Nova EON TV / EON+

Κι εμενα σε nvidia shield pro συχνα πολλες διακοπες με μαυριλα και επανερχεται. Απαραδεκτοι…

Βγηκε ενημερωση στην εφαρμογη. Για να δουμε τι θα δουμε και μαυτο το update..

Σημερα 5 το απογευμα για περιπου μιση ωρα μαυρο παντου, το γυρισα στην εφαρμογη της Cosmote και επαιζε μια χαρα. Δεν μας τα λεει καλα η ΕΟΝ.!!!

Σημερα 5 το απογευμα για περιπου μιση ωρα μαυρο παντου, το γυρισα στην εφαρμογη της Cosmote και επαιζε μια χαρα. Δεν μας τα λεει καλα η ΕΟΝ.!!!
Ναι και γενικα στο boxακι και στο pc παραδειγμα παιζουν ολα κανονικα. Γενικα αυτη η εφαρμογη δεν...εγω το λεω καιρο. Θελει συμμαζεμα. Ειτε η εφαρμογη σαν εφαρμογη ειτε οι πηγες τους δε ξερω τι να υποθεσω. Παντως δε παιρνουν ολα απο τις ιδιες πηγες αυτο ειναι το μονο σιγουρο πλεον. Εξου και απο συσκευη σε συσκευη διαφερουν πολλα..

Τελικά έχει κάποια ποιότητα η εικόνα άλλαξε κάτι καλύτερο Με το update;

Μετα το τελευταιο update το app εχει θεματα. Η μαυρη εικονα η κολλαει και προχωραει γρηγορα. Ενα ματς να θες να δεις μεχρι και εκει να σε σπανε τα νευρα.

Οσοι βλεπετε μεσω app αν κανετε εξοδο και ξαναμπειτε και εχει μαυρη οθονη καντε καθαρισμο κρυφης μνημης και στρωνει.

Εμενα μου λεει δεν ειστε εγγεγραμμενος σε αυτο καναλι
Εχω full pack eon+ δορυφορικό με μεγάλη οθονη στο shield

Οτι ναναι παντως δεν ειναι καν αστειο πλεον..Με το προτελευταιο προσωπικα μου κανε θεματα με τα fps σε αρκετες περιπτωσεις, σημερα με το τελευταιο αυτο και απολες τις φορες που δεν δειχνει μαυρο, τα μισα καναλια πανε slow motion απο το κολλημα στα fps. Δηλαδη το ιδιο προβλημα αντι να φτιαξει, γιγαντωθηκε.
Μαλιστα.

Καλημέρα.
Έκανα χθες την αναβάθμιση στο 2ο box που έχω και είναι της cosmote tv έχω βάλει και την εφαρμογή της eon tv.
Μετά την αναβάθμιση χειρότερα δεν γίνεται βγαίνω από την εφαρμογή και μόλις πάω να μπω μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.
Για να παίξει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στο box.

• Like
Reactions: valkal19
Καλημέρα.
Έκανα χθες την αναβάθμιση στο 2ο box που έχω και είναι της cosmote tv έχω βάλει και την εφαρμογή της eon tv.
Μετά την αναβάθμιση χειρότερα δεν γίνεται βγαίνω από την εφαρμογή και μόλις πάω να μπω μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά.
Για να παίξει πρέπει να κάνω επανεκκίνηση στο box.
Ετσι ακριβως μετα το update της εφαρμογης ολο προβληματα. Εμενα χθες στον αγωνα με εσπασε τα νευρα ολο κολλουσαν τα καρε και προχωρουσε γρηγορα.

Απο κινητο παντως δεν κολλαει που το δοκιμασα χθες. Απο nvidia full κολληματα με μαυριλες.

Δεν έχει βγει νέα ενημέρωση για κινητά από τις 27 Ιουλίου και μετά. Γι' αυτό και είναι εντάξει η εικόνα εκεί.

• Like
Reactions: valkal19