Δεν είναι λαμόγια Eki,είναι άσχετοι.Το έχω ξαναπεί και θα το λέω συνέχεια.Δεν ενημερώνονται αυτοί σωστά?Δεν τους ενημερώνουν σωστά?Αργούν να τα καταλάβουν?Κάτι πρέπει να γίνει με αυτό το θέμα.λοιπον πηγα στην Ερυθραια. Δεν χρειαστηκε καν να τους δειξω την αποδειξη. Κατευθειαν μου ειπαν οτι δινεται μαζι με το pvr στα 149Ε! Τα αλλα τα λαμογια που τον χρεωνουν θα επρεπε να ντρεπονται. Βεβαια σαν κλασσικος γκαντεμης μολις γυρισα σπιτι και ανοιξα τον 865, ηταν ξεκολημενο το πανω μερος του tuner και εκοβε βολτες μεσα στον δεκτη. Ξαναπηγα και μου εδωσαν αλλον. Αντε να το στησω κιολας αυριο.
Ευχαριστω hdanca και Πανο.
Μια χαρά ενημερωμένοι είναι....
@Eki καλά που το τσέκαρες για να κόψω παρτίδες με μερικούς μερικούς συνεργάτες...
Καλησπερα!Εχω εγκατασταση multiview στο σπιτι μου.Ειναι δυνατο να παρω τον ενα δεκτη,να τον συνδεσω με το πιατο νοβα που εχω σε αλλο σπιτι(στο αλλο σπιτι υπαρχει απλα το πιατο,χωρις δεκτη) και να λειτουργει κανονικα;
Ένα μειονέκτημα ίσως στο multiview που σκέφτηκα μόλις τώρα είναι το εξής:
Υποθέστε πως θέλω να πάρω παραμάσχαλα τον ένα δέκτη από τους δυο,ας πούμε τον master, και να τον πάω στο εξοχικό να τον συνδέσω στο πιάτο που έχω εκεί και να βλέπω στις διακοπές ή ένα σαβ/κο.Εφόσον στο multiview οι δυο δέκτες είναι "δεμένοι" να δουλεύουν μαζί φαντάζομαι πως "αν τους χωρίσεις" ο ένας δέκτης (ακόμα και ο master αν είναι) δε θα παίζει μόνος του.Αν όντως ισχύει αυτό η μόνη λύση (άβολη λύση όμως) που βλέπω είναι να ζητάς για το διάστημα που είσαι εξοχικό σταμάτημα του multiview,να πέρνεις τον master δέκτη μαζί σου,κι όταν με το καλό επιστρέψεις να ενεργοποιείς εκ νέου την υπηρεσία multiview.
Απλά παίρνεις τον μάστερ δέκτη μαζί σου, δεν χρειάζεται να δηλώσεις κάτι. Μόλις ο μάστερ δέκτης επιστρέψει και μπει στην θέση του, θα λειτουργήσει και ο εξαρτημένος δέκτης.
Ο master δέκτης παίζει αυτόνομα, δεν ψάχνει τον slave.
Λογικά το 2ο..Όταν ρώτησα τι γίνεται με το που θα τελειώσουν οι 6 δωρεάν μήνες multiview + HD ,την μια φορά που είχα πάρει τηλέφωνο η κοπέλα μου είχε πει πως η υπηρεσία nova HD αναφέρεται σε μια τηλεόραση και επομένως απαξ και έχω multiview,δεν μπορεί να μετρήσουν οι άλλοι 6 μήνες δωρεάν HD που μου απομένουν.
Την τελευταία φορά ένας άλλος υπάλληλος που ρώτησα το ίδιο πράγμα μου είπε ότι μετά τους 6 πρώτους μήνες,για τους υπόλοιπους 6 μήνες θα πληρώνεται 7,75 ευρώ/μήνα αντί 9,90 ευρώ/μήνα.
Τι από τα δυο τελικά ισχύει έχει κανείς ιδέα???!!
Δεν υπάρχει 7,75 χρέωση. Αυτό ήταν για τους Panasat. Πλέον είναι 9,90 και τα HD δώρο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.