Πάρτε κανένα ξυπνητήρι εκεί στον ΟΤΕ για να ξυπνάτε ποιό νωρίς! Καλά να πάθουν που έχασαν τόσους πελάτες και όχι μόνο αυτοί με την προσφορά της FORTHNET/NOVA!
Επιτέλους ανταγωνισμός πρός όφελος του καταναλωτή!
ΕΜΕΙΣ ΈΧΟΥΜΕ ΥΗΝ ΔΥΝΑΜΗ!
Συνήθως υπάρχει ομαλή μετάβαση απο τον ένα πάροχο στον άλλο. Δε μένεις χωρίς τηλέφωνο η internet.
Οκ αυτα μου ειπαν και στο τηλεφωνο που πηρα την forthnet. Eυχαριστω για τις απαντησεις.Για την ακριβεια απαγορευεται να υπαρξει χασμα.....αν δεν κανω λαθος.
Πληρωνεις την διαφορα για τις μερες που σου παρεχεται υπηρεσια αλλα ξεκρεμαστο δεν σε αφηνουν.
Μου είπε κάποιος οτι έκανε το πακέτο που συζητάτε στο παρόν νήμα, και του είπαν σε 20 ημέρες θα τον φτιάξουν λόγο τις μεγάλης ζήτησης. Προσωπικά δεν ασχολούμαι δεν ξέρω, δεν νομίζω όμως να μου είπε και ψέματα. Εχω μια ερώτιση να κάνω. Αυτη τη στιγμή στο ns 2 εχει δυο παιχνίδια τις σουπερ λιγκ. Στο ns 1 εχει βόλει παμβοχαικο εθνικο Αλεξανδρούπολης... Ωραίο δώρο σας εκανε η νόβα "για πάντα"......
Τα τέσσερα από τα οκτώ ματς κάθε αγωνιστικής θα δείχνει το ns1. Το αναφέρει ρητά και στην ανακοίνωση της προσφοράς.
Τα τέσσερα από τα οκτώ ματς κάθε αγωνιστικής θα δείχνει το ns1. Το αναφέρει ρητά και στην ανακοίνωση της προσφοράς.
Novasport1
ΣΑ 15.12/ 19.30 Πανιώνιος-ΟΣΦΠ
ΚΥ 16.12/ 15.00 'Αρης-Ξάνθη
/ 17.15 ΑΕΚ-Ατρόμητος
/ 19.30 Βέροια-ΠΑΟ
ΔΕ 17.12/ 19.30 ΠΑΣ-ΠΑΟΚ
Από τα παιχνίδια που δείχνει βλέπεις ότι καλύπτει αφενός τους πρωτοπόρους αφετέρου ενδιαφέροντες αγώνες.
Όσες φορές και να το επαναλάβεις, θα υπάρχουν πάντα κάποιοι που θα λένε το αντίθετο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.