υπάρχει κανείς με δορυφορικό nova που τα cosmote sports δεν του έχουν ανοίξει ακόμα ;
Και επανεκκίνηση κάναμε (και δύο και τρεις φορές) και αποστολή σήματος και σάρωση και και. Σε επικοινωνία μαζι τους μου είπαν ότι είναι συστημικό και ότι θα το φτιαξουν εντός της ημέρας. Μάλιστα έχουν δώσει παράθυρο μέχρι τις 25. Προς το παρόν τίποτα . Αλλά για πες μου αν μπορείς.. η ποιότητα της εικόνας στα κανάλια cosmote , πώς είναι στο δορυφορικό της nova ;;;;Έχετε κάνει επανεκκίνηση στο δέκτη; Και μένα το πρωί ηταν χωρίς εικόνα και μετά από επανεκκίνηση άνοιξαν.
Το απόγευμα θα μπορέσω να σου απαντήσω, δεν κοίταξα λεπτομέρειες, απλά ότι παίζουνΚαι επανεκκίνηση κάναμε (και δύο και τρεις φορές) και αποστολή σήματος και σάρωση και και. Σε επικοινωνία μαζι τους μου είπαν ότι είναι συστημικό και ότι θα το φτιαξουν εντός της ημέρας. Μάλιστα έχουν δώσει παράθυρο μέχρι τις 25. Προς το παρόν τίποτα . Αλλά για πες μου αν μπορείς.. η ποιότητα της εικόνας στα κανάλια cosmote , πώς είναι στο δορυφορικό της nova ;;;;
Οκ ευχαριστώ φιλεΤο απόγευμα θα μπορέσω να σου απαντήσω, δεν κοίταξα λεπτομέρειες, απλά ότι παίζουν
Μέχρι τις 25 θα είναι αργά....ο κόσμος θέλει να δει τα ματς του τριημέρου..... (Εμένα δε με νοιάζει, έχω και τα δύο.....)Μιλησα με εξυπηρετηση πελατων και μου ειπαν οτι δεν χρειαζεται να κανουμε τιποτα εμεις απο τον αποκωδικοποιητη.
Τα καναλια θα ανοιξουν απο μονα τους μεχρι της 25 του μηνα το αργοτερο.
λοιπόν σχετικά με την ποιότητα δεν είδα ιδιαίτερες διαφορες μεταξύ των νοβασπορτ και τον κοσμοτε σπορτ, ιδια θα την έλεγα ό,τι κι αν σημαίνει αυτό.Και επανεκκίνηση κάναμε (και δύο και τρεις φορές) και αποστολή σήματος και σάρωση και και. Σε επικοινωνία μαζι τους μου είπαν ότι είναι συστημικό και ότι θα το φτιαξουν εντός της ημέρας. Μάλιστα έχουν δώσει παράθυρο μέχρι τις 25. Προς το παρόν τίποτα . Αλλά για πες μου αν μπορείς.. η ποιότητα της εικόνας στα κανάλια cosmote , πώς είναι στο δορυφορικό της nova ;;;;
Εκεί που πήγε και η δωρεάν διάθεση των novasport στη cosmote. Διαφημιστικό τρικ.αυτό το "με 1€ επιπλέον" έχω απορία από πού πηγάζει;![]()
Ναι είχαν βγάλει διαφήμιση ότι μέχρι τις 2/11, όσοι έχουν full pack και 3 play και όσοι έχουν μόνο τηλεόραση, θα έπαιρναν τα κανάλια. Και μετά αν ήθελες να τα κρατήσεις θα πλήρωνες τα 3 ευρώ. Τώρα άλλαξαν πολιτική.ειχε γράψει η κοσμοτε για δωρεάν διάθεση; ίσα ίσα εγώ θυμάμαι από την αρχή να λέει για 3€. Αλλα ακόμα και διαφημιστικό τρικ να είναι κάπως πρέπει να το δικαιολογήσουν ασχέτως αν η δικαιολογία είναι γτπ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.