Προσοχή!
Όσοι αναβαθμίσατε τους δέκτες σας, να κάνετε οπωσδήποτε επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις! Αυτό μην το αμελήσετε, είναι πολύ σημαντικό!
Αφού προχωρήσετε σε επαναφορά, με την επιλογή on demand από το σχετικό πλήκτρο του χειριστηρίου (ή από το μενού του δέκτη), εμφανίζεται το μήνυμα που μας καλωσορίζει στην υπηρεσία...
View attachment 129062
...Αυτή είναι η τωρινή αναβάθμιση του δέκτη...
View attachment 129069
Μια πρώτη εντύπωση τώρα, από την πρώτη επαφή του 831 με την υπηρεσία. Υπενθυμίζω ότι ο δέκτης που γράφτηκε η παρουσίαση της υπηρεσίας ήταν ο νέος Novαbox (3001).
Αρχικά, στην πρώτη σύνδεση του 831 με την υπηρεσία, ο δέκτης "ζορίστηκε" λίγο μέχρι να συνδεθεί. Ίσως και επειδή από βιασύνη δεν πραγματοποίησα επαναφορά του δέκτη. Μετά την επαναφορά, όλες οι εντολές πλέον του on demand εκτελούνται άριστα. Δοκίμασα λίγα λεπτά θέασης σε 5-6 ταινίες και η εικόνα ήταν καλύτερη από αυτό που περίμενα δω. Για να μην πω ότι είναι "SUPER" και ακούσω πάλι τίποτα περίεργα σχόλια. Ο δέκτης βρίσκεται σε άλλο δωμάτιο (multiview) από το δωμάτιο που τοποθετήθηκε και δοκιμάστηκε ο δέκτης του review, όπου μαζί του υπήρχε (και υπάρχει ακόμα δηλαδή) και το modem-router για την πρόσβαση στο internet. Άρα λοιπόν, έπρεπε με κάποιο τρόπο να συνδέσω τον 831 (που βρίσκεται στο άλλο δωμάτιο) με το modem-router, ώστε να έχει και αυτός πρόσβαση στο internet. Αυτό πραγματοποιήθηκε με τη σύνδεση του δέκτη σε ένα switch Tenda, το οποίο συνδέεται καλωδιακά με ένα ασύρματο access point Tenda (τοποθετημένο πίσω από την τηλεόραση) , που είναι συνδεδεμένο ασύρματα στο δίκτυο του modem-router του σπιτιού. Όλες οι επιλογές του on demand δουλεύουν άριστα και με την μέχρι τώρα σύντομη επαφή μου με την υπηρεσία, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Έχω και μια αίσθηση, ότι με τον 831 η υπηρεσία δουλεύει λίγο καλύτερα. Πιο γρήγορα μου άνοιξαν όσοι τίτλοι επιλέχτηκαν για θέαση και πολύ καλύτερη η λειτουργία γρήγορης εκκίνησης μπρος-πίσω (fast-forward). Όλα αυτά, σε σχέση με την δοκιμή της υπηρεσίας στον 3001. Τουλάχιστον για αρχή, αυτή είναι η πρώτη μου εντύπωση. Αυτά για την ώρα, θα επανέλθω με περισσότερες εντυπώσεις.
Και κάτι που αναφέρθηκε και από άλλον και θα πρέπει να το παρατηρήσουμε στην πορεία για πιο ασφαλή συμπεράσματα... Σαν λίγο να ελάφρυνε η περιήγηση στο μενού του δέκτη!
Επαναλαμβάνω και πάλι, Ο-Π-Ω-Σ-Δ-Η-Π-Ο-Τ-Ε επαναφορά του δέκτη μετά την αναβάθμιση!!!