλα τα παρακολουθουν διακρητικα!!Αρα απο αποψη promo ειναι αψογη(κ ουσιας θα ελεγα φυσικα λογο της τιμης)!!

Προσωπικη αποψη για εμενα το βλεπω λιγο παραπερα(οχι γιατι ειμαι ο πονηρος Ελληναρας,αλλα) με βαση τις απαιτησεις μου,πιστευω οτι ουσιαστικα θα ειναι για 1-2 χρονια η χρηση της υπηρεσιας.Αφου <<τυγχανει>> να συμπεσει με την εισαγωγη του VDSL,αρα καποιος που τον ενδιαφερει η ταχυτητα του ιντερνετ,θα την κοψει καποια στιγμη,και να μην τον ενδιαφερει ομως,αν δεν βλεπει πανω απο 2-4 mbps(καλη ωρα εγω) θα επιζητησει το VDSL,αλλοι που εχουν το μικροβιο του αθλητισμου,θα ναυλωσουν(με ή χωρις εισαγωγικα :P),με το demακι sport, και κανενα sport pack στο μελλον!!!

Τεσπα για να μην παρεξηγηθω στο δια ταυτα η προσφορα ειναι φοβερη οικονομικα με 3 υπηρεσιες στα 29 και αξιζει ειδικα για νοικοκυρια που δεν εχουν καλη ληψη επιγειας tv,οπως αξιζει κ για υποψηφιους συνδρομητες που δεν τους ενδιαφερουν τοσο τα sport και οι ταινιες!!Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα τραβηξει κοσμο με αυτη τη κινηση!!!

Η εγκατάσταση έγινε και σε εμένα! Ήρθε ένας τεχνικός και όλα μιάχαρα... Τον ζάλησα βέβαια στις ερωτήσεις... %-)

Αλλά έγινε και καλή δουλειά, δουλεύουν απο τις 7 το πρωί μέχρι της 12 το ΒΡΆΔΥ για να βγεί η ζήτηση!!!

Άντε να δούμε πότε θε έρθει το τηλέφωνο - Internet...

Πάντως ακόμη δεν έχω κάποια ενημέρωση για modem κτλπ ίσως να το στέλνουν αυτοί όταν θα είναι όλα οκ με τον ΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ λέω να πάω και απο κάποιο κατάστημα να ρωτήσω τι και πως...

Μου είπε κάποιος οτι έκανε το πακέτο που συζητάτε στο παρόν νήμα, και του είπαν σε 20 ημέρες θα τον φτιάξουν λόγο τις μεγάλης ζήτησης. Προσωπικά δεν ασχολούμαι δεν ξέρω, δεν νομίζω όμως να μου είπε και ψέματα. Εχω μια ερώτιση να κάνω. Αυτη τη στιγμή στο ns 2 εχει δυο παιχνίδια τις σουπερ λιγκ. Στο ns 1 εχει βόλει παμβοχαικο εθνικο Αλεξανδρούπολης... Ωραίο δώρο σας εκανε η νόβα "για πάντα"......

Τα τέσσερα από τα οκτώ ματς κάθε αγωνιστικής θα δείχνει το ns1. Το αναφέρει ρητά και στην ανακοίνωση της προσφοράς.

Μου είπε κάποιος οτι έκανε το πακέτο που συζητάτε στο παρόν νήμα, και του είπαν σε 20 ημέρες θα τον φτιάξουν λόγο τις μεγάλης ζήτησης. Προσωπικά δεν ασχολούμαι δεν ξέρω, δεν νομίζω όμως να μου είπε και ψέματα. Εχω μια ερώτιση να κάνω. Αυτη τη στιγμή στο ns 2 εχει δυο παιχνίδια τις σουπερ λιγκ. Στο ns 1 εχει βόλει παμβοχαικο εθνικο Αλεξανδρούπολης... Ωραίο δώρο σας εκανε η νόβα "για πάντα"......

Novasport1
ΣΑ 15.12/ 19.30 Πανιώνιος-ΟΣΦΠ
ΚΥ 16.12/ 15.00 'Αρης-Ξάνθη
/ 17.15 ΑΕΚ-Ατρόμητος
/ 19.30 Βέροια-ΠΑΟ
ΔΕ 17.12/ 19.30 ΠΑΣ-ΠΑΟΚ

Από τα παιχνίδια που δείχνει βλέπεις ότι καλύπτει αφενός τους πρωτοπόρους αφετέρου ενδιαφέροντες αγώνες.

Τα τέσσερα από τα οκτώ ματς κάθε αγωνιστικής θα δείχνει το ns1. Το αναφέρει ρητά και στην ανακοίνωση της προσφοράς.

Όσες φορές και να το επαναλάβεις, θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα λένε το αντίθετο.

Last edited:
Novasport1
ΣΑ 15.12/ 19.30 Πανιώνιος-ΟΣΦΠ
ΚΥ 16.12/ 15.00 'Αρης-Ξάνθη
/ 17.15 ΑΕΚ-Ατρόμητος
/ 19.30 Βέροια-ΠΑΟ
ΔΕ 17.12/ 19.30 ΠΑΣ-ΠΑΟΚ

Από τα παιχνίδια που δείχνει βλέπεις ότι καλύπτει αφενός τους πρωτοπόρους αφετέρου ενδιαφέροντες αγώνες.

Όσες φορές και να το επαναλάβεις, θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα λένε το αντίθετο.

Εγώ το βλέπω στο NS 2