Nova EON TV / EON+

Γαλλικο super cup...Η ανάλυση της εικονας απογοήτευση σκετη...Εαν ειναι ετσι και στην Premier League την πατησαμε!!!

Τότε ποιο είναι το πρόβλημα; Στα 50 είχε σπασίματα και θαμπαδες. Με το που γύρισα στα 60 όλα κομπλέ. Μακάρι να ήξερα γιατί γίνονται αυτά, αλλά δεν είμαι τόσο γνώστης.

Πως αλλαζει καποιος τα fps που παιζει ρε παιδια? Και για τη συσκευες μιλαμε?
(καλα ειναι παντως σημερα)

Εγώ σε Nvidia shield το έχω το γύρισα στα 60 κάνει σπασίματα το ξαναγύρισα στα 50 είναι smooth η εικόνα αλλά σε καμία απολύτως περίπτωση hd. Τώρα που θα κάνει και καναλι για την premier league να την φτιάξει την εικόνα δεν είναι η παλιά ωραία εικόνα που είχε η nova.
Από την αντίπερα στο nova sports 1 η εικόνα είναι πολύ καλή. Υποψιάζομαι ότι φταίει η ροή του αγώνα όχι γενικά.

Μια από τα ίδια στο eon box
Δεν ειχε προβλήματα με σπασίματα,η αναλυση ηταν τραγική,σε οτιδήποτε διαγώνιο πανω απο 48,μιλαμε για κλάμα...

Ζητήσαμε σήμερα αντικατάσταση δορυφορικού δέκτη με τον καινούργιο λόγω βλάβης. Πείτε μου σας παρακαλώ εντυπώσεις πως είναι εικόνα πως είναι το τηλεκοντρόλ ανταποκρίνεται Γρήγορα…;Ευχαριστώ

• Like
Reactions: sotiris4
Θετικά
1) εικόνα καλή και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στα χρώματα εξαιρετική.
2) τηλεχειριστηριο με εκμάθηση πληκτρων από το χειριστηριο της τηλεορασης.
3) προσθηκη δορυφορικων και επιγειων καναλιών σε μια λίστα αγαπημενων με κανονική αριθμηση.
4) χειροκίνητη αναζήτηση συχνοτήτων σε δορυφορικα και επιγεια κανάλια.
5) απλοϊκό menu με ξεχωριστή ρυθμιση χρωμάτων από τον δεκτη.

αρνητικα
1) κατασκευή δεκτη και τηλεχειριστηριου αντίστοιχη με τους οικονομικούς ψηφιακούς δεκτές της αγοράς
2) έλλειψη Θύρας usb

Επίσης ο δικός μου δέκτης μερικές φορές δεν συντονίζει τα κανάλια και παγωνει εντελώς με αποτέλεσμα να θέλει βγάλσιμο από την μπριζα για να ανταποκριθεί ξανά. Αυτό βέβαια ίσως οφείλεται σε κάποιο προβλημα στην εγκατάσταση μου αλλά μπορεί να είναι και κάποιο bug στο λογισμικό του δεκτη που να χρειάζεται αναβαθμιση.

• Love
Reactions: kardasios
Το περσινό χάλι με τα ματς που έχει η Cosmote Tv και η Nova συνεχίζεται και φέτος.... Λαμία - ΑΕΚ και ΠΑΟΚ - Παναιτωλικός την ίδια ώρα την 1η αγωνιστική..... Ωραία ξεκινήσαμε..

Μιλάς για το χειριστήριο του νέου android tv-box? Αν ναι, πως; Έχω διαβάσει το μισό Internet για να βρω λύση

Μου ρθε mail για τους αγώνες που ξεκινούν premier κ το 24ωρο premiere league κανάλι, αλλά δεν το βρήκα 🧐🧐
Καμία ιδέα.?

Παιδιά με το netflix ξέρουμε κάτι, θα ενεργοποιηθεί επιτέλους? Δεν βλέπω τον λόγο να μην το βάζουν.. όπως έκαναν με το wifi..

Θετικά
1) εικόνα καλή και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στα χρώματα εξαιρετική.
3) προσθηκη δορυφορικων και επιγειων καναλιών σε μια λίστα αγαπημενων με κανονική αριθμηση.
4) χειροκίνητη αναζήτηση συχνοτήτων σε δορυφορικα και επιγεια κανάλια.
5) απλοϊκό menu με ξεχωριστή ρυθμιση χρωμάτων από τον δεκτη.

αρνητικα
1) κατασκευή δεκτη και τηλεχειριστηριου αντίστοιχη με τους οικονομικούς ψηφιακούς δεκτές της αγοράς
2) έλλειψη Θύρας usb

Επίσης ο δικός μου δέκτης μερικές φορές δεν συντονίζει τα κανάλια και παγωνει εντελώς με αποτέλεσμα να θέλει βγάλσιμο από την μπριζα για να ανταποκριθεί ξανά. Αυτό βέβαια ίσως οφείλεται σε κάποιο προβλημα στην εγκατάσταση μου αλλά μπορεί να είναι και κάποιο bug στο λογισμικό του δεκτη που να χρειάζεται αναβαθμιση.
Θα σας Χρειαστώ για κάποια ρύθμιση με τα χρώματα για να πετύχω το βέλτιστο .κάτσε. Α έρθει