kataras
AVClub Enthusiast
- 18 October 2011
- 1,231
το δοκιμασες στα αθλητικα?Στο δορυφορικό πάντως δεν άλλαξε τίποτα...σήμερα που δεν δουλεύω και βρήκα χρόνο, δοκίμασα και παίζει κανονικά ταυτόχρονα σε δορυφορικό δέκτη, app τηλεόρασης και κινητό...
το δοκιμασες στα αθλητικα?Στο δορυφορικό πάντως δεν άλλαξε τίποτα...σήμερα που δεν δουλεύω και βρήκα χρόνο, δοκίμασα και παίζει κανονικά ταυτόχρονα σε δορυφορικό δέκτη, app τηλεόρασης και κινητό...
Ναι αδερφέ μου... Novasports prime...το δοκιμασες στα αθλητικα?
ΝαιΜπορει να βλεπει ενα σπιτι σε box και αλλο σε smart tv αθλητικα ταυτοχρονα ?
Πόση χρονική διάρκεια ειχε απομείνει μεχρι την λήξη του συμβολαίου ;Μόλις γύρισα από κατάστημα NOVA όπου πήγα να διακόψω το EON+. Στο χαρτί γράφει "τέλης διακοπής: 96.77€" (φαντάζομαι δεν περιλαμβάνει τέλη και φπα). Στο προφορικό η υπάλληλος είπε ότι το τέλος διακοπής θα ανέλθει στα 132€.
Δεν έγραψα για το δορυφορικό(δεν έχω δορυφορικό) αλλά για την υπηρεσία streaming, επίσης ένα ακόμα γεγονός είναι οτι η σύνδεση μου είναι καινούργια δεν είχα παλιό συμβόλαιο οπότε ίσως παίζει ρόλο στην ταυτόχρονη θέαση, όπως και να έχει αυτό που έγραψα είναι επιβεβαιωμένο απο δοκιμές που και απο το support της Nonaδοκιμασα κι εγώ γιατί ανησύχησα με αυτά που γράφατε κι επιβεβαιώνω ότι στο δορυφορικό δεν έχει αλλάξει κάτι, παίζει δορυφορικό, εφαρμογή σε τηλεόραση και σε ipad τα αθλητικά καναλια ταυτόχρονα
Πόση χρονική διάρκεια ειχε απομείνει μεχρι την λήξη του συμβολαίου ;
Γιατι, υπαρχουν τα καναλια αυτα... στην EON?Βλέπω στο stream τα κανάλια mega, ant1, mak tv πήγαν στο τέλος της λίστας μαζί με πολλά επίγεια
Ναι μεσω κεραιαςΓιατι, υπαρχουν τα καναλια αυτα... στην EON?
Κάνω σάρωση ,έχω συνδεδεμένη την κεραία στον αποκωδικοποιητή όπως πριν αλλά δε μου τα εμφανίζει για κάποιο λόγο..Δε μπορειϛ να τα προσθεσειϛ ξανα...;
Σε nova δορυφορικό? 10 μέρες τώρα που έβαλα εον δεν τα βλέπω κάπου αυτα τα κανάλια.Κάνω σάρωση ,έχω συνδεδεμένη την κεραία στον αποκωδικοποιητή όπως πριν αλλά δε μου τα εμφανίζει για κάποιο λόγο..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.