Ναι και γενικα στο boxακι και στο pc παραδειγμα παιζουν ολα κανονικα. Γενικα αυτη η εφαρμογη δεν...εγω το λεω καιρο. Θελει συμμαζεμα. Ειτε η εφαρμογη σαν εφαρμογη ειτε οι πηγες τους δε ξερω τι να υποθεσω. Παντως δε παιρνουν ολα απο τις ιδιες πηγες αυτο ειναι το μονο σιγουρο πλεον. Εξου και απο συσκευη σε συσκευη διαφερουν πολλα..Σημερα 5 το απογευμα για περιπου μιση ωρα μαυρο παντου, το γυρισα στην εφαρμογη της Cosmote και επαιζε μια χαρα. Δεν μας τα λεει καλα η ΕΟΝ.!!!
Ετσι ακριβως μετα το update της εφαρμογης ολο προβληματα. Εμενα χθες στον αγωνα με εσπασε τα νευρα ολο κολλουσαν τα καρε και προχωρουσε γρηγορα.Καλημέρα.
Έκανα χθες την αναβάθμιση στο 2ο box που έχω και είναι της cosmote tv έχω βάλει και την εφαρμογή της eon tv.
Μετά την αναβάθμιση χειρότερα δεν γίνεται βγαίνω από την εφαρμογή και μόλις πάω να μπω μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.
Για να παίξει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στο box.
Αυτό πώς το κατεβάζουμε και πως το κάνουμε εγκατάσταση?13831 tel
![]()
Ασφαλής λήψη APK για το EON TV 10.5.37273
Κατεβάστε τις παλιές APK εκδόσεις Android του EON TV 10.5.37273, όλες οι APK εκδόσεις είναι επιβεβαιωμένες και ασφαλείς στη λήψηwww.androidlist.gr
ok
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.