Nova EON TV / EON+

Καλημερα! Για διαφωτηστεμε βρε παιδια λιγο..δηλαδη τα τρια ταυτοχρονα μπορει να ειναι απο ΕΟΝ TV BOX- APP σε tv (η αλλο boxaki)- και απο laptop? Και συγκεκριμενα εννοουν ακομη και για ιδιο καναλι πλην αθλητικων? Επισης πουθενα δεν αναφερεται κατι για εξτρα συσκευες, εστω με επιπλεον κοστος(δεν αναφερομαι σε οσους εχουν nova κ nova account-εκει γνωριζω πως υπαρχει τετοιο πακετο).
Καταχωρημένες συσκευές

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις την υπηρεσία EON σε έως πέντε συσκευές:

• 1 συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω σύνδεσης EON Smart Box
  • 1 συσκευή μεγάλης οθόνης, μέσω εφαρμογής Smart TV ή συσκευών streaming
  • 3 φορητές συσκευές (PC / Mac/ Tablet / Smartphone), με δυνατότητα θέασης σε μία εξ’ αυτών
Συνολικά δηλαδή έχεις δυνατότητα ταυτόχρονης θέασης σε έως 3 συσκευές, 1 εκ των οποίων μπορεί να είναι φορητή.

Χρήσιμη συμβουλή

Ενδέχεται, για λόγους ασφαλείας και προστασίας των πνευματικών και συγγενικών δικαιωμάτων αλλά και για λόγους ορθής χρήσης της υπηρεσίας, να διαφοροποιείται ο αριθμός των εγγεγραμμένων συσκευών ή/και αυτών μέσω των οποίων επιτυγχάνεται η παράλληλη θέαση μέρους των προγραμμάτων (π.χ. Premier League).

εμενα παντως παιζει το νοβα εξοχικο . αλλαζω τις καρτες απο το mynova. εχω 3play δορυφορικο
Έχεις δίκιο όπως το έγραψα
Στα νέα συμβόλαια εον+ δορυφορικό αναφερομουν

Πριν λιγο εκανε update το box μολις το αναψα. Δεν ξερω αν εχει σχεση μεχτην εναρξη της Premier League, νεα καναλια δε βλεπω παντως.

Καλησπέρα παιδιά,

επανέρχομαι μετά την τελευταία μας επικοινωνία.

Τελικά κατάφερα να συνδέσω το box με wifi, προς μεγάλη μου απογοήτευση όμως παρατήρησα ότι το video encoding πήγε με μοναδική επιλογή στο abr με μέγιστη ποιότητα video 4 mbit ενώ πριν μέσω ethernet είχα την επιλογή cbr μέχρι 7 mbit.

Κάποιος με παρόμοια εμπειρία;

Πριν λιγο εκανε update το box μολις το αναψα. Δεν ξερω αν εχει σχεση μεχτην εναρξη της Premier League, νεα καναλια δε βλεπω παντως.
Για δες ποιότητα εικόνας κλπ....

Καλησπέρα παιδιά,

επανέρχομαι μετά την τελευταία μας επικοινωνία.

Τελικά κατάφερα να συνδέσω το box με wifi, προς μεγάλη μου απογοήτευση όμως παρατήρησα ότι το video encoding πήγε με μοναδική επιλογή στο abr με μέγιστη ποιότητα video 4 mbit ενώ πριν μέσω ethernet είχα την επιλογή cbr μέχρι 7 mbit.

Κάποιος με παρόμοια εμπειρία;
Το ABR στο auto δίνει πάνω από 4, περίπου 7Mbps. Δεν ξέρω γιατί δεν υπάρχει η επιλογή 7Mbps όπως στο CBR.

Δεν μας τα λέει καλά η Nova, η Cosmote έτη φωτός μπροστά και από ποιότητα και app ...

Αύριο ξεκινάει η Premier League και ακόμα δεν έχουν ανεβάσει το κανάλι!!!

Δεν μας τα λέει καλά η Nova, η Cosmote έτη φωτός μπροστά και από ποιότητα και app ...

Αύριο ξεκινάει η Premier League και ακόμα δεν έχουν ανεβάσει το κανάλι!!!
Είπαμε από Παρασκευή ανοίγει...το λέει και στο τρέιλερ.....τώρα επειδή έχεις νεύρα εσύ μπορεί και να στο ανοίξουν από απόψε...... ΥΓ: Μην γκρινιάζουμε για ανούσια πράγματα...... Και η εικόνα στο Μακάμπι - Άρης αρκετά καλή......

Είπαμε από Παρασκευή ανοίγει...το λέει και στο τρέιλερ.....τώρα επειδή έχεις νεύρα εσύ μπορεί και να στο ανοίξουν από απόψε...... ΥΓ: Μην γκρινιάζουμε για ανούσια πράγματα...... Και η εικόνα στο Μακάμπι - Άρης αρκετά καλή......
Σε σοβαρό κανάλι συνδρομητικό κανάλι του εξωτερικού για θέμα μάρκετινγκ και μόνο κανένα κανάλι δεν εμφανίζεται στο μπουκέτο την ημέρα που θα εκπέμψει και πρόγραμμα.

Τώρα από που έβγαλες το συμπέρασμα ότι έχω ...νεύρα επειδή σχολίασα το παραπάνω γεγονός μάλλον πρέπει να το κοιτάξεις με τον εαυτό σου και τον τρόπο που εκφράζεσαι όταν διαφωνείς σε κάτι.

• Like
Reactions: karras
Η εικόνα είναι πολύ πολύ καλύτερη από ότι μέχρι πριν 10 μέρες, παίρνει βελτίωση βέβαια αλλά it’s getting there
Συμφωνώ...μεγάλη βελτίωση...μέτρο σύγκρισης θα είναι αύριο η Premier League....ένα μεγάλο αρνητικό είναι που στους αγώνες της Nova δεν ακούγεται σχεδόν καθόλου ο ήχος από το γήπεδο, από τους οπαδούς...μόνο ο σπορτσκάστερ.. βλέπω τα δύο ματς τώρα ταυτόχρονα και στην Cosmote Tv ευχαριστιέσαι ήχο από το γήπεδο....

Να σημειώσω εδώ ότι πλέον τα box παίρνουν αναβάθμιση και όταν είναι συνδεδεμένα με wifi
Προηγουμένως μόνο καλώδιο
Να λέμε και τη πρόοδο

Με ενδιαφέρει να βάλω Nova δορυφορικό,η μόνη ανησυχία έχει να κάνει με τον αποκωδικοποιητή που θα μου δώσουν,υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν πχ κάποιον NovaBox που εύχομαι ή πλέον δίνουν gsh-2970 και έναν καινούργιο που αναφέρεται εδώ στο forum?
Συγγενής μου πέρσι του έδωσαν Novabox για δορυφορική Nova αντί για gsh-2970!

Με ενδιαφέρει να βάλω Nova δορυφορικό,η μόνη ανησυχία έχει να κάνει με τον αποκωδικοποιητή που θα μου δώσουν,υπάρχει περίπτωση να μου δώσουν πχ κάποιον NovaBox που εύχομαι ή πλέον δίνουν gsh-2970 και έναν καινούργιο που αναφέρεται εδώ στο forum?
Συγγενής μου πέρσι του έδωσαν Novabox για δορυφορική Nova αντί για gsh-2970!
Μέχρι τέλος του 21 έδιναν τους novabox. Τώρα δίνουν μόνο τον gsh 2970