Nova EON TV / EON+

Totti10

Senior Member
26 February 2015
383
Λοιπον…Οπως ειπα εχω φουλ δορυφορικο μονο στα 29,90€
Λοιπον με τα πολλα,πηρα τηλεφωνο χθες 2 φορες και μου ειπαν οτο μπορω να κρατησω το δορυφορικο ως εχει,θα πεσει το παγιο στα 23€,θα πληρωσω 50€ για υποβαθμιση υπηρεσιας και θα ανοιξει η εφαρμογη για σμαρτκαι μπαινω σε ΕΟΝ+…Επαναλαμβανω μου το ειπαν 2 διαφορετικοι…
Σημερα το πηρα αποφαση λοιπον…πηρα τηλεφωνο και μια ευγενεσταση κοπελα μου επιβεβαιωσε για 3η φορα οτι ετσι ακριβως ειναι,οποτε καιβπροχωρησα σε αλλαγη…
Μεσα σε λιγη ωρα(καμια ωρα αν θυμαμαι καλα) ανοιξε κανονικα η εφαρμογη σε σμαρτ τβ
Τωρα ψιλοδοκιμαζω το μενου της εφαρμογης
Επειδη εχω και cosmote tv,ειναι ενα τικ χειροτερο απο το cosmote tv

Αν καποιος μπορει να μου δωσει τα φωτα του,σε τι αναλυση πρεπει να βαλω τις ρυθμισεις;;;

gagan1967

Established Member
3 May 2014
296
Καλησπερα σε ολους, πριν λιγο μετα απο αρκετη ωρα στην αναμονη ειχα επικοινωνια με εκπροσωπο ΝΟΒΑ μεσω chat . Ειπα οτι εχω το φουλ δορυφορικο πακετο σκετο τηλεοραση , και αν μπορω να κανω μετατροπη της υπηρεσιας μου σε ΕΟΝ κρατωντας το δορυφορικο για να εχω θεαση στηνsmart tv η στο tvbox που εχω. Μου ειπε , φυσικα και μπορεις να το κανεις σε ενα καταστημα ΝΟΒΑ η απο το 13831. Αυριο πρωι-πρωι θα ξεκινησω τα τηλεφωνα ελπιζωντας να ειμαι τυχερος και να πεσω σε καποιον εκπροσωπο που να εχει διαθεση και γνωση να μου κανει την μετατροπη!!

georgeol

Established Member
21 October 2014
237
Δε μπορώ να καταλάβω τι διαφορετικό έχει το eon από όλες τις πλατφόρμες streaming της γης και θέλει 100mbps internet για να παίξει καλά.
Έχω περίπου 20mbps ταχύτητα και παίζω μέσω iPhone με airplay σε lg Oled tv. Η εικόνα είναι τόσο τραγική που είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις, μερικές φορές μάλιστα ακούγεται μόνο φωνή χωρίς εικόνα.
Έχω euroleague tv και κατά καιρούς χρησιμοποιώ tennis tv και Eurosport player. Η εικόνα είναι εξαιρετική ακόμα και με μικρότερες ταχύτητες internet.

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Δε μπορώ να καταλάβω τι διαφορετικό έχει το eon από όλες τις πλατφόρμες streaming της γης και θέλει 100mbps internet για να παίξει καλά.
Έχω περίπου 20mbps ταχύτητα και παίζω μέσω iPhone με airplay σε lg Oled tv. Η εικόνα είναι τόσο τραγική που είναι αδύνατον να παρακολουθήσεις, μερικές φορές μάλιστα ακούγεται μόνο φωνή χωρίς εικόνα.
Έχω euroleague tv και κατά καιρούς χρησιμοποιώ tennis tv και Eurosport player. Η εικόνα είναι εξαιρετική ακόμα και με μικρότερες ταχύτητες internet.
Έχεις adsl? Από όλα αυτά που έχω διαβάσει έχω συμπεράνει ότι τα 7mbps εικόνα ενεργοποιούνται μόνο σε VDSL συνδέσεις ή οπτική ίνα.. Μπορεί να είναι εντελώς κουλό αυτό που λέω αλλά όσοι έχουν VDSL λένε ότι η εικόνα είναι καλή. Αν σου μαξαρει σε 4mbps λογικό να σου φαίνεται χάλια. Ίσως είναι και ο λόγος που ζητάνε VDSL για νέες συνδέσεις.. Δεν ξέρω. Γίνεται να έχουν κάνει να ενεργοποιειται το 7mbps bitrate μόνο αν βλέπει VDSL ή οπτική ίνα; Ας μας διαφωτίσει κάποιος ειδικός. Ξαναλέω μπορεί να είναι εντελώς κουλό αυτό που λέω μη με πειτε ασχετο 😂

lak100

AVClub Enthusiast
26 December 2008
908
εχω nova full pack και δωρεαν nova go extra στο eon με αφηνει μονο στο κινητο και το pc μπορω να βλεπω και στην εφαρμογη eon απο την LG Oled? Θεαση σε μεγαλη οθονη δεν εχω καμια στο myaccount

dimitrispm

Established Member
15 January 2010
122
Σε cosmote tv με την εφαρμογή στο nvidia η επιλογή για 7 ή 4 mbps ενεργοποιείται μόνο στο ondemand και replay tv...και η επιλογή είναι αυτόματη.. δηλαδη πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα κάνει κάτι σαν μέτρηση της συνδεσης.

Σε μένα με adsl 24αρα γραμμή που πιάνει 16mb πάντα 7mb δίνει εικόνα..

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Σε cosmote tv με την εφαρμογή στο nvidia η επιλογή για 7 ή 4 mbps ενεργοποιείται μόνο στο ondemand και replay tv...και η επιλογή είναι αυτόματη.. δηλαδη πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα κάνει κάτι σαν μέτρηση της συνδεσης.

Σε μένα με adsl 24αρα γραμμή που πιάνει 16mb πάντα 7mb δίνει εικόνα..
Μην συγκρίνεις την cosmote tv . Ξέρουμε ότι η cosmote δίνει την μέγιστη ποιοτητα ακόμα και σε adsl γι αυτό δεν ρωτάνε ποτε την συνδεση σου όταν στο δίνουν ενώ η νοβα το κάνει

georgeol

Established Member
21 October 2014
237
Έχεις adsl? Από όλα αυτά που έχω διαβάσει έχω συμπεράνει ότι τα 7mbps εικόνα ενεργοποιούνται μόνο σε VDSL συνδέσεις ή οπτική ίνα.. Μπορεί να είναι εντελώς κουλό αυτό που λέω αλλά όσοι έχουν VDSL λένε ότι η εικόνα είναι καλή. Αν σου μαξαρει σε 4mbps λογικό να σου φαίνεται χάλια. Ίσως είναι και ο λόγος που ζητάνε VDSL για νέες συνδέσεις.. Δεν ξέρω. Γίνεται να έχουν κάνει να ενεργοποιειται το 7mbps bitrate μόνο αν βλέπει VDSL ή οπτική ίνα; Ας μας διαφωτίσει κάποιος ειδικός. Ξαναλέω μπορεί να είναι εντελώς κουλό αυτό που λέω μη με πειτε ασχετο

Η περιοχή που μένω έχει πρόβλημα στο internet, όλοι οι πάροχοι δίνουν μέχρι 24 και πραγματική ταχύτητα περίπου 4mbps. Έχω βάλει κάρτα 4g cosmote σε 4g router και πιάνω γύρω στα 20mbps

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,782
Λοιπον…Οπως ειπα εχω φουλ δορυφορικο μονο στα 29,90€
Λοιπον με τα πολλα,πηρα τηλεφωνο χθες 2 φορες και μου ειπαν οτο μπορω να κρατησω το δορυφορικο ως εχει,θα πεσει το παγιο στα 23€,θα πληρωσω 50€ για υποβαθμιση υπηρεσιας και θα ανοιξει η εφαρμογη για σμαρτκαι μπαινω σε ΕΟΝ+…Επαναλαμβανω μου το ειπαν 2 διαφορετικοι…
Σημερα το πηρα αποφαση λοιπον…πηρα τηλεφωνο και μια ευγενεσταση κοπελα μου επιβεβαιωσε για 3η φορα οτι ετσι ακριβως ειναι,οποτε καιβπροχωρησα σε αλλαγη…
Μεσα σε λιγη ωρα(καμια ωρα αν θυμαμαι καλα) ανοιξε κανονικα η εφαρμογη σε σμαρτ τβ
Τωρα ψιλοδοκιμαζω το μενου της εφαρμογης
Επειδη εχω και cosmote tv,ειναι ενα τικ χειροτερο απο το cosmote tv

Αν καποιος μπορει να μου δωσει τα φωτα του,σε τι αναλυση πρεπει να βαλω τις ρυθμισεις;;;
Αδερφέ μου πήρα κι εγώ χθες και το έκανα αλλά είναι σε αναμονή το αίτημά μου ακόμα.... Ξαναπήρα σήμερα.... Εσένα σου ήρθε κάποιο μήνυμα επιβεβαίωσης για αλλαγή υπηρεσίας ή απλά έβαλες τους κωδικούς της Smart μετά το τηλεφώνημα και έπαιξε;

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
1,921
Και εμένα έπαιζε πριν ενεργοποιηθεί επίσημα.
Δες μέσα στο my account αν λέει σε εξέλιξη.
Ωστόσο δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις έτσι και αλλιώς.

• Like
Reactions: Joker19

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,782
Περιμένω αύριο το box της Cosmote ταχυδρομικώς και θα το βάλω εκεί για να αλλάζω δωμάτιο....δεν θέλω να το βάλω στην Smart απόψε γιατί μετά θα πρέπει να περιμένω 30 μέρες..... Που να δω στο my account αν λέει σε εξέλιξη; Εσένα έτσι έλεγε;

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,782
*το box της Cosmote από το σταθερό..το έκανα 3play entry με την ίδια περίπου τιμή μόνο και μόνο για να πάρω το box να βάλω το ΕΟΝ..μην μπερδευτείς...

michkal91

AVClub Addicted Member
23 May 2011
1,921
Περιμένω αύριο το box της Cosmote ταχυδρομικώς και θα το βάλω εκεί για να αλλάζω δωμάτιο....δεν θέλω να το βάλω στην Smart απόψε γιατί μετά θα πρέπει να περιμένω 30 μέρες..... Που να δω στο my account αν λέει σε εξέλιξη; Εσένα έτσι έλεγε;

Ναι έλεγε αίτημα σε εξέλιξη, ακριβώς δίπλα από το όνομα της υπηρεσίας. Στην αρχική του my account.

Joker19

AVClub Addicted Member
2 August 2020
1,782
Ναι έλεγε αίτημα σε εξέλιξη, ακριβώς δίπλα από το όνομα της υπηρεσίας. Στην αρχική του my account.
Δεν λέει τίποτα.... Βλέπω να ξανατρέχω....

123abc123

New member
25 November 2007
73
Καλησπέρα , το ξερω οτι κάπου το έχουν ξαναπεί , αλλά που να ψάχνεις ...... λοιπόν το nova go extra : A) μπορώ να το ακυρώνω οπότε θέλω ? Β) αν το ενεργοποιήσω μου αλλάζει την σύμβαση που εχω (χρόνος) ?

whiteMan

Senior Member
25 October 2020
458
Ναι οπότε θέλεις αλλά θα πρέπει να περάσουν 30 μέρες για να σταματήσει από τότε που το ενεργοποίησες γιατί έχεις πληρωσει. Και όχι δεν αλλάζει τον χρόνο της συμβασης

• Like
Reactions: 123abc123

mike75

New member
25 December 2010
98
Όσοι έχουν προβλημα με την κίνηση της εικόνας σε κάποια κανάλια καλό θα ήταν να στείλουν ενα email μεσα απο το account τους και να τους το πουν. Εγω ειχα στειλει ενα email τις πρωτες μερες που η εικόνα ήταν χάλια και σήμερα με πήρε ενας τεχνικός και του είπα το προβλημα. Άκρη δεν βγάλαμε, γι αυτους είναι εντάξει η εικόνα και μου είπε οτι δεν εχουν κάποια άλλη αναφορά για αυτο το προβλημα! Αν ηπήρχαν και άλλες αναφορές θα το δηλώνανε σαν πρόβλημα της υπηρεσίας! Καλό λοιπον θα ηταν οσοι εχετε το προβλημα να τους στειλετε παράπονα μπας και το κοιτάξουν!

sakels

Supreme Member
27 May 2010
4,333
Βασικά αξίζει το πακέτο με τα 30 ευρώ όπου αν σκεφτείς ότι το 2play 50 mb έχει 23 ευρώ με 6 ευρώ στην ουσία σου δίνει το cimema pack