Nova EON TV / EON+

Στο on demand, δεν υπάρχει πλέον η επιλογή του download που είχε το nova go. Μεγάλο πλην αυτό, όπως και το ότι δεν λέει ποτέ λήγει μία ταινία/σειρά.

Λοιπόν, πήρα κι εγώ τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση nova (επειδή δεν μου επιρέπεται να συνδεθώ με την EON TV στη smart tv μου, ενώ στο κινητό δεν έχω πρόβλημα και προτιμούσα τη smart tv από το κινητό). Ο υπάλληλος εκεί μου είπε οτι για τους υφιστάμενους πελάτες δεν θα υπάρχει η δυνατότητα να έχουν το ΕΟΝ στη smart tv τους, αλλά μόνο σε κινητό, tablet ή pc κι αυτό δεν θα είναι τώρα στην αρχή μόνο, αλλά αυτή θα είναι η πολιτική τους (προφανώς για να αναγκαστούν οι πελάτες που βλέπουν μέσω δορυφόρου να πάνε στην αποκλειστικά ιντερνετική θέαση). Tου είπα να μεταφέρει στους προισταμένους του οτι: Α) Είναι απαράδεκτο να έχουν τέτοιες απαιτήσεις, οταν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη, αδυνατούν πλήρως να μου προσφέρουν αξιοπρεπές ίντερνετ εν έτη 2021, ώστε να έχω τη δυνατότητα, εαν επιθυμώ, να επιλέξω κάποια από τα πακέτα της ΕΟΝ. Μένω στο κέντρο των Αθηνών, πιο κέντρο δεν γίνεται (800 μέτρα από την Ομόνοια, πίσω από την Διεύθυνση της Τροχαίας) κι όλη η περιοχή εκεί έχει δυνατότητα μόνο για ADSL 24αρι, με πραγματική ταχύτητα 8-10!!! και Β) Η Cosmote έχει δώσει (εδώ και καιρό...) την αντίστοιχη υπηρεσία ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΕΣ ΤΗΣ και μάλιστα δωρεάν όχι μόνο σε 1 αλλά σε 3 συσκευές κι αυτό θα ληφθεί πολύ σοβαρά υπόψιν το ερχόμενο Μάρτιο που λήγει το συμβόλαιο μου!

Η Νοva λοιπόν, δεύτερη και καταϊδρωμένη και (ως συνήθως...) με ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ τρόπο και χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στους παλιούς πελάτες!

Αυτό που πραγματικά εντυπωσιάζει είναι το πολύ καλό τηλεκοντρόλ και η απίστευτη ταχύτητα
αλλαγής από κανάλι σε κανάλι !
Πραγματικά στο μισό δευτερόλεπτο αλλάζει και αρχίζει και παίζει το επόμενο κανάλι !
Μπορεί και ούτε μισό sec να κάνει , ευχαριστιέσαι να κάνεις zapping !!

Επίσης φωτίζουν και τα πλήκτρα μόλις το πιάσεις και το σηκώσεις για 2-3 δευτερόλεπτα !

Η εικόνα σε όλα τα κανάλια είναι αρκετά καλή αλλά όχι κάτι το καταπληκτικό.
Η CosmoteTV που είχα πριν κάτι μήνες ήταν ένα κλικ πιο πάνω.

Να ξαναπώ πως είμαι με 50άρι Cosmote.

Πού το βλέπουμε αυτό; Να κάνω μια δοκιμή

Έχει κάποιο γρανάζι επιλογής ανάλυσης;
Επίσης, ίσως από τον browser να δίνει μέσω δεξί κλίκ δυνατότητα για stats.

Παιδια εγω παντως δορυφορικος full pack βλεπω κανονικα σε δευτερη τηλεοραση smart το προγραμα της Nova μεσω EON χωρις κανενα απολυτως προβλημα εδω και κανενα τριωρο! Τι παιδευεστε με την εφαρμογη τοσες μερες τωρα! Μεσω browser της τηλεοραση σας μπαινετε στην σελιδα της EON βαζετε τους κωδικους που ειχατε στο go και τελος! Βαζεται και την σελιδα ως σελιδοδεικτη στον browser σας για αμεση προσβαση στη σελιδα καθε φορα που ανοιγεται την συσκευη σας και καλη διασκεδαση! Αμεση αποκριση γρηγορες αλλαγες καναλιων και σε 50αρα cosmote που διαθετω αψεγαδιαστη εικονα! Για τους τυπους το μοντελο της Tv ειναι lg cx!

Αυτο μπορουν να το μπλοκαρουν; Γιατι δεν ειναι παρανομο παντως.

Παιδια εγω παντως δορυφορικος full pack βλεπω κανονικα σε δευτερη τηλεοραση smart το προγραμα της Nova μεσω EON χωρις κανενα απολυτως προβλημα εδω και κανενα τριωρο! Τι παιδευεστε με την εφαρμογη τοσες μερες τωρα! Μεσω browser της τηλεοραση σας μπαινετε στην σελιδα της EON βαζετε τους κωδικους που ειχατε στο go και τελος! Βαζεται και την σελιδα ως σελιδοδεικτη στον browser σας για αμεση προσβαση στη σελιδα καθε φορα που ανοιγεται την συσκευη σας και καλη διασκεδαση! Αμεση αποκριση γρηγορες αλλαγες καναλιων και σε 50αρα cosmote που διαθετω αψεγαδιαστη εικονα! Για τους τυπους το μοντελο της Tv ειναι lg cx!
Η ανάλυση είναι η ίδια με το cast στα 4 Mbps

Το 1GB την ώρα ισοδυναμεί με ένα bitrate της τάξης των 2,8Mbps πάντως.
Δύσκολο για 1080i50.