Nova EMMs και CCcam attack;

Φιλε souzakias ελυσες το προβλημα?δουλεψε το cccam?
Βασικα με ενδιαφερει μεχρι 7 clients σε τοπικο lan αν υπαρχει κατι παρακαλω για pm!Ευχαριστω εκ των προτερων!

Φιλε souzakias ελυσες το προβλημα?δουλεψε το cccam?
Βασικα με ενδιαφερει μεχρι 7 clients σε τοπικο lan αν υπαρχει κατι παρακαλω για pm!Ευχαριστω εκ των προτερων!

Ε τί να πώ !
ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ !

Μα το Θεό, αν έρθει η Nova και ζητήσει τα στοιχεία σου απο το AVClub, εγώ θα εισηγηθώ να τους τα δώσουν !

Και όχι, ΔΕΝ θα σβηστεί το ποστ ! Αν μή τι άλλο για να έρθουν να ρωτήσουν, να τελειώνουμε με αυτά !

Πόσες μα πόσες φορές δεν το έχω πεί ?

"ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑΤΑ ΕΔΩ"

Αφού λοιπόν ΔΕΝ περνάει η παράκληση, αντε με το καλό τα μεθεόρτια ...

Δεν είναι δυνατόν να κάθομαι να σας παρακαλάω να προστατεύσετε τους εαυτούς σας ...

Ε τί να πώ !
ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ !

Μα το Θεό, αν έρθει η Nova και ζητήσει τα στοιχεία σου απο το AVClub, εγώ θα εισηγηθώ να τους τα δώσουν !

Και όχι, ΔΕΝ θα σβηστεί το ποστ ! Αν μή τι άλλο για να έρθουν να ρωτήσουν, να τελειώνουμε με αυτά !

Πόσες μα πόσες φορές δεν το έχω πεί ?

"ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΓΙΑ ΜΟΙΡΑΣΜΑΤΑ ΕΔΩ"

Αφού λοιπόν ΔΕΝ περνάει η παράκληση, αντε με το καλό τα μεθεόρτια ...

Δεν είναι δυνατόν να κάθομαι να σας παρακαλάω να προστατεύσετε τους εαυτούς σας ...

εδω καποιοι ειχαμε πραγματικα προβλημα χωρις clients και παπαριες εσυ ομως θελεις κρεμασμα ρε πανμεγιστε.εμας μας πηδαγαν χωρις λογο αλλα εσενα καλα σου κανουν

εδω καποιοι ειχαμε πραγματικα προβλημα χωρις clients και παπαριες εσυ ομως θελεις κρεμασμα ρε πανμεγιστε.εμας μας πηδαγαν χωρις λογο αλλα εσενα καλα σου κανουν

Ετσι απο περιέργεια : Εμένα γιατί με έκανες quote ?
Αν κατάλαβα καλά, μάλλον τον bagelis1981 έπρεπε να σχολιάσεις !

Δεν νομίζεις πως πρέπει να επανορθώσεις αν όντως δεν αναφέρεσαι σε μένα ?

Αυτονοητο ειναι ρε mouratos μην τρελενεσαι.
Ενα μπραβο απο μ ενα στη νοβα, μονο και μονο γι αυτους που οικονομουσαν στην πλατη της, οκ να εξυπηρετηθεις με 2 φιλους, αλλα να εχεις στησει επιχειρηση με tita και cccam στην πλατη αλλης εταιρειας το ευχαριστιεμαι και χαιρομαι.

Αυτονοητο ειναι ρε mouratos μην τρελενεσαι.
Ενα μπραβο απο μ ενα στη νοβα, μονο και μονο γι αυτους που οικονομουσαν στην πλατη της, οκ να εξυπηρετηθεις με 2 φιλους, αλλα να εχεις στησει επιχειρηση με tita και cccam στην πλατη αλλης εταιρειας το ευχαριστιεμαι και χαιρομαι.

Εδω μέσα, με έχετε κάνει να αμφιβάλλω (δεν μιλάω για σενα προσωπικά) ακόμα και για τα αυτονόητα ...

Τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω....

Edit : Η μάλλον θα τα σχολιάσω ! Ουτε με 2 φίλους είναι ΟΚ ! Μέσα στο σπίτι σου κάνε ό,τι καταλαβαίνεις. Αλλά ώς εκεί ! Ολα τα άλλα είναι κατακριτέα !

Το να εχεις χτισει μια περιουσια ομως χωρις να κοπιασεις ειναι τραγικο, τα υπολοιπα ειναι χομπυ και πειραματα.

Ετσι απο περιέργεια : Εμένα γιατί με έκανες quote ?
Αν κατάλαβα καλά, μάλλον τον bagelis1981 έπρεπε να σχολιάσεις !

Δεν νομίζεις πως πρέπει να επανορθώσεις αν όντως δεν αναφέρεσαι σε μένα ?

ναι ρε φιλε μην αρπαζεσαι για τον αλλο λεω απλα ηθελα να το συνεχισω απο την δικη σου απαντηση

ναι ρε φιλε μην αρπαζεσαι για τον αλλο λεω απλα ηθελα να το συνεχισω απο την δικη σου απαντηση

Κατ' αρχάς δεν επιθυμώ απλώς αλλά απαιτώ όταν μου απευθύνεις το λόγο να είσαι όσο κόσμιος είμαι όταν σου τον απευθύνω εγώ.

Πρώτον, δεν με ξέρεις καθόλου, και ως εκ τούτου δεν δέχομαι να με αποκαλείς "ρε φίλε", λες και με ξέρεις χρόνια ...

Δεύτερον, οταν θέλεις να απευθυνθείς σε κάποιον δεν θα το κάνεις μέσω τρίτου (στην προκειμένη περίπτωση, μέσω εμού). Αν έχεις κάτι να του πείς πές του το.

Τρίτον για να το συνεχίσεις απο τη δική μου απάντηση όπως λες, θα πρέπει να σου έχω δώσει ΕΓΩ αυτό το δικαίωμα... Με τι ιδιότητα θα προαυξήσεις αυτά που λέω εγώ σε κάποιον τρίτο ? Αν χρειαστώ δικηγόρο, θα απευθυνθώ αρμοδίως. Ως τότε είμαι ικανότατος - πίστεψέ με - να χειριστώ μόνος μου τις υποθέσεις μου.

Δεν θέλω να επανέλθω. Εύχομαι να μην αναγκαστώ να το πράξω ...

Το να εχεις χτισει μια περιουσια ομως χωρις να κοπιασεις ειναι τραγικο, τα υπολοιπα ειναι χομπυ και πειραματα.

Αυτό είναι πρόβλημα των αρχών αν κάποιοι έχουν κάνει περιουσίες με αυτόν τον τρόπο. Ουτε εσύ ούτε και εγώ θα το λύσουμε. Κατακριτέο ασφαλώς και είναι...

Οσο για τα χόμπυ και τα πειράματα, αυτά αν είναι να τα κάνεις, τότε τα κάνεις χωρίς να πάρεις τη ντουντούκα και να βγαίνεις να το φωνάζεις στους άλλους.
Υπο αυτό το πρίσμα ΚΑΙ ΜΟΝΟ, έχεις δικαίωμα να κάνεις ό,τι θέλεις.
Μην βγαίνεις όμως να μου το υπερασπιστείς δημόσια !

Κατ' αρχάς δεν επιθυμώ απλώς αλλά απαιτώ όταν μου απευθύνεις το λόγο να είσαι όσο κόσμιος είμαι όταν σου τον απευθύνω εγώ.

Πρώτον, δεν με ξέρεις καθόλου, και ως εκ τούτου δεν δέχομαι να με αποκαλείς "ρε φίλε", λες και με ξέρεις χρόνια ...

Δεύτερον, οταν θέλεις να απευθυνθείς σε κάποιον δεν θα το κάνεις μέσω τρίτου (στην προκειμένη περίπτωση, μέσω εμού). Αν έχεις κάτι να του πείς πές του το.

Τρίτον για να το συνεχίσεις απο τη δική μου απάντηση όπως λες, θα πρέπει να σου έχω δώσει ΕΓΩ αυτό το δικαίωμα... Με τι ιδιότητα θα προαυξήσεις αυτά που λέω εγώ σε κάποιον τρίτο ? Αν χρειαστώ δικηγόρο, θα απευθυνθώ αρμοδίως. Ως τότε είμαι ικανότατος - πίστεψέ με - να χειριστώ μόνος μου τις υποθέσεις μου.

Δεν θέλω να επανέλθω. Εύχομαι να μην αναγκαστώ να το πράξω ...

ηρεμησε και παρε τα χαπια σου για την πιεση μη παθεις τιποτα παππου.ο λεο πατιτσας εισαι για κουλαρισε

Πρός το παρόν, ο Πανάγος (ο ΑΕΚτζής ?), πήγε βόλτα.

Φίλε souzakias ΔΕΝ θα κλειδώσουμε το νήμα επειδή κάποιος απο τους συμμετέχοντες έχει μειωμένη νοητική ικανότητα ....
Ακόμα και τα ποστς, ειλικρινά, ΔΕΝ θέλω να τα σβήσω. Αλλά θα το ξαναδιαβάσω όλο το νήμα 3-4 φορές και μετά θα δούμε ...

Φιλικά,

Φίλιππος

Αλλά θα το ξαναδιαβάσω όλο το νήμα 3-4 φορές και μετά θα δούμε ...

Τι να πω βρε Φίλιππα χαρά στο κουράγιο σου ! :operator:
Κι εγώ νομίζω το παρόν θέμα έχει βγει εκτός και προκαλεί μόνο αντιπαραθέσεις πλέον !

Τι να πω βρε Φίλιππα χαρά στο κουράγιο σου ! :operator:
Κι εγώ νομίζω το παρόν θέμα έχει βγει εκτός και προκαλεί μόνο αντιπαραθέσεις πλέον !

Λευτέρη καλημέρα !

Δεν έχει να κάνει με κουράγιο. Επιβεβλημένο είναι. Αν πρέπει να επέμβω κάπου και να σβήσω πόστς (ακόμα και υβριστικά) άλλων, θα πρέπει πρώτα εγώ να είμαι πεπεισμένος οτι πρέπει να σβηστούν. Και αυτό δεν γίνεται αν δεν διαβάσω το νημα ολόκληρο σε διαφορετικές χρονικές στιγμές για να βεβαιωθώ οτι δεν είναι εν θερμώ η αντίδρασή μου...

Ζητώ απλά την κατανόηση και την υπομονή σας (είναι και 300+ ποστς !)

Φίλιππος

Re: Απάντηση: Nova EMMs και CCcam attack;

Μετά από ιδιωτική "συζήτηση" μέσω pm με άλλο μέλος, μου άνοιξαν τα μάτια σχετικά με τους επιτείδιους και "περαστικούς" που κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Λυπάμαι αλλά δεν το είχα φανταστεί ο αφελής ότι κάποιοι βγάζουν λεφτά απο συτή την ιστορία και το χειρότερο, για πάρτυ τους κινδυνεύουν οι υπόλοιποι "υγιείς" χομπίστες. Νομίζω είναι υποχρέωση όλων μας να προστατέψουμε αυτό που αγαπάμε και νομίμως κατέχουμε. Επιτέλους αρκετά με τα λαμόγια... σε όλους τους τομείς.

παιδιά είναι λογικό...δέστε τα post που έχουν όλοι αυτοί που γυρίζουν με το καλάμι για να μαζεψουν πληροφορίες και την ημερομηνια εγγραφης και συμμετοχης στο forum και θα καταλαβετε.Τέλος πάντων κάποιοα στιγμή καλό θα ήταν να γυρίσουμε στο θεμα μας εφόσον και αν δεν κλειδωθει για άλλους λόγους....