ΝΟVΑ επιστολη Διαμαρτυριας και ενημερωσης

Re: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Eπειδη πιο πανω δεν ειπα αν ειμαι μεσα ή οχι....

Δηλωνω συμφωνος, με τον όρο να γραψουμε στην επιστολή οτι θα προβουμε ΟΛΟΙ σε διακοπη της συνδεσης μας αν δεν ικανοποιηθουν τα αιτηματα μας εντός λογικού χρονικού πλαισίου (πχ μαξιμουμ 6 μηνες)

Αλλιως θεωρω ότι η κίνηση είναι τελείως ανώφελη και θέτω τον εαυτό μου εκτός.

Απάντηση: ΝΟVΑ επιστολη Διαμρτυριας και ενημερωσης

Ε εγω δεν θα μπορουσα να διαφερω απο τους αλλους. Απο παραπονα πολλα. Μεσα και εγω.

Eπειδη πιο πανω δεν ειπα αν ειμαι μεσα ή οχι....

Δηλωνω συμφωνος, με τον όρο να γραψουμε στην επιστολή οτι θα προβουμε ΟΛΟΙ σε διακοπη της συνδεσης μας αν δεν ικανοποιηθουν τα αιτηματα μας εντός λογικού χρονικού πλαισίου (πχ μαξιμουμ 6 μηνες)

Αλλιως θεωρω ότι η κίνηση είναι τελείως ανώφελη και θέτω τον εαυτό μου εκτός.

δεν μπορουμε να προσθεσουμε κατι τετοιο τωρα για το συνολο των μελων μας οπως σαν παρατηρηση σιγουρα θα βαλουμε και την παραγραφο οτι

πολλα μελη μας σκοπευουν να διακοψουν την συνδρομη τους αιτια της απαραδεκτης πολιτικης σας

Βασιλης ,ειμαι και εγω μεσα και ειναι χαλια η εικονα τους και γενικα πληρωνουμε χωρις να βλεπουμε αυτα που πρεπει ...

Δεν είμαι συνδρομητής καταρχήν για το χρηματικό κόστος που είναι απαράδεχτο!! Από τα ακριβότερα πακέτα συνδρομής στην Ευρώπη, (μπορεί και παραπέρα). Εκτός απο τα αθλητικά κανάλια, που πιστεύω κατά ένα 90% έχει Nova γι'αυτό, τα άλλα που προσφέρουν δεν αξίζουν τα λεφτά τους. Από θέμα ταινιών (Filmnet) δεν υπάρχει καταρχήν έστω τουλάχιστον μια ποιότητα εικόνας που αρμόζει για κινηματογραφικά κανάλια όπως κάποια άλλα συνδρομητικά πακέτα του εξωτερικού πχ το Γερμανικό Premiere κ.α. Ακόμα είναι αδιανόητο να μεταδίδουν τα κρατικά κανάλια μέσου του Νοva και να είναι κρυπτογραφημένα (κλειδωμένα). Αυτά από μένα και πιστεύω πως όσο είναι μονοπώλιο, (δεν ξέρω και πως γράφεται), δεν θα αλλάξει τίποτα!

Ημουν συνδρομητής απο την ημέρα δημιουργίας της συνδρομητικής τηλεόρασης στην Ελλάδα. Την διέκοψα τον Μαίο του 2007 Τα χρήματα είναι δυσανάλογα με τις προσφερόμενες υπηρεσιες που έχει η NOVA.

Η θέαση της NOVA γινόταν από τετραμελή οικογένεια.

Συμφωνώ απόλυτα με την κίνηση αυτή και το περιεχόμενο της επιστολής.

Κάποτε έπρεπε να γίνει μιά αρχή. Μακάρι να υπάρχει κάποια συνέχεια

Δεν είμαι συνδρομητής για τους λόγους που έχουν ήδη αναφερθεί (κόστος, ποιότητα εικόνας κλπ).

Συμφωνό απόλυτα με την κινηση αυτή.

Παιδιά πάνε δυο μήνες που αρχίσαμε τη διαδικασία, πότε θα στείλουμε την επιστολή;

Τέλος Ιανουαρίου, αρχές Φεβρουαρίου με παρουσία του Larry στην Κάτζα...

ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ..ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ...-bye-ΤΕΩΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΧΩ ΥΠΟ ΣΚΕΨΗ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ....ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ...?? Η ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΙ Η ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΜΕ ΟΔΗΓΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ....

Συνάδελφοι και συμπάσχοντες,

Μέσα κι' εγώ, με τα μπούνια γιατί η Nova νομίζει ότι οικονομικά είμαστε κάτοικοι του Μονακό ενώ ποιοτικά ότι είμαστε κάτοικοι της Κένυα...

Επιτέλους ας κάνουμε κάτι!!!

Στη διάθεση του οποιουδήποτε μπορεί να βοηθήσει την κατάντια μας...

Ούτε το youtube δεν έχει τέτοια εικόνα. Είμουνα συνδρομιτής και τους παράτησα.

στη κάλπη και εγώ.οτι στοιχεία θελήσετε ,είμαι στη διάθεση σας.

Συμφωνω και επ`αυξανω χαλια ποιοτητα και χαλια η τιμη της συνδεομης σε σχεση με υατα ποθ προσγερει
Παρακολουθουμε 3 ατομα
συνδρομητης τουλαχιστον 4 χρονια

Συνδρομητής από την πρώτη μέρα που ξεκίνησε, παρακολουθούμε 4 άτομα.
Στην διάθεσή σας τα πλήρη στοιχεία μου.

Συνδρομητής και γώ τα 3 τελευταία χρόνια. Αναγκαστικά γράφτηκα συνδρομητής, λόγω προβληματικής λήψης VHF/UHF στα Νότια-Ανατολικά προάστια της Αθήνας (βέβαια "ΕΡΤ" πληρώνουμε μέσω ΔΕΗ). Παλαιότερα ήμουν συνδρομητής στο Filmnet για άλλα 3 χρόνια.
Βλέπουμε 2 απ' τη Nova.

YannisA

Δημήτρης. 3 Ατομα παρακαλουθούμε (ενίοτε)...

Συνδρομητής από το Filmnet/Supersport της προηγούμενης χιλιετίας.

Διακόπτω και ξανασυνδέομαι από το 1998.

Πλέον διαθέτω NOVA μόνο για 2-3 μήνες το χρόνο και πολλοί είναι....
Οι λόγοι διακοπής:

1. Κάκιστη ποιότητα.
2. Υψηλότατο κόστος.
3. Αδυναμία επιλογής ενός και μόνο γεγονότος προς θέαση ή έστω κάποιων ημερών (PPV).
4. Λίγες καλές ταινίες πολύ σαβούρα.
5. Επαναλαμβανόμενα ντοκυμανταίρ ... (πλέον τα δείχνει με χρονοκαθυστέρηση ο ΣΚΑΙ).
6. Κάδρο 4:3
7. ΤΟ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΗΛΕΚΟΝΤΡΟΛ ΤΗΣ ΧΙΛΙΕΤΙΑΣ που κοστίζει 30Ευρώ (το οποίο μόνο η NOVA έχει και πρέπει να πας στην Κάντζα) και το οποίο έχω αλλάξει 2 φορές μέχρι στιγμής τα τελευταία 4 χρόνια με συνολική θέαση
λιγότερο από 2 χρόνια.
8. Η ΑΕΚ (η οποία ξεκινάει καλά αλλά τα χαλάει στο τέλος) ...

Υ.Γ.
Πριν 40 ημέρες τους έπαιρνα τηλέφωνο για να κάνω συνδρομή μόνο για 1 μήνα για να δω τον Γαύρο με την Βέρντερ ...
Μετά από 1 1/2 ώρα κατειλημένης γραμμής αποφάσισα και τον είδα μέσω Internet 5.5 Ευρώ ...
Το 1ο ημίχρονο ήταν καλό το 2ο κάθε 10 δευτερόλεπτα διακοπές ... τέλος πάντων τον είδα.

Και κάτι πρόσθετο.
Τα ντοκυμανταίρ κανάλια που βλέπουμε (History, NG, Discovery, Animal Planet κλπ) είναι αυτά που εκπέμπονται στην Ανατολική Ευρώπη και δή στην Ρουμανία (εξ ου και οι Ρουμάνικες Διαφημίσεις). Το ξέρω επειδή λόγω δουλειάς πηγαινοέρχομαι τακτικά Βουκουρέστι. Οι δε Ρουμάνοι για όλα αυτά τα κανάλια και καμμιά 40αριά δικά τους (Cable) πληρώνουν το υπέρογκο ποσό των 4~5 ευρώ τον μήνα περίπου ......

Και στους φωστήρες που έβγαλαν τα πακέτα να τους πείτε το εξής:

10 Sports + Ολα τα Εληνικά
10 Filmnet + Ολα τα Εληνικά
5 Ντοκυμανταιρ + Ολα τα Εληνικά

21 ΟΛΑ ΜΑΖΙ ...
Και αυτά με την προυπόθεση ότι τουλάχιστον θα διπλασιαστεί το Bitrate και το κάδρο θα είναι 16/9.

Τα είπα ....... Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

να εισαι καλα φιλε ωραιες προτασεις

Και εγω μέσα , είμαι συνδρομητής απο την εποχή filmnet-superspor,και μετά πέρασα στην nova απαράδεκτη εικόνα ιδίως στο filmnet 1-2 κάπως καλύτερη στο 3 το κάδρο χάλια όπως γενικά και το όλο θέμα . Σκέφτομαι να διακόψω εδώ και πολύ καιρό και τώρα θα το κάνω γιατί τα 70ε που ζητάνε είναι πάρα πολλά για αυτά τα λίγα που προσφέρουν.Και μ"αρέσει που εχουν μέχρι και supersport 8 νομίζω για τους φιλάθλους οι οποίοι τους έχουν χεσ...νους .Θα διακόψω και θα βάλω κανονική δορυφορική high def και με digital audio.
Μέσα παιδιά και εγώ μαζί σας.

δεν γίνομαι συνδρομητής γιατί απλά το Sky Digital προσφέρει πολύ περισσότερα με λιγότερα (πολύ λιγότερα) χρήματα...

Τα στοιχεία μου είναι στη διαθεσή σας...