kostthem
AVClub Enthusiast
- 22 December 2012
- 811
Καλησπέρα, απλά κατεβάζεις την εφαρμογή από το Play Store.Καλησπέρα, πώς μπορώ να δω ertflix στο eon tv box?
Καλησπέρα, απλά κατεβάζεις την εφαρμογή από το Play Store.Καλησπέρα, πώς μπορώ να δω ertflix στο eon tv box?
Σε 2 Sony TVs του 2021 και του 2022 το EON TV app δεν κάνει κολλήματα (γραμμή 1Gbps).Έχεις βρει κάποιος λύση για τα κολλήματα που κάνει η εφαρμογή της EON TV σε Sony Android TV;
Δεν σου βγαζει κανενα σφαλμα η εφαρμογη της nova?Το internet σου ειναι οκ?κανε και ενα clear cache της εφαρμογης EonΚανείς συνεχώς κολλήματα 1 δευτερολεπτου και ξαναγύρνα πίσω 2 δευτερόλεπτα.
Τώρα τελευταία το ζητάνε πίσω. Όμως αν διακόψεις έτσι και αλλιώς το απενεργοποιούνε και δεν ανοίγει καν στο αρχικό μενού της συσκευής…Ερωτηση…Αν διακοψω το ΕΟΝ+ το μποξακι το κρατάω η πρεπει να το επιστρεψω;;;Μπορω να το χρησιμοποιησω σαν απλο TV Box?
Ευχαριστω για την απάντηση.Το λεω γιατι βλεπω πολλους να πουλανε το boxaki γιαυτο…Τώρα τελευταία το ζητάνε πίσω. Όμως αν διακόψεις έτσι και αλλιώς το απενεργοποιούνε και δεν ανοίγει καν στο αρχικό μενού της συσκευής…
Επιστρέφεις μόνο αν σταματήσεις κ διακόψεις το εντός συμβόλαιο σού ... αποζημίωση κ επιστροφή!!Ερωτηση…Αν διακοψω το ΕΟΝ+ το μποξακι το κρατάω η πρεπει να το επιστρεψω;;;Μπορω να το χρησιμοποιησω σαν απλο TV Box?
Νομίζω τα παλιά. Ένα Huawei router με το που έβαλα οπτική μου το ζήτησαν και ζήτησαν και το Eon box multiroom που μόλις είπα διακόψει. Ίσως έτυχε σε εμένα αλλά το παλιότερο που είχα, χωρίς RF in, ούτε καν ασχολήθηκαν…Ευχαριστω για την απάντηση.Το λεω γιατι βλεπω πολλους να πουλανε το boxaki γιαυτο…
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ μετά από ζάπινγκ στα αθλητικά κανάλια ενώ στο Google TV app δεν υπάρχει το πρόβλημα.Ξέρει κανείς πως βάζω δύο smart tv;έχω δύο μποξ και μια μεγάλη οθόνη αλλά τα μποξ μου κολλάνε στη ροή δικτύου αν και έχω 1gbbs,τους είπα να μου βγάλουν το ένα μποξ να βάλω δεύτερη smart tv στη θέση του αλλά μου λένε δε γίνεται μόνο μια smart tv
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.