Nova EON TV / EON+

εμενα βλεπει μονο το xiaomi tv box ως cast.
δεν βλεπει την Lg Oled(τελευταιο webos)και την 43 sony στο δωματιο,οι οποιες εχουν και οι 2 cast.
αρα παιζει μονο σε cast που βλεπει απο android και ios λειτουργικο..

• Like
Reactions: seaman13
Φίλε μου καλησπέρα . Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε εμένα αλλά αν ισχύει θα ήθελα να σου απαντήσω. Σαφέστατα και δεν ζήτησα , ούτε είμαι υπέρ της διαχείρισης θέασης . Είναι δυνατόν ενώ είμαι συνδρομητής / καταναλωτής , να ζητάω κάτι το οποίο μου στερεί δυνατότητες και μου βάζει τις οποίες δυσκολίες ? Εννοείται πως όχι . Μακριά από εμένα λόγια υπεράσπισης αρτηριοσκληρωτικών πρακτικών που έχει χρησιμοποιήσει η Nova χρόνια τώρα . Αλλά .

Αν θέλει να προστατέψει το προϊόν της , που κακά τα ψέματα , εταιρεία με σκοπό το κέρδος είναι και όχι φιλανθρωπικό ίδρυμα , σε συνάρτηση με το ότι αρκετοί έχουν τάση κατάχρησης της υπηρεσίας , έχει το δικαίωμα να λάβει μέτρα . Τα μέτρα όμως να είναι αυτά που πρέπει και όχι πονάει κεφάλι - κόβει κεφάλι , και μαζί με τα ξερά να καίγονται και τα χλωρά και ο νοών νοείτω.

Παρακαλούνται οι δορυφορικοί που έχουν εγκαταστήσει το ΕΟΝ σε SMART TV μέσω ενεργοποίησης του EON Extra να μας πουν αν μπορούν να επιτύχουν ταυτόχρονη θέαση δορυφορικού δέκτη και Smart TV στο Μακάμπι- ΠΑΟ που ξεκινάει τώρα!

Παιδια να το ξαναπω. Ημουν σπιτι μου δικτυο νοβα και σε iphone 13 pro max χθες καστ κανονικα σε nvidia shield οχι airplay. αναβαθμισα σημερα την εφαρμογη και παω στον κουμπαρο μου που εχει wind και με το ιδιο nvidia shield δεν υπαρχει καν το κουμπι του καστ! Στην αρχη το εβγαλε για λιγο και μολις προφανως καταλαβε οτι ειναι αλλο δικτυο μου το εξαφανισε! Προβλεπω κλειδωμα του cast εκτος δικτυου νοβα!!! Ντροπη

εμενα βλεπει μονο το xiaomi tv box ως cast.
δεν βλεπει την Lg Oled(τελευταιο webos)και την 43 sony στο δωματιο,οι οποιες εχουν και οι 2 cast.
αρα παιζει μονο σε cast που βλεπει απο android και ios λειτουργικο..
Δεν υποστηρίζουν cast οι LG τηλεοράσεις σε όλες τις εφαρμογές.

Σου λέει δεν μπορεί να κάνει cast σε Nvidia Shield και airplay σε Samsung TV.
Και η τβ η δική έχει cast αλλά όχι πιστοποιημένο, οπότε ξανά λέω πάω κάπου με το κινητό και το chrome cast σε άλλο δίκτυο και δεν παίζει άρα φταίει το δίκτυο αλλά σε διαφορετικές συσκευές με διαφορετικό δίκτυο δεν φταίει το δίκτυο! Συγγνώμη αν δεν ήταν σαφές το ερώτημα μου.

Και η τβ η δική έχει cast αλλά όχι πιστοποιημένο, οπότε ξανά λέω πάω κάπου με το κινητό και το chrome cast σε άλλο δίκτυο και δεν παίζει άρα φταίει το δίκτυο αλλά σε διαφορετικές συσκευές με διαφορετικό δίκτυο δεν φταίει το δίκτυο! Συγγνώμη αν δεν ήταν σαφές το ερώτημα μου.
Σε cosmote πάντως παίζει,με Android.

Me δορυφορικο full Pack στο χωριο που βλεπει ο αδερφός μου, βλεπω τώρα στη Γούβα/Αθήνα, ταυτόχρονα Πανάθα με hdmi από σταθερο Υπολογιστή, και ταυτόχρονα σε αλλη TV την Tottenham απο Cosmote σε ΜιΒοx S, κ ολα αυτά σε γραμμη Cosmote 24 που πιάνει βία 11-12 Mbps... κ παρόλο που δεν το λες και HD δεν έχει κάνει ουτε μια διακοπή-buffering απο την αρχή...

• Like
Reactions: petros_ksp
Είσαι προκλητικός...το ελάχιστο....και σε προηγούμενο μήνυμά σου πάλι μας κατακρίνεις... Σε πειράζει που θέλουμε την εφαρμογή σε Smart Tv; Ξέρεις εσύ να κάνει Cast σε Samsung tv;
Αν διαβαζες επιμελώς το μυνημα μου πράγμα που δεν έκανες προφανως επισημαίνω ότι Κακώς μεν δεν δείχνει και σε smart TV .. Προφανώς θα είναι και για εμένα καλό αφου διαθέτω και εγώ,αλλά δεν δεν ζητάω να αποκλειστουν άλλοι. Όσο για την προκλητικοτητα που αναφέρεις αν τελικά εφαρμοστεί η διάχειριση θέασης που ζητάν κάποιοι θα αντιληφθείς τι σημαίνει προκλητικοτητα

Το πήρα και εγώ εχθές σαν καινούργιος συνδρομητής με 100 Vdsl και το φουλ πακέτο eon tv στα 43€ αλλά επειδή για 6 μηνες έχουν μια έκπτωση , σου βγαίνει για 2 χρόνια γύρω στα 39€. Τώρα προς το box καλό( android tv 9) αλλά δεν έχει wifi απενεργοποιημένη γιατί λέει δεν θα παίζει (😂😂😂😂) και το μείον δεν έχει Netflix μεγαλο Μείον θα έλεγα. Κατέβασα 3-4 apk τίποτα. Αντίθετα κατέβασα Amazon prime, Apple TV apk και δουλεύουν κανονικά. Από το store μπορείς να κατεβάσεις κανονικά ertflix και cosmote tv δουλεύουν. Ελπίζω να κάνουν κάτι για Netflix. Επειδή ξενέρωσα με αυτό , έχω ενα
Box της wind vision που παίζουν όλα , έβαλα εκεί την εφαρμογή EON TV υπάρχει στο store και το βλέπω εκεί. Αν βρει κάποιος λύση για Netflix περιμένω.

Μακαμπι-Παο μπασκετ:
Πατερας μου δορυφορικο σπιτι του
Εγω απο iphone σε δικτυο wind
Φιλος μου απο android κινητο σε vodafone δικτυο

Ολοι βλεπουμε ταυτοχρονα. Δεν υπαρχει διαχειριση θεασης πλεον επισημα

Παρακαλούνται οι δορυφορικοί που έχουν εγκαταστήσει το ΕΟΝ σε SMART TV μέσω ενεργοποίησης του EON Extra να μας πουν αν μπορούν να επιτύχουν ταυτόχρονη θέαση δορυφορικού δέκτη και Smart TV στο Μακάμπι- ΠΑΟ που ξεκινάει τώρα!
Ταυτόχρονα σε τηλεόραση με δορυφορικό, σε shield tv σε άλλη τηλεόραση , σε κινητό και tablet.

• Like
Reactions: Stratos19