Ισχύει η εικόνα σήμερα είναι απαράδεκτηΓαλλικο super cup...Η ανάλυση της εικονας απογοήτευση σκετη...Εαν ειναι ετσι και στην Premier League την πατησαμε!!!
Εμένα στα 50 είναι smoothΓυρίστε σε 60 hz τις ρυθμίσεις. Τι γκολάρα έβαλε ο νευμαρ
Μια από τα ίδια στο eon boxΓαλλικο super cup...Η ανάλυση της εικονας απογοήτευση σκετη...Εαν ειναι ετσι και στην Premier League την πατησαμε!!!
Δεν ειχε προβλήματα με σπασίματα,η αναλυση ηταν τραγική,σε οτιδήποτε διαγώνιο πανω απο 48,μιλαμε για κλάμα...Μια από τα ίδια στο eon box
Μιλάς για το χειριστήριο του νέου android tv-box? Αν ναι, πως; Έχω διαβάσει το μισό Internet για να βρω λύση
2) τηλεχειριστηριο με εκμάθηση πληκτρων από το χειριστηριο της τηλεορασης.
Για τον δορυφορικοΜιλάς για το χειριστήριο του νέου android tv-box? Αν ναι, πως; Έχω διαβάσει το μισό Internet για να βρω λύση
Θα ανοίξει την Παρασκευή 5 ΑυγούστουΜου ρθε mail για τους αγώνες που ξεκινούν premier κ το 24ωρο premiere league κανάλι, αλλά δεν το βρήκα
Καμία ιδέα.?
Μιλάς για το χειριστήριο του νέου android tv-box? Αν ναι, πως; Έχω διαβάσει το μισό Internet για να βρω λύση
Θα σας Χρειαστώ για κάποια ρύθμιση με τα χρώματα για να πετύχω το βέλτιστο .κάτσε. Α έρθειΘετικά
1) εικόνα καλή και με τις κατάλληλες ρυθμίσεις στα χρώματα εξαιρετική.
2) τηλεχειριστηριο με εκμάθηση πληκτρων από το χειριστηριο της τηλεορασης.
3) προσθηκη δορυφορικων και επιγειων καναλιών σε μια λίστα αγαπημενων με κανονική αριθμηση.
4) χειροκίνητη αναζήτηση συχνοτήτων σε δορυφορικα και επιγεια κανάλια.
5) απλοϊκό menu με ξεχωριστή ρυθμιση χρωμάτων από τον δεκτη.
αρνητικα
1) κατασκευή δεκτη και τηλεχειριστηριου αντίστοιχη με τους οικονομικούς ψηφιακούς δεκτές της αγοράς
2) έλλειψη Θύρας usb
Επίσης ο δικός μου δέκτης μερικές φορές δεν συντονίζει τα κανάλια και παγωνει εντελώς με αποτέλεσμα να θέλει βγάλσιμο από την μπριζα για να ανταποκριθεί ξανά. Αυτό βέβαια ίσως οφείλεται σε κάποιο προβλημα στην εγκατάσταση μου αλλά μπορεί να είναι και κάποιο bug στο λογισμικό του δεκτη που να χρειάζεται αναβαθμιση.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.