Nova EON TV / EON+

Έχετε κάνει επανεκκίνηση στο δέκτη; Και μένα το πρωί ηταν χωρίς εικόνα και μετά από επανεκκίνηση άνοιξαν.

και εμενα στο δορυφορικο της νοβα τα καναλια του οτε δεν εχουν ανοιξει ενω στο app της τηλεορασης παιζουν μια χαρα.αλλα στο app του οτε η εικονα ειναι πολυ καλυτερη στα καναλια της νοβα απο το app της νοβα.αρκετο καιρο τωρα στα αθλητικα καναλια της νοβα ειχα μια θολουρα ενω στου οτε ειναι μια χαρα.

Έχετε κάνει επανεκκίνηση στο δέκτη; Και μένα το πρωί ηταν χωρίς εικόνα και μετά από επανεκκίνηση άνοιξαν.
Και επανεκκίνηση κάναμε (και δύο και τρεις φορές) και αποστολή σήματος και σάρωση και και. Σε επικοινωνία μαζι τους μου είπαν ότι είναι συστημικό και ότι θα το φτιαξουν εντός της ημέρας. Μάλιστα έχουν δώσει παράθυρο μέχρι τις 25. Προς το παρόν τίποτα . Αλλά για πες μου αν μπορείς.. η ποιότητα της εικόνας στα κανάλια cosmote , πώς είναι στο δορυφορικό της nova ;;;;

Και επανεκκίνηση κάναμε (και δύο και τρεις φορές) και αποστολή σήματος και σάρωση και και. Σε επικοινωνία μαζι τους μου είπαν ότι είναι συστημικό και ότι θα το φτιαξουν εντός της ημέρας. Μάλιστα έχουν δώσει παράθυρο μέχρι τις 25. Προς το παρόν τίποτα . Αλλά για πες μου αν μπορείς.. η ποιότητα της εικόνας στα κανάλια cosmote , πώς είναι στο δορυφορικό της nova ;;;;
Το απόγευμα θα μπορέσω να σου απαντήσω, δεν κοίταξα λεπτομέρειες, απλά ότι παίζουν

• Like
Reactions: Scorpio15
Αυτή τη στιγμή τα κανάλια cosmote sport δεν παίζουν στο δορυφορικό, έμενα βγάζει το μήνυμα "Ε016-0 για πρόσβαση στο κανάλι ακολούθησε τις οδηγίες που θα βρεις στο nova.gr/tv-support".

• Like
Reactions: Bayern7
Μιλησα με εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα εμεις απο τον αποκωδικοποιητη.
Τα καναλια θα ανοιξουν απο μονα τους μεχρι της 25 του μηνα το αργοτερο.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Μιλησα με εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα εμεις απο τον αποκωδικοποιητη.
Τα καναλια θα ανοιξουν απο μονα τους μεχρι της 25 του μηνα το αργοτερο.
Μέχρι τις 25 θα είναι αργά....ο κόσμος θέλει να δει τα ματς του τριημέρου..... (Εμένα δε με νοιάζει, έχω και τα δύο.....)

λοιπόν σχετικά με την ποιότητα δεν είδα ιδιαίτερες διαφορες μεταξύ των νοβασπορτ και τον κοσμοτε σπορτ, ιδια θα την έλεγα ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.

αυτό το "με 1€ επιπλέον" έχω απορία από πού πηγάζει; :unsure:

Attachments

• Στιγμιότυπο οθόνης 23-08-2024 και ώρα 19.14.44 μμ.png
    Στιγμιότυπο οθόνης 23-08-2024 και ώρα 19.14.44 μμ.png
    25.5 KB · Views: 68
  • Like
Reactions: Paris2018
ειχε γράψει η κοσμοτε για δωρεάν διάθεση; ίσα ίσα εγώ θυμάμαι από την αρχή να λέει για 3€. Αλλα ακόμα και διαφημιστικό τρικ να είναι κάπως πρέπει να το δικαιολογήσουν ασχέτως αν η δικαιολογία είναι γτπ.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
ειχε γράψει η κοσμοτε για δωρεάν διάθεση; ίσα ίσα εγώ θυμάμαι από την αρχή να λέει για 3€. Αλλα ακόμα και διαφημιστικό τρικ να είναι κάπως πρέπει να το δικαιολογήσουν ασχέτως αν η δικαιολογία είναι γτπ.
Ναι είχαν βγάλει διαφήμιση ότι μέχρι τις 2/11, όσοι έχουν full pack και 3 play και όσοι έχουν μόνο τηλεόραση, θα έπαιρναν τα κανάλια. Και μετά αν ήθελες να τα κρατήσεις θα πλήρωνες τα 3 ευρώ. Τώρα άλλαξαν πολιτική.

Σήμερα έκάνα αίτηση (δορυφορικό).Με πήραν για το πότε θα έρθει τεχνικός (εγκατάσταση πιάτου) αλλά δεν μου είπαν τπτ για το πότε θα πάρω τους κωδικούς από το eon.Ξερει κάνεις πόσες μέρες κάνουν να σου τους στείλουν; ή θα τους πάρω με την εγκατάσταση (την Τετάρτη που θα έρθει ο τεχνικός;)