Έχει όντως τρελή διαφορά και έχοντας και τις δύο πλατφόρμες έχω προβληματιστεί πάρα πολύ δεν μπορώ να πάρω μία απόφαση Cosmote. Εικόνα αλλά για εμένα φτωχό σε περιεχόμενο όσο αφορά ταινίες και ντοκιμαντέρ αθλητικά δε βλέπω. Αλλά ρε παιδί μου έχει πολύ καλή εικόνα.Εον έχει αυτά που θέλω,Χάλια ποιότητα προβληματική υπηρεσία δηλαδή δεν ευχαριστιέσαι να το βλέπεις κι ειδικά αν έχεις 60 ιντσον οθόνη .
Πες μου λίγα καναλάκια που σε τρελαίνουν στην ΕΟΝ και δεν υπάρχουν στην COSMOTE TV;
Ας πούμε έμενα ότι μου αρέσει η Adult ζώνη του Novacinema 3 και τα θεματικά ραδιοφωνικά κανάλια του Stingray Music (80s, 90s, 70s, 60s,...)...
Ενώ τα μουσικά MTV στην ΕΟΝ δεν προλαβαίνω να τα παρακολουθήσω, γιατί δεν με ενδιαφέρει η γραμμική ροή, καθώς δεν έχουν Replay TV και Cloud Recording όπως στην Wind Vision (που έχει και MTV 90s), αλλά θα κλείσει τον Δεκέμβριο...
Αντίθετα στην COSMOTE TV υπάρχει η δυνατότητα Recording στο δορυφόρο όποτε διευκολυνομαι για να παρακολουθώ ετεροχρονισμενες συναυλίες σε MTV Live και Stingray iConcerts και για το τελευταίο υπάρχει και Replay tv, σύντομα μόνο στην Streaming πλατφόρμα!
Στα ντοκιμαντέρ γραμμικά NAT GEO Wild μπορείς να δεις μονο στην ΕΟΝ, καθώς στην COSMOTE TV πρέπει να έχεις Full Pack (Απο τα παράδοξα της COSMOTE TV)!
Όμως η COSMOTE TV υπερτερεί στο On Demand του National geographic+, σε σχέση με την ΕΟΝ που έχει ελάχιστα θέματα!
Αντίθετα η ΕΟΝ υπερτερεί στο On Demand των Viasat Channels , σε σχέση με την COSMOTE TV που έχει λιγότερα θέματα!
Απο την αλλη η COSMOTE TV εχει το COSMOTE History που είναι από μόνο του μια κατηγορία με τεράστια On Demand πλατφόρμα...
Και φυσικά εχει και το γραμμικό BBC Earth του οποίου πρόσφατα είχαμε μια μεγάλη απώλεια της On Demand πλατφόρμας...
Η ΕΟΝ έχει Βεβαια, Travel, Discovery και Animal, αλλά δεν έχει Science...
Στις ψηφιακές ευκολίες με βάση την εφαρμογή η COSMOTE TV έχει πρωσοποιημενες προτάσεις, η ΕΟΝ έχει δήθεν πρωσοποιημενες, από την άλλη η εφαρμογή της ΕΟΝ είναι γενικώς δύστροπη στη χρήση της, εν αντιθέσει με της COSMOTE TV που είναι πανεύκολη και βολική, καθώς στην ΕΟΝ φοβάσαι μην κάνεις καμία λάθος κίνηση κ βρεθείς αλλού! Ας πούμε την ώρα που βλέπεις την Adult ζώνη σε On Demand και με μια λάθος κίνηση βρεθείς σε Live. πρόγραμμα!....
Το μόνο που υπερτερεί η ΕΟΝ είναι η γρήγορη εναλλαγή Ζάπινγκ καναλιών...
Και άλλα πολλά VS...