Nova EON TV / EON+

Ο λογαριασμός από 53 είχε πάει 51,81 που η κυβέρνηση αφαίρεσε το ένα τέλος και η αυτόματη αναπροσαρμογή που γίνεται μια φορά το χρόνο το έκανε 53,15.
Τι Γιάννης Κ Γιαννάκης....μας τα παίρνουν με κάθε πλάγια οδό....είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει....μετά περιμένουν να πέσει η πειρατεία.....εε δε θα μας πιάνουν για μαλακες να πληρώνουμε κρυφά γαμησιατικα...γυρνάει ο τροχός κ φεύγουμε κ εμείς.... κανονίστε εσείς οι πάροχοι να φύγει αυτό αισχος το 10% φόρος πολυτελείας τηλεόρασης!! Το ξεφτιλισατε....,

Τι Γιάννης Κ Γιαννάκης....μας τα παίρνουν με κάθε πλάγια οδό....είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει....μετά περιμένουν να πέσει η πειρατεία.....εε δε θα μας πιάνουν για μαλακες να πληρώνουμε κρυφά γαμησιατικα...γυρνάει ο τροχός κ φεύγουμε κ εμείς.... κανονίστε εσείς οι πάροχοι να φύγει αυτό αισχος το 10% φόρος πολυτελείας τηλεόρασης!! Το ξεφτιλισατε....,
Ψηφίστηκε νόμος για την πειρατεία που θα πεφτουν πρόστιμα στο τελικό χρήστη.
Οπότε δεν θα ιδρώσει το δικό τους το αφτι...

Καλημέρα μπορώ σε eon box να περάσω την εφαρμογή cosmote tv?
Κανονικά και με τον νόμο!

Εγώ, την χρησιμοποίησα στην δωρεάν
Χριστουγεννιάτικη προσφορά της
(την Cosmote TV Entertainment,
που... είχε ξεκινήσει από τις 15 Ιανουαρίου
και τελείωνε στις 15 Φεβρουαρίου,
ενώ είχα κάνει αίτηση για δωρεάν θέαση
στις 26 Δεκεμβρίου, αν θυμάμαι καλά)!

Πάντως, η εναλλαγή των καναλιών της εφαρμογής,
είτε με Wi-Fi, είτε ενσύρματα, δεν την λες γρήγορη!
Υπήρξαν βέβαια στιγμές, που εμφανίζονταν
ταχύτερα οι επιλογές καναλιών!

Ίσα, που... πρόλαβα το "Cosmote Cinema Oscars",
την τελευταία εβδομάδα (7/15 Φεβρουαρίου)

• Like
Reactions: Gioref7
στην Ιταλία που θα πάει εκδρομή με το σχολείο ο γιος θα δουλεύει η εφαρμογή eon ;στο κινητό την έχει

Sent from my SM-S928B using Tapatalk

Τι φαση με την εφαρμογη?
Πηγα να πληρωσω τον λογαριασμο και δεν μπορω να μπω

Αρχικα μου βγαζει οτι ο κωδικος εχει ληξει και οταν βαζω νεο οτο και να δοκιμασω βγαζει σφαλμα

Attachments

• Screenshot_20250307_103411_Nova.jpg
    Screenshot_20250307_103411_Nova.jpg
    98.4 KB · Views: 41
  • Screenshot_20250307_103416_Nova.jpg
    Screenshot_20250307_103416_Nova.jpg
    114.7 KB · Views: 41
  • Wow
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ
Τι φαση με την εφαρμογη?
Πηγα να πληρωσω τον λογαριασμο και δεν μπορω να μπω

Αρχικα μου βγαζει οτι ο κωδικος εχει ληξει και οταν βαζω νεο οτο και να δοκιμασω βγαζει σφαλμα
Καλημέρα
Κάνε εκκαθάριση όλων των δεδομένων η απεγκατασταση εφαρμογής
Κ βάλε ξανάς το ιμειλ σού κ τον κωδικό σου που είχες πρωτότυπα.
Δε χρειάζεται καινούργια εγγραφή.
Κ εμένα μου το κάνει στο τάμπλετ στην εφαρμογή εον. Σε σένα στην εφαρμογή ενημέρωση κ πληρωμών.
Βάζω ξανά κ μπαίνω κανονικά.

• Like
Reactions: anto_33
Εντωμεταξυ δεν καταλαβαινω για ποιον λογο ζηταει η Nova αλλαγη κωδικου λες και ειναι ebanking

Θα μπει δηλαδη καποιος στον λογαριασμο μου για να κανει τι να πληρωσει τον λογαριασμο?
😅

• Haha
Reactions: boniak and Slayer38
Καλημέρα
Κάνε εκκαθάριση όλων των δεδομένων η απεγκατασταση εφαρμογής
Κ βάλε ξανάς το ιμειλ σού κ τον κωδικό σου που είχες πρωτότυπα.
Δε χρειάζεται καινούργια εγγραφή.
Κ εμένα μου το κάνει στο τάμπλετ στην εφαρμογή εον. Σε σένα στην εφαρμογή ενημέρωση κ πληρωμών.
Βάζω ξανά κ μπαίνω κανονικά.
Και σε εμέννα που το κάνει, έκανα όλα αυτά που είπες και πάλι το ίδιο κάνει.

• Like
Reactions: Slayer38
χα ,πήγε ο γιος Ιταλία με το σχολείο και μου είπε η εφαρμογή της eon δεν δούλευε με την esim holafly που του είχα απεριόριστα δεδομένα.μόνο με της νόβα την σιμ (που στην Ελλάδα είναι απεριόριστα αλλά οι γελοίοι έχουν βάλει όριο τα 54 γιγα )

χα ,πήγε ο γιος Ιταλία με το σχολείο και μου είπε η εφαρμογή της eon δεν δούλευε με την esim holafly που του είχα απεριόριστα δεδομένα.μόνο με της νόβα την σιμ (που στην Ελλάδα είναι απεριόριστα αλλά οι γελοίοι έχουν βάλει όριο τα 54 γιγα )

έχω 2 ανάλογες συνδρομητικές εφαρμογές εξωτερικού στο κινητό μου που με ένα vpn δουλεύουν τέλεια απεριόριστα παντού είτε με δεδομένα κινητού είτε wifi εδώ Ελλάδα και σε άλλες χώρες...και δεν έχω καμία σχέση με συνδρομή κινητής από τις χώρες αυτές...ούτε sim από χώρες αυτές ...με ελληνικό δίκτυο...πληρώνω κανονικά και μου επιτρέπουν απεριόριστη πρόσβαση σε υπηρεσία παντού και ας είμαι σε ελληνικό δίκτυο κινητής...και η μια υπηρεσία από χώρα εκτος ΕΕ και με άλλο νόμισμα... και σε άλλες συσκευές δουλεύει άνετα.γιατί η eon nova το κάνει αυτό?δλδ πληρώνεις κανονικά την υπηρεσία και έχει περιορισμό gb eon αν και σε χώρα ΕΕ?τι να πω...

• Like
Reactions: fuorigioco1981
Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση θέλω να κάνω που πιστεύω γνωρίζετε να μου απαντήσετε. Σκοπεύω να κάνω διακοπή στην eon+ κ το συμβόλαιο μου λήγει στις 3-7. Για να μην έχω ποινή την διακοπή την κάνω ένα μήνα πριν δηλαδή στις 3-6 ; Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα σας. Μια ερώτηση θέλω να κάνω που πιστεύω γνωρίζετε να μου απαντήσετε. Σκοπεύω να κάνω διακοπή στην eon+ κ το συμβόλαιο μου λήγει στις 3-7. Για να μην έχω ποινή την διακοπή την κάνω ένα μήνα πριν δηλαδή στις 3-6 ; Ευχαριστώ πολύ
80 ευρώ το απλό εον κ το + 120 ευρώ είναι. Για οποιαδήποτε στιγμή διακοπής.

80 ευρώ το απλό εον κ το + 120 ευρώ είναι. Για οποιαδήποτε στιγμή διακοπής.
Το γνωρίζω αυτό. Αναφέρομαι στο να διακόψω με τη λήξη του συμβολαίου χωρίς πέναλτι. Το συμβόλαιο λέει 3 Ιουλίου όμως αν το έχω καταλάβει καλά προπληρώνω τον επόμενο μήνα. Οπότε κάνω διακοπή στις 3 Ιουνίου;

Ας δοκιμάσει κάποιος στον ΕΟΝ Smart Box μέσα από το Google Play Store να πάει στην εφαρμογή ΕΟΝ TV και να μας πει εάν βγάζει τις επιλογές
ΑΝΟΙΓΜΑ - ΑΠΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
και εάν πατήσει ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, την κάνει;

Attachments

• IMG_7867.jpeg
    IMG_7867.jpeg
    875.9 KB · Views: 39
Μέσα από το Google Play Store.
Πάτησα ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, δέν κάνει εγκατάσταση.

Attachments

• 2025-03-11 16-01-56-588.jpg
    2025-03-11 16-01-56-588.jpg
    164.5 KB · Views: 48
  • 2025-03-11 16-02-08-692.jpg
    2025-03-11 16-02-08-692.jpg
    132.9 KB · Views: 47
  • 2025-03-11 16-02-16-641.jpg
    2025-03-11 16-02-16-641.jpg
    176.7 KB · Views: 48