Nova EON TV / EON+

μολις πηρα εον box και θα νεργοποιηθει σε λιγες ωρες
Αποτι ειδα eon app για macbook δεν υπαρχει ,σωστα? Μονο iphone και ipad βρισκω

και κατι αλλο εκανα σημερα μεταφορα το σταθερο της μανας μου απο τον οτε σε νοβα ftth και εκει επανω βαλαμε και το εον τιβι . στο μαγαζι μου ειπε οτι το μποξακι μπορει να μπει και στο δικο μου σπιτι ( αλλο σταθερο) ενω με εξυπηρετηση που μιλησα τωρα μου ειπαν οτι το μποξακι μπορει να μπει μονο στο σπιτι της μανας μου γιετι εχει τον ιδιο σειριακο με την αιτηση που θα μπει fiber στη μανα μου
Τελικα τι ισχυει?

και κατι αλλο εκανα σημερα μεταφορα το σταθερο της μανας μου απο τον οτε σε νοβα ftth και εκει επανω βαλαμε και το εον τιβι . στο μαγαζι μου ειπε οτι το μποξακι μπορει να μπει και στο δικο μου σπιτι ( αλλο σταθερο) ενω με εξυπηρετηση που μιλησα τωρα μου ειπαν οτι το μποξακι μπορει να μπει μονο στο σπιτι της μανας μου γιετι εχει τον ιδιο σειριακο με την αιτηση που θα μπει fiber στη μανα μου
Τελικα τι ισχυει?
Οπου θεϛ το παϛ το μποξακι.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
αχχαχα φαντασου να γινει αυτο!
Ε καποιοι θα χαρουν! Απλα αν καταρρευσει η μια πλατφορμα η αλλη δε θα μπορει να επιβιωσει προσφερονταϛ το συνολο των διοργανωσεων που εχουν και οι δυο στην ιδια τιμη. Οποτε ειναι μονοδρομοϛ η τεραστια αυξηση τηϛ συνδρομηϛ. Τωρα μοιραζονται τα εξοδα και παλι μπαινουν μεσα φουλ. Ο ανταγωνισμοϛ εχει οφελοϛ για τον καταναλωτη. Δεν μπορω να ξεχασω τα 60+ στη ΝΟΒΑ για πολυ λιγοτερο περιεχομενο τιϛ εποχεϛ του μονοπωλιου. Τωρα με 50 ευρω εχω καλυτερη ποιοτητα και μεγαλυτερη ποσοτητα. Απο αρχεϛ Σεπτεμβρη θα δω ποια θα κοψω αφου εχω ακομα ενα χρονο συμβολαιο.

• Like
Καλησπέρα. Επειδή είμαι λίγο άσχετος, μπορώ να γίνω συνδρομητής στην EON ενώ στο σπίτι έχω σύνδεση internet Cosmote;

Καλησπέρα. Επειδή είμαι λίγο άσχετος, μπορώ να γίνω συνδρομητής στην EON ενώ στο σπίτι έχω σύνδεση internet Cosmote;
Εννοείται...δεν παίζει κανένα ρόλο.

• Like
Reactions: dnik77
Τους ρωτάς τι επιλογές σου δίνουν
Μου είπαν 45 ευρώ adsl 24 με eon+ δορυφορικό, απεριόριστα κινητά και τρεις μήνες δώρο. Δωρεάν εγκατάσταση πιάτου αλλά δεν δίνουν ρούτερ που όμως δεν με ενοχλεί γιατί έχω 3 να κάθονται. Υποθέτοντας πως στα συνδυαστικά με 1 ευρώ θα έχω τα cosmote sport τότε πάει στα 46 ευρώ (40,25 ευρώ με τα πάγια αναλογικά). Η cosmote για τα ίδια θέλει 57 ευρώ το μήνα (55 ευρώ με ott).
Θα το δω όμως και τον άλλο μήνα που γίνεται η ανταλλαγή περιεχομένου.
Επίσης, υπάρχει κανείς με δορυφορικό eon και eon multiroom; Ρώτησα και αυτό που κατάλαβα είναι ότι δίνουν έξτρα δορυφορικό αποκωδικοποιητή. Πρέπει να συνδεθούν κάπως μεταξύ τους;

Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως για multiroom με δορυφορική σύνδεση δίνουν δεύτερο δορυφορικό δέκτη που απλώς πρέπει να συνδεθεί με την κεραία. Δεν χρειάζεται δηλαδή να συνδεθούν κάπως μεταξύ τους.

Καλημέρα ξέρεις κάποιος τι ρύθμιση πρέπει μα βάλω στην ανάλυση της εικόνας στο μποξάκι έτσι ώστε να είναι σωστή ; η τηλεόραση μου υποστηρίζει τα πάντα όπως και το δίκτυο μου
Απλά θέλω κάποια ρύθμιση ( 1080;4K ) που να είναι σωστή

Καλημέρα ξέρεις κάποιος τι ρύθμιση πρέπει μα βάλω στην ανάλυση της εικόνας στο μποξάκι έτσι ώστε να είναι σωστή ; η τηλεόραση μου υποστηρίζει τα πάντα όπως και το δίκτυο μου
Απλά θέλω κάποια ρύθμιση ( 1080;4K ) που να είναι σωστή
IMG_20240728_123132.jpg

• Like
Reactions: dimosx
Πήρα τηλέφωνο και μου είπαν πως για multiroom με δορυφορική σύνδεση δίνουν δεύτερο δορυφορικό δέκτη που απλώς πρέπει να συνδεθεί με την κεραία. Δεν χρειάζεται δηλαδή να συνδεθούν κάπως μεταξύ τους.
Μάλλον θα πρέπει να "κουμπωθουν" στο ίδιο router (ethernet ή με powerlines)

Εαν εχουμε στο box την αναλυση στο 4Κ/50 κανει κανα upscale της εικονας το box, ενω αν ειναι στα 1080p το κανει η tv?

• Like
Reactions: Mike26
Χαιρετώ το forum.
Μόλις ενεργοποίησα το EON TV και παίζει άψογα μέσω της εφαρμογής της τηλεόρασης. Επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα επίγειων εδώ που βρίσκομαι, έχουμε κανένα νεότερο σχετικά με το Mega, ANT1 και Μακεδονία TV;

Χαιρετώ το forum.
Μόλις ενεργοποίησα το EON TV και παίζει άψογα μέσω της εφαρμογής της τηλεόρασης. Επειδή δεν υπάρχει δυνατότητα επίγειων εδώ που βρίσκομαι, έχουμε κανένα νεότερο σχετικά με το Mega, ANT1 και Μακεδονία TV;
Δεν υπάρχει κάτι νεότερο.

Χαιρετώ το forum.
Σε τι τηλεόραση το έβαλες και παίζει άψογα;;

Οι τραγικοι τυποι της νοβα μας εγραψαν κανονικα και δεν εφτιαξαν ποτε το cast απο iphone σε οποιαδηποτε συσκευη. Δεν μπορουμε να δουμε σε τηλεοραση με καστ τιποτα. Ντροπη τους

• Wow
Μόλις έβαλα και έγω νόβα
Για αρχή όλα καλά πολύ καλή εικόνα είτε από το μποξακι είτε μέσω της εφαρμογής της smart tv μου

Sent from my iPhone using Tapatalk

οσοι έχετε τον δορυφορικό δεκτη που δίνει η νόβα τα τελευταία 2 χρονια (επί εποχής ΕΟΝ και μετά) συναντάτε το πρόβλημα να δείχνει μαυρο σε κάποια κανάλια ενώ κάποια αλλα να έχουν εικόνα κανονικά και χωρίς να εμφανίζει κάποιον κωδικό σφάλματος; Τελευταία το παρατηρώ συχνά σε μένα και η μονη λύση είναι να κάνω επανεκκίνηση τον δέκτη.

• Wow