Nova EON TV / EON+

Στο δορυφορικό πάντως δεν άλλαξε τίποτα...σήμερα που δεν δουλεύω και βρήκα χρόνο, δοκίμασα και παίζει κανονικά ταυτόχρονα σε δορυφορικό δέκτη, app τηλεόρασης και κινητό...
το δοκιμασες στα αθλητικα?

• Like
Reactions: Joker19
Υπάρχει τρόπος αντί για το tv box να παίξει σε 2 smart tv από το app ? Για κάποιον λόγο έχω παρατηρήσει ότι από την εφαρμογή στην τηλεόραση έχει κάπως καλύτερη ανάλυση απ ότι μέσω tv box.

Μόλις γύρισα από κατάστημα NOVA όπου πήγα να διακόψω το EON+. Στο χαρτί γράφει "τέλης διακοπής: 96.77€" (φαντάζομαι δεν περιλαμβάνει τέλη και φπα). Στο προφορικό η υπάλληλος είπε ότι το τέλος διακοπής θα ανέλθει στα 132€.

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Μόλις γύρισα από κατάστημα NOVA όπου πήγα να διακόψω το EON+. Στο χαρτί γράφει "τέλης διακοπής: 96.77€" (φαντάζομαι δεν περιλαμβάνει τέλη και φπα). Στο προφορικό η υπάλληλος είπε ότι το τέλος διακοπής θα ανέλθει στα 132€.
Πόση χρονική διάρκεια ειχε απομείνει μεχρι την λήξη του συμβολαίου ;

δοκιμασα κι εγώ γιατί ανησύχησα με αυτά που γράφατε κι επιβεβαιώνω ότι στο δορυφορικό δεν έχει αλλάξει κάτι, παίζει δορυφορικό, εφαρμογή σε τηλεόραση και σε ipad τα αθλητικά καναλια ταυτόχρονα
Δεν έγραψα για το δορυφορικό(δεν έχω δορυφορικό) αλλά για την υπηρεσία streaming, επίσης ένα ακόμα γεγονός είναι οτι η σύνδεση μου είναι καινούργια δεν είχα παλιό συμβόλαιο οπότε ίσως παίζει ρόλο στην ταυτόχρονη θέαση, όπως και να έχει αυτό που έγραψα είναι επιβεβαιωμένο απο δοκιμές που και απο το support της Nona
H ταυτόχρονη θέαση Αθλητικών καναλιών επιτρέπεται σε 2 συσκευές εκτός αν πάρεις έξτρα πακέτο.

• Like
Reactions: kataras
Βλέπω στο stream τα κανάλια mega, ant1, mak tv πήγαν στο τέλος της λίστας μαζί με πολλά επίγεια και κάποια δεν παίζουν κιόλας όπως το bbc κλπ

Το τσέκαρε κανείς;

Έχω δορυφορική νόβα και προφανώς έκανε ο 5001 την αναβάθμιση μόνος του γιατί εγώ δεν πάτησα κάτι.. έκανα τη σάρωση και βλέπω ότι εξαφανίστηκαν τα επίγεια hd που δεν περιλαμβάνονται πλέον στην νόβα ( mega,ant1,mak).. έχει παρατηρήσει και άλλος κάτι τέτοιο;

• Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Ενώ τα είχαν βάλει να εμφανίζονται στο τέλος της λίστας για εύκολη πρόσβαση, τώρα τα άλλαξαν χωρίς λόγο...

• Like
Reactions: Nikos 76
Κάνω σάρωση ,έχω συνδεδεμένη την κεραία στον αποκωδικοποιητή όπως πριν αλλά δε μου τα εμφανίζει για κάποιο λόγο..
Σε nova δορυφορικό? 10 μέρες τώρα που έβαλα εον δεν τα βλέπω κάπου αυτα τα κανάλια.