Δεν υποστηρίζουν cast οι LG τηλεοράσεις σε όλες τις εφαρμογές.εμενα βλεπει μονο το xiaomi tv box ως cast.
δεν βλεπει την Lg Oled(τελευταιο webos)και την 43 sony στο δωματιο,οι οποιες εχουν και οι 2 cast.
αρα παιζει μονο σε cast που βλεπει απο android και ios λειτουργικο..
Και η τβ η δική έχει cast αλλά όχι πιστοποιημένο, οπότε ξανά λέω πάω κάπου με το κινητό και το chrome cast σε άλλο δίκτυο και δεν παίζει άρα φταίει το δίκτυο αλλά σε διαφορετικές συσκευές με διαφορετικό δίκτυο δεν φταίει το δίκτυο! Συγγνώμη αν δεν ήταν σαφές το ερώτημα μου.Σου λέει δεν μπορεί να κάνει cast σε Nvidia Shield και airplay σε Samsung TV.
Σε cosmote πάντως παίζει,με Android.Και η τβ η δική έχει cast αλλά όχι πιστοποιημένο, οπότε ξανά λέω πάω κάπου με το κινητό και το chrome cast σε άλλο δίκτυο και δεν παίζει άρα φταίει το δίκτυο αλλά σε διαφορετικές συσκευές με διαφορετικό δίκτυο δεν φταίει το δίκτυο! Συγγνώμη αν δεν ήταν σαφές το ερώτημα μου.
Αν διαβαζες επιμελώς το μυνημα μου πράγμα που δεν έκανες προφανως επισημαίνω ότι Κακώς μεν δεν δείχνει και σε smart TV .. Προφανώς θα είναι και για εμένα καλό αφου διαθέτω και εγώ,αλλά δεν δεν ζητάω να αποκλειστουν άλλοι. Όσο για την προκλητικοτητα που αναφέρεις αν τελικά εφαρμοστεί η διάχειριση θέασης που ζητάν κάποιοι θα αντιληφθείς τι σημαίνει προκλητικοτηταΕίσαι προκλητικός...το ελάχιστο....και σε προηγούμενο μήνυμά σου πάλι μας κατακρίνεις... Σε πειράζει που θέλουμε την εφαρμογή σε Smart Tv; Ξέρεις εσύ να κάνει Cast σε Samsung tv;
Bλέπεις ταυτόχρονα σε Δορυφόρο και συσκευή?Καμία διαχείριση θέασης στο Μακάμπι - Παναθηναϊκός...
Ναι σε δορυφορο και δυο φορητες σε ασχετα δικτυα ταυτοχρονα σε τρια σπιτιαBλέπεις ταυτόχρονα σε Δορυφόρο και συσκευή?
Ταυτόχρονα σε τηλεόραση με δορυφορικό, σε shield tv σε άλλη τηλεόραση , σε κινητό και tablet.Παρακαλούνται οι δορυφορικοί που έχουν εγκαταστήσει το ΕΟΝ σε SMART TV μέσω ενεργοποίησης του EON Extra να μας πουν αν μπορούν να επιτύχουν ταυτόχρονη θέαση δορυφορικού δέκτη και Smart TV στο Μακάμπι- ΠΑΟ που ξεκινάει τώρα!
Η εικόνα στο shield πως είναι?Ταυτόχρονα σε τηλεόραση με δορυφορικό, σε shield tv σε άλλη τηλεόραση , σε κινητό και tablet.
Μια χαρά σε όλα ταυτόχρονα, αλλα έχω πολύ καλο internetΗ εικόνα στο shield πως είναι?
Και εγώ 100αρι θα έχω αλλά ρωτάω να ξέρω επειδή θα το βάλω και στο shield όταν ενεργοποιηθείΜια χαρά σε όλα ταυτόχρονα, αλλα έχω πολύ καλο internet
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.