Nova EON TV / EON+

Δεν ξερω γιατι αλλα τελευταια ολο θελει αυτη την διαδικασια με εκκαθαριση δεδομενων για να ανοιξει το play store.

Ρε παιδιά να ρωτήσω, για cast σε chromecast.
Στην εφαρμογή eon στο κινητό, εμφανίζεται το εικονίδιο για cast κάτω δεξιά και η ποιότητα στο chromecast είναι άψογη.
Στο pc, δεν εμφανίζεται το εικονίδιο για cast κάτω δεξιά. Άρα το κάνω μέσω chrome όπου η ποιότητα είναι αρκετά κακή.
Τι κάνετε από pc?

Κανείς συνεχώς κολλήματα 1 δευτερολεπτου και ξαναγύρνα πίσω 2 δευτερόλεπτα.
Δεν σου βγαζει κανενα σφαλμα η εφαρμογη της nova?Το internet σου ειναι οκ?κανε και ενα clear cache της εφαρμογης Eon

• Like
Reactions: kostthem
Ερωτηση…Αν διακοψω το ΕΟΝ+ το μποξακι το κρατάω η πρεπει να το επιστρεψω;;;Μπορω να το χρησιμοποιησω σαν απλο TV Box?

Ερωτηση…Αν διακοψω το ΕΟΝ+ το μποξακι το κρατάω η πρεπει να το επιστρεψω;;;Μπορω να το χρησιμοποιησω σαν απλο TV Box?
Τώρα τελευταία το ζητάνε πίσω. Όμως αν διακόψεις έτσι και αλλιώς το απενεργοποιούνε και δεν ανοίγει καν στο αρχικό μενού της συσκευής…

• Like
Reactions: Totti10
Τώρα τελευταία το ζητάνε πίσω. Όμως αν διακόψεις έτσι και αλλιώς το απενεργοποιούνε και δεν ανοίγει καν στο αρχικό μενού της συσκευής…
Ευχαριστω για την απάντηση.Το λεω γιατι βλεπω πολλους να πουλανε το boxaki γιαυτο…

Επιστρέφεις μόνο αν σταματήσεις κ διακόψεις το εντός συμβόλαιο σού ... αποζημίωση κ επιστροφή!!
Αν ολοκληρώσεις το συμβόλαιο σού.... μένει σε σένα.
Και απενεργοποίηση σε πολλά βάζουν.

Ευχαριστω για την απάντηση.Το λεω γιατι βλεπω πολλους να πουλανε το boxaki γιαυτο…
Νομίζω τα παλιά. Ένα Huawei router με το που έβαλα οπτική μου το ζήτησαν και ζήτησαν και το Eon box multiroom που μόλις είπα διακόψει. Ίσως έτυχε σε εμένα αλλά το παλιότερο που είχα, χωρίς RF in, ούτε καν ασχολήθηκαν…

Ξέρει κανείς πως βάζω δύο smart tv;έχω δύο μποξ και μια μεγάλη οθόνη αλλά τα μποξ μου κολλάνε στη ροή δικτύου αν και έχω 1gbbs,τους είπα να μου βγάλουν το ένα μποξ να βάλω δεύτερη smart tv στη θέση του αλλά μου λένε δε γίνεται μόνο μια smart tv

Ξέρει κανείς πως βάζω δύο smart tv;έχω δύο μποξ και μια μεγάλη οθόνη αλλά τα μποξ μου κολλάνε στη ροή δικτύου αν και έχω 1gbbs,τους είπα να μου βγάλουν το ένα μποξ να βάλω δεύτερη smart tv στη θέση του αλλά μου λένε δε γίνεται μόνο μια smart tv
Το ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζω και εγώ μετά από ζάπινγκ στα αθλητικά κανάλια ενώ στο Google TV app δεν υπάρχει το πρόβλημα.
Μου απάντησαν "η μία από τις δύο μεγάλες οθόνες είναι το μποξάκι μας, αυτό γράφει το συμβόλαιό σας". Ανοίγουμε και κλείνουν βλάβες συνέχεια...

Τα τεχνικά τμήματα των Nova και Cosmote TV ωθούν τον κόσμο στην πειρατεία.

• Like
Reactions: ΓΡΥΠΑΣ