*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: *** Nova official support ***

Καλησπέρα Molto,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι η υπηρεσία interactive Games (θέση 510), έχει σταματήσει να παρέχεται από τις 29/05/15, λόγω λήξης αντίστοιχης σύμβασης.

Ωστόσο, η εταιρία μας θα επανέλθει σύντομα με ανανεωμένες υπηρεσίες.

Αλέξης, Forthnet Support

Απάντηση: *** Nova official support ***

παιδια γεια σας. εχω ενα λαπτοπ Turbo-X Steel Mini (Celeron N2808/2GB/500GB/Intel HD) ,προσπαθω να βαλω το nova go, το βαζω παιζει για 5 δευτερολεπτα και μετα μου γραφει το WEPTV PC NPDLL κατερευσε. φυσικα το ανοιγω με FIREFOX MOZILLA, επισης μου γραφει μετα το nova go προς το παρον δεν υποστηριζεται απο την συσκευη σας. τι μπορει να συμβαινει? εχει κανεις τετοιο θεμα με το εν λογω laptop

Καλησπέρα sakis1234567,

Αρχικά θα πρέπει να επιβεβαιώσεις οτι το laptop σου πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές που αναφέρονται στο FAQ (παράγραφος 13) της υπηρεσίας NovaGO.

Εφόσον διαπιστώσεις ότι πληρούνται οι παραπάνω προδιαγραφές στο σύστημά σου, παρακαλούμε ενημέρωσέ μας με κάποιο από τα στοιχεία της συνδρομής σου καθώς και με το username που χρησιμοποιείς στην υπηρεσία NovaGO, μέσω προσωπικού μηνύματος, ώστε να εξυπηρετήσουμε.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Αλέξης, Forthnet Support

Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

Καλησπέρα sakis1234567,

Αρχικά θα πρέπει να επιβεβαιώσεις οτι το laptop σου πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές που αναφέρονται στο FAQ (παράγραφος 13) της υπηρεσίας NovaGO.

Εφόσον διαπιστώσεις ότι πληρούνται οι παραπάνω προδιαγραφές στο σύστημά σου, παρακαλούμε ενημέρωσέ μας με κάποιο από τα στοιχεία της συνδρομής σου καθώς και με το username που χρησιμοποιείς στην υπηρεσία NovaGO, μέσω προσωπικού μηνύματος, ώστε να εξυπηρετήσουμε.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Αλέξης, Forthnet Support

επισης οταν κατεβαζω το plugin και παω να του κανω εγκατασταση μου γραφει το εξης (the configuration of your computer is insufficient to play some media program) και πανω απο αυτο λεει (checking configuration). τι να εννοει ο ποιητης?

Όπως αναφέραμε και στο αρχικό μας μήνυμα, καλό είναι αρχικά να επιβεβαιώσεις οτι το laptop σου πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές που αναφέρονται στο FAQ (παράγραφος 13) της υπηρεσίας NovaGO και να μας ενημερώσεις με κάποιο από τα στοιχεία της συνδρομής σου, καθώς και με το username που χρησιμοποιείς στην υπηρεσία NovaGO μέσω προσωπικού μηνύματος, ώστε να εξυπηρετήσουμε.

Αλέξης, Forthnet Support

Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

Όπως αναφέραμε και στο αρχικό μας μήνυμα, καλό είναι αρχικά να επιβεβαιώσεις οτι το laptop σου πληροί τις απαραίτητες προδιαγραφές που αναφέρονται στο FAQ (παράγραφος 13) της υπηρεσίας NovaGO και να μας ενημερώσεις με κάποιο από τα στοιχεία της συνδρομής σου, καθώς και με το username που χρησιμοποιείς στην υπηρεσία NovaGO μέσω προσωπικού μηνύματος, ώστε να εξυπηρετήσουμε.

Αλέξης, Forthnet Support

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε:
Laptops με λειτουργικό Windows 7 και άνω.
Ενδεικτικές minimum απαιτήσεις συστήματος:

Item Minimum requirements
OS Windows 7 (32 or 64bit) and above
CPU Intel: Intel Pentium 4 or better (at least 1.6GHz)
AMD: AMD Sempron 2800+ or better (at least 1.6GHz)
RAM 1 GB
GPU Video Card DirectX 9+ compliant (min. 64MB)
Resolution 800x600 dpi μηπως για αυτο δεν παιζει? αλλα δεν νομιζω, ο celeron καλυπτετε απο το συγκεκριμενο , ετσι νομιζω.

@sakis Σου έχουν ζητήσει από το Support να ακολουθήσεις κάποια βήματα, για την επίλυση του θέματός σου.

Δεν υπάρχει λόγος να ρωτάς εδώ, στείλε τ απαραίτητα στοιχεία που σου ζητούν με pm να σε βοηθήσουν.

@sakis Σου έχουν ζητήσει από το Support να ακολουθήσεις κάποια βήματα, για την επίλυση του θέματός σου.

Δεν υπάρχει λόγος να ρωτάς εδώ, στείλε τ απαραίτητα στοιχεία που σου ζητούν με pm να σε βοηθήσουν.
ωραια να τους στειλω τα στοιχεια της συνδρομης μου, αλλα δεν καταλαβαινω γιατι αφου τους λεω τι λαπτοπ εχω(προδιαγραφες) δεν μου απαντουν τι φταιει. αυτο δεν καταλαβαινω.

Δεν είμαι αρμόδιος να σου απαντήσω σε τεχνικά θέματα, που αφορούν λύσεις - απαντήσεις, παρά μόνο να τηρήσω τους κανόνες του νήματος.
Σε κάθε περίπτωση και εγώ και το support να σε βοηθήσουμε θέλουμε. :smile:

Δεν είμαι αρμόδιος να σου απαντήσω σε τεχνικά θέματα, που αφορούν λύσεις - απαντήσεις, παρά μόνο να τηρήσω τους κανόνες του νήματος.
Σε κάθε περίπτωση και εγώ και το support να σε βοηθήσουμε θέλουμε. :smile:
ok

θελω να διακοψω την συνδρομη μου που ληγει Σεπτβριο Οκτωβριο αν μου γινει μια καλη προταση θα συνεχισω μπορει να με καλσεσει το τμημα προσφορων να το συζητησουμε? σας στελνω με pm τα στοιχεια μου

Καλησπέρα lak100,

Σε ευχαριστούμε για τα στοιχεία και για την επικοινωνία μαζί μας!

Έχουμε ήδη απαντήσει στο pm που μας έστειλες.

Γιώτα, Forthnet Support

καλημέρα, εχουμε καποια ενημέρωση ? παρακαλω να γινει κληση στο κινητο μου επειδη λειπω απο το σπιτι αρκετες ωρες

ευχαριστω

καλησπέρα , εχουμε καποια ενημέρωση ? δεν με εχει παρει καποιος συναδελφος σας

Καλησπέρα sotiriadisc,

Ζητούμε συγνώμη για την αναμονή. Αναμένουμε την ανάλογη ενημέρωση και θα επανέλθουμε προς ενημέρωσή σου.

Κώστας, Forthnet Support

Καλησπερα,επειδη παρακολουθω τενις,στο nova go υπαρχει σκεψη να προστεθει το eurosport2 ?αυτο το διαστημα που εχει ταυτοχρονα 2 αγωνες σε eurosport 1 k 2 μηπως βαζει η νοβα τον αγωνα που εχει στο eurosport 2 σε καποιο αλλο καναλι της?(π,χ. novasport 4) και αν οχι γιατι?ειναι θεμα δικαιωματων που τα εχει μονο το eurosport?

Καλησπέρα lion009,

Σε ευχαριστούμε για το σχόλιό σου και θα το μεταφέρουμε στους ανάλογους αποδέκτες.
Προς το παρόν, δεν έχουμε κάποια επίσημη ενημέρωση για τα παραπάνω, στόχος μας όμως είναι, λαμβάνοντας υπόψη τις αυξημένες και μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας, να εμπλουτίζουμε διαρκώς τα προϊόντα μας και να παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες επικοινωνίας και ψυχαγωγίας.

Κώστας, Forthnet Support

μια που μιλατε για το novago , στα παιδικα με ποια λογικη εχει μονο αυτα τα λιγα ? δεν γινεται να εχει παιδικα ποιο πολλα οπως πχ στις σειρες ?
βεβαια και στις σειρες δεν υπαρχουν πολλα πραγματα αλλα ειναι περισσοτερα απο τα παιδικα ... επισης υπαρχει καποιο πλανο με τα επομενα βηματα την υπηρεσιας να το πειτε εδω ? πχ θα μπουν καποια νεα καναλια στην υπηρεσια ? θα εμπλουτιστει το περιεχομενο ? ποιο ειναι το κριτηριο που καποια σειρα υπαρχει και καποια δεν υπαρχει ? πχ υπαρχει το american restoration του history και δεν υπαρχει του travel το bying a house abroad (καπως ετσι) ... με ποια λογικη γινεται αυτο ?

Καλησπέρα sotiriadisc.

Οι συνδρομητές που χρησιμοποιούν το NovaGo μπορούν να παρακολουθούν ταινίες,σειρές, ψυχαγωγικές εκπομπές, ντοκυμαντέρ και παιδικά σε υπηρεσία OnDemand. Το περιεχόμενο της υπηρεσίας NovaGO που προβάλλεται μέσω αυτής, είναι μια επιλογή των όσων περιλαμβάνονται βάσει της ενεργής Nova συνδρομής του συνδρομητή.

Τα παραπάνω εμπίπτουν στην γενικότερη πολιτική της εταιρίας στην προσπάθειά της να παρέχει στους συνδρομητές ολοκληρωμένες λύσεις επικοινωνίας και ψυχαγωγίας για τις ανάγκες όλης της οικογένειας.

Οποιαδήποτε ανακοίνωση σε ότι αφορά την προσθήκη νέων καναλιών θα γίνει με σχετικό δελτίο τύπου και ανάρτηση στις σελίδες μας.
Θα θέλαμε να σε διαβεβαιώσουμε ότι οι απόψεις των συνδρομητών μας είναι πάντα χρήσιμες και λαμβάνονται σοβαρά υπ'οψιν.

Κώστας, Forthnet Support

Μπορειτε να ενημερωσετε τους τεχνικους του novago να τσεκαρουνε λιγο το eurosport....?εδω κ μιση ωρα κολλαει συνεχεια....κ εχει κ σε λιγο ναδαλ-τζοκοβιτς....κριμα ειναι να μη το δουμε...

Καλησπέρα lion009,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι δεν διαπιστώνεται κάποιο ζήτημα στην παροχή της υπηρεσίας NovaGO.

Η εμπειρία χρήσης της υπηρεσίας NovaGO είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την ποιότητα της παροχής internet που χρησιμοποιείς ανά πάσα στιγμή (και όσον αφορά τη σύνδεση του internet στο χώρο που βρίσκεσαι, αλλά και την ποιότητα του ασύρματου δικτύου).

Αν θέλεις, σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε χώρο με παροχή broadband υπηρεσιών απο την εταιρία μας, ενημέρωσέ μας μέσω προσωπικού μηνύματος με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας, ώστε να πραγματοποιήσουμε σχετικό έλεγχο και να εξυπηρετήσουμε.

Αλέξης, Forthnet Support

Status
Not open for further replies.