ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

Re: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

αν υπολογίσουμε ότι το AVCLUB απαριθμεί κάτι παραπάνω από 6.000 μέλη, το ότι έχουμε μαζέψει μέχρις στιγμής 110 υπογραφές είναι πάρα πολύ λίγο.....

και ειδικά από την στιγμή που αυτό το post τρέχει και σε banner ????

537 το έχετε δει μέχρι στιγμής, δώστε την συμμετοχή σας....... μην περιμένετε όπως πάντα στο Ελλάντα να βγάλουν τα κάστανα από την φωτιά 100 άτομα..

Πορείες για τις ομάδες που ανήκουν σε άλλους ξέρουμε να κάνουμε !!!!!!!

Αυτό αφορά το χέρι που μας βάζουν στην τσέπη μας και την κοροϊδία κατάμουτρα , μήπως έχει περισσότερο ενδιαφέρον ???????

Βαλτε με και εμενα μεσα. 6 χρονια συνδρομητης λογο κακης επιγειας ληψης. Σε 42" δεν αξιζει τα λεφτα του. Βεβαια για Μαμαλάκη που αρεσει στη μάνα μου βγαζει κατι πιατάρες μουρλια. Μερίδες για 3 άτομα :chef: . Αλλά ρε παιδεια αισθάνομαι οτι έχει ξεχαστει και ένα θεμα. Ενα μεγαλο μέρος των 57 ευρω είναι και για να βλεπουμε καινουργιες ταινιες καθε μηνα και εγω εχω καιρό να δω καποια που αξιζει.

Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

δεν ειμαι συνδρομητης λογω των 57 ευρω (αν ειναι δυνατόν),και δεν προκειται να γινω εαν δε φτιαξουν τουλάχιστον τα 3 πρωτα αιτηματα.

κι εγω... αλλα δεν εχω νοβα. και μ' αυτα που ακουω δε βαζω!

Παιδια κι εγω μεσα! Εξυπακουεται! Πρεπει να σας δωσω στοιχεια μου;;;; πως γινεται;;;;

Οχι ακόμα alex. Θα περιμένουμε να συγκεντρωθούν αρκετές συμμετοχές ακόμα.

Ας το αφήσουμε κάμποσο ακόμα...εδώ ταλαιπωρούμαστε μια δεκαετία...ας ταλαιπωρηθούμε κανα δυο μηνες ακόμα...αρκεί να γίνει ακόμα πιο επιτακτικό το να συμμετάσχουν ακόμα περισσότεροι...δεν ξέρω τί άλλο τρόπο έχουν απο τη διαχείρηση...προσωπικά e mail ίσως. Μετά ναι, μπορουμε και για 4 και για 5 και 6 μηνες να μεινουμε off αρκεί να ταρακουνηθούν λίγο...
Γιατί ακόμα κι αν το έχουν σκεφτεί σαν πιθανότητα και προοπτική το να αναβαθμιστούν λίγο...θα μας ζητήσουν κανα 100αρι ευρω το μήνα...

Καλησπέρα παίδες
Μόλις είδα τη διαμαρτυρία, και φυσικά συμφωνώ απολύτως.
Και μπορώ να σας πω ότι αυτοί ακριβώς είναι οι λόγοι που ποτέ δεν έβαλα ΝΟVA!
Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία

Υπολογίστε και μένα ΦΥΣΙΚΑ!
Είχα 2 χρόνια NΟΒΑ (2004-2006) και την έκοψα για ΟΛΟΥΣ τους παραπάνω λόγους, και ΚΥΡΙΩΣ για τα θέματα της ποιότητας και της τιμής....:violent-smiley-030:

Επίσης, μόλις είναι να δώσουμε στοιχεία μας για να στείλουμε την επιστολή, ενημερώστε με σας παρακαλώ, γιατί έχω να δώσω και στοιχεία άλλων 7-8 γνωστών μου που είχαν και αυτοί ΝΟΒΑ και διέκοψαν για τους παραπάνω λόγους!

(βάλτε και άλλα μέλη γνωστά σας ΕΚΤΟΣ φόρουμ για να ανεβουν κατα πολύ οι συμμετοχές!) :antlers:

και ειδικά από την στιγμή που αυτό το post τρέχει και σε banner ????
Πόσο καιρό είναι σε banner ? για να μετρήσω την στραβωμάρα μου :)

Τεσπα, τουλάχιστον ένα κανάλι με αθλητικές μεταδώσεις θα μπορούσανε να το βάλουνε... ίσως και ένα ακόμα με ταινίες.

Πολύς κόσμος έχει HD-TV πλέον, και τους δίνει μεγάλο πλεονέκτημα που δεν μπορούν να χτυπήσουν οι άλλοι ακόμα... θα είναι και προς το συμφέρον τους αν κουνηθούν λίγο.

Γεια σας και από εμένα. Ήμουν συνδρομητής nova για περίπου 2 χρόνια και διέκοψα από φέτος το καλοκαίρι. Την εβδομάδα που μας πέρασε μου τηλεφώνησαν για να μου προτείνουν επανενεργοποίηση σε value pack με 29,50 / μήνα, το οποίο περιλάμβάνει μεταξύ άλλων και 6 κανάλια ντοκιμαντέρ, τα οποία όταν τους ρώτησα ποια είναι αυτά δεν ήξεραν να μου πουν, αν και ο καθένας μας εύκολα μπορεί να φανταστεί... Δεν θα ανανεώσω λοιπόν τη συνδρομή προκειμένου να συμμετέχω και έμπρακτα στην προσπάθεια βελτίωσης των υπηρεσιών της εν λόγω εταιρίας. Όσον αφορά τις μαζικές διακοπές, μπορεί τα μέλη του φόρουμ να μην είναι πολλά μπορούμε όμως να ενημερώσουμε ανάλογα φίλους, γνωστούς, συγγενείς κ.λπ. που δεν είναι μέλη για αυτή την προσπάθεια.

Δεν εχω ΝΟVA εχω δει αλλου,διαπιστωσα οσα λετε συμφονω,για αυτο δεν εχω βαλει.

Κωνσταντινος ειμαι και εγω μεσα 3 χρονια 4 ατομα.Ευχαριστω μακαρι κατι να γινει.

είμαι συνδρομητής από την αρχή και παρακολουθώ με αλλά τρία άτομα. συμφωνώ σε όλα .ΕΥΓΕ!!!!!

Τάσος, είμαι συνδρομητής και παρακολουθώ στον ιδιο χώρο ΝΟΒΑ μαζί με άλλα 2 άτομα

ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ !
ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ....ΟΥΤΕ ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ!

Επιστολή Διαμαρτυρίας και Ενημέρωσης προς NOVA. Κι από μένα

Είμαι συνδρομητής πάνω από 7 χρόνια, σχεδόν από την αρχή. Ξεκίνησα με το επίγειο Filmnet & Supersport και πολύ σύντομα (τον επόμενο χρόνο) πέρασα στην δορυφορική πλατφόρμα.

Κρατάω ακόμα την συνδρομή μου για 2 λόγους:

Ο πρώτος και σπουδαιότερος είναι ότι μπορώ να έχω τηλεόραση και στην επαρχία, εκεί όπου οι φωστήρες των επίγειων μεταδόσεων θεωρούν πως το σήμα τους δεν χρειάζεται να φτάνει, διότι οι πολίτες των περιοχών αυτών είναι Β' ή Γ' κατηγορίας.

Ο δεύτερος είναι η παρακολούθηση των αθλητικών δρώμενων, μιας και ακόμα σοβαρά πακέτα τα κρατάει η NOVA στο συνδρομητικό μπουκέτο.

Είμαστε μαζί με μένα 4 άτομα που παρακολουθούμε και έχω πολλές φορές διαμαρτυρηθεί για την κακή ποιότητα του απαράδεκτα συμπιεσμένου σήματος.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Last edited: