billys13
AVClub Enthusiast
- 5 November 2016
- 818
Ετσι θα γινει.Καλα με την παρωδια της νοβα προβλεπω να βαζουν ολοι κοσμοτε και με τα 3€ να βλεπουν τα novasports. Θα καταρρευσει συντομα η νοβα...
Ετσι θα γινει.Καλα με την παρωδια της νοβα προβλεπω να βαζουν ολοι κοσμοτε και με τα 3€ να βλεπουν τα novasports. Θα καταρρευσει συντομα η νοβα...
Οπου θεϛ το παϛ το μποξακι.και κατι αλλο εκανα σημερα μεταφορα το σταθερο της μανας μου απο τον οτε σε νοβα ftth και εκει επανω βαλαμε και το εον τιβι . στο μαγαζι μου ειπε οτι το μποξακι μπορει να μπει και στο δικο μου σπιτι ( αλλο σταθερο) ενω με εξυπηρετηση που μιλησα τωρα μου ειπαν οτι το μποξακι μπορει να μπει μονο στο σπιτι της μανας μου γιετι εχει τον ιδιο σειριακο με την αιτηση που θα μπει fiber στη μανα μου
Τελικα τι ισχυει?
Ε καποιοι θα χαρουν! Απλα αν καταρρευσει η μια πλατφορμα η αλλη δε θα μπορει να επιβιωσει προσφερονταϛ το συνολο των διοργανωσεων που εχουν και οι δυο στην ιδια τιμη. Οποτε ειναι μονοδρομοϛ η τεραστια αυξηση τηϛ συνδρομηϛ. Τωρα μοιραζονται τα εξοδα και παλι μπαινουν μεσα φουλ. Ο ανταγωνισμοϛ εχει οφελοϛ για τον καταναλωτη. Δεν μπορω να ξεχασω τα 60+ στη ΝΟΒΑ για πολυ λιγοτερο περιεχομενο τιϛ εποχεϛ του μονοπωλιου. Τωρα με 50 ευρω εχω καλυτερη ποιοτητα και μεγαλυτερη ποσοτητα. Απο αρχεϛ Σεπτεμβρη θα δω ποια θα κοψω αφου εχω ακομα ενα χρονο συμβολαιο.αχχαχα φαντασου να γινει αυτο!
αρα η βλακειες μου ελεγε η δεν θελουν να ξερουμε οτι το μποξακι μπορει να παιζει παντουΟπου θεϛ το παϛ το μποξακι.
Εννοείται...δεν παίζει κανένα ρόλο.Καλησπέρα. Επειδή είμαι λίγο άσχετος, μπορώ να γίνω συνδρομητής στην EON ενώ στο σπίτι έχω σύνδεση internet Cosmote;
Μου είπαν 45 ευρώ adsl 24 με eon+ δορυφορικό, απεριόριστα κινητά και τρεις μήνες δώρο. Δωρεάν εγκατάσταση πιάτου αλλά δεν δίνουν ρούτερ που όμως δεν με ενοχλεί γιατί έχω 3 να κάθονται. Υποθέτοντας πως στα συνδυαστικά με 1 ευρώ θα έχω τα cosmote sport τότε πάει στα 46 ευρώ (40,25 ευρώ με τα πάγια αναλογικά). Η cosmote για τα ίδια θέλει 57 ευρώ το μήνα (55 ευρώ με ott).Τους ρωτάς τι επιλογές σου δίνουν
Μάλλον θα πρέπει να "κουμπωθουν" στο ίδιο router (ethernet ή με powerlines)Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως για multiroom με δορυφορική σύνδεση δίνουν δεύτερο δορυφορικό δέκτη που απλώς πρέπει να συνδεθεί με την κεραία. Δεν χρειάζεται δηλαδή να συνδεθούν κάπως μεταξύ τους.
Δεν υπάρχει κάτι νεότερο.Χαιρετώ το forum.
Μόλις ενεργοποίησα το EON TV και παίζει άψογα μέσω της εφαρμογής της τηλεόρασης. Επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα επίγειων εδώ που βρίσκομαι, έχουμε κανένα νεότερο σχετικά με το Mega, ANT1 και Μακεδονία TV;
Σε τι τηλεόραση το έβαλες και παίζει άψογα;;Χαιρετώ το forum.
Μόλις ενεργοποίησα το EON TV και παίζει άψογα μέσω της εφαρμογής της τηλεόρασης. Επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα επίγειων εδώ που βρίσκομαι, έχουμε κανένα νεότερο σχετικά με το Mega, ANT1 και Μακεδονία TV;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.