*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Καλημέρα σας, ενώ έχω το λογαριασμό της NOVA με πάγια εξόφληση μέσω πιστωτικής, μου ήρθε μήνυμα για απληρωτο υπόλοιπο 30.7 . Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε για το τι συμβαίνει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλημέρα kinezos69,

Στείλε μας ένα pm με τον ΑΦΜ του κατόχου της υπηρεσίας ώστε να το ελέγξουμε και να σε ενημερώσουμε σχετικά.

Παναγιώτης, Forthnet Support

Καλησπέρα Thanasis Triantafyllou,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι το πάγιο για το διάστημα τιμολόγησης 22/03/2016 - 21/04/2016 που διανύουμε, είναι δωρεάν, βάσει της προσφοράς που παρέχουμε στο πακέτο σου με την συμπλήρωση 12 συνεχόμενων χρεώσεων, και δεδομένου του ότι οι πληρωμές αυτές έγιναν μέσω της πάγιας εντολής στην πιστωτικής σου κάρτα.

Κώστας, Forthnet Support

καλησπερα σας,

Να κανω μια ερωτηση λιγο εκτος απο την νοβα.

Εχω στο σταθερο 12 ωρες σε κινητα.
Εαν κανω εκτροπη κλησης απο το σταθερο σε κινητο, θα χρεωθω κατι Η απλα θα καταναλωνει τον δωρεαν χρονο ομιλιας που εχω σε κινητα?

καλησπερα σας,

Να κανω μια ερωτηση λιγο εκτος απο την νοβα.

Εχω στο σταθερο 12 ωρες σε κινητα.
Εαν κανω εκτροπη κλησης απο το σταθερο σε κινητο, θα χρεωθω κατι Η απλα θα καταναλωνει τον δωρεαν χρονο ομιλιας που εχω σε κινητα?

Καλημέρα stonecityboys,

Μέχρι να εξαντληθεί ο χρόνος των 12 ωρών δεν θα χρεωθείς κάτι. Μετά το πέρας του χρόνου αυτού θα υπάρχει χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου.

Καλημέρα stonecityboys,

Μέχρι να εξαντληθεί ο χρόνος των 12 ωρών δεν θα χρεωθείς κάτι. Μετά το πέρας του χρόνου αυτού θα υπάρχει χρέωση βάσει τιμοκαταλόγου.

Σας ευχαριστω πολυ...
Και μια ακομα ερωτηση, υπαρχει η δυνατοτητα να γινει η προώθηση κλησεων εξ'αποστασεως επειδη δεν ειμαι στον χωρο αυτη την στιγμη που ειναι το σταθερο?

Στείλε μας ένα PM με τα στοιχεία σου (ΑΦΜ , Αριθμό Σταθερού Τηλεφώνου) ώστε να το ελέγξουμε και να σε ενημερώσουμε.

Εμείς ευχαριστούμε για την επικοινωνία και τα θετικά σου σχόλια.

Είμαστε στη διάθεσή σου!

Δημήτρης, Forthnet Support

Καλημέρα σας. Σε σταθερό τηλέφωνο forth net αν ενεργοποιηθεί η υπηρεσία απόρριψη κλήσεων με απόκρυψη υπάρχει χρέωση η κάποια άλλη μεταβολή του συμβολαίου? Ευχαριστώ.

Απάντηση: Re: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

Καλησπερα.
Σας εχω στειλει ενα πμ σχετικα με ενα προβλημα που αντιμετοπιζω
Ευχαριστω

Αγαπητέ φίλε str1979 για λογούς τυπικούς σου υπενθυμίζω την διαδικασία που λειτουργεί το support θεωρώντας πάντα ότι έχεις διαβάσει το πρώτο post. Παραθέτουμε το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εδώ public σε όλους και αφού μας ζητηθούν προσωπικά στοιχειά από τα στελέχη του support τότε και μόνο στέλνουμε PM. Στην περίπτωση σου έχεις παραβεί τους κανόνες . Θα παρακαλούσα να σεβόμαστε το Forum και τους κανόνες του.

καλησπέρα

Έχω forthnet 3play και το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζω πρόβλημα με το ίντερνετ.
Συγκεκριμενα τους τελευταίους 2 μήνες σχεδόν, έχω πρόβλημά με το ρουτερ
Χάνει την σύνδεση του με το ίντερνετ και μετά απο λίγο την ξανά βρίσκει.
Αυτό γινόταν στην αρχη πολύ αραιά αλλά άσο πάει και το φαινόμενο ειναι πιο συχνό και ενοχλητικό (αρκετές φόρες το 24ωρο)
το ρουτερ είναι το Technicolor TD5130

Εννοείτε εχω κάνει ολες τις ενέργειες (επανεκκίνηση ρουτερ, επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, έλεγχο καλωδίων κτλπ)

Μήπως χρήζει αντικαταστασης ?

Ευχαριστω

Καλησπέρα str1979,

Σε ευχαριστούμε για επικοινωνία. Έχουμε λάβει και το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Κώστας, Forthnet Support

Καλημερα
Μπορω να διακοψω την συνδομη νοβα που εχω και να την ενεργοποιησω τον σεπτεμβριο.

Καλησπέρα doukasn,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις με τα στοιχεία της υπηρεσίας σου με ένα προσωπικό μήνυμα ώστε να μπορέσουμε να το ελέγξουμε και να σε ενημερώσουμε;

Κώστας, Forthnet support

Νιώθω την ανάγκη να ευχηθώ στα παιδιά, εδώ στο support, γιατί με την άμεση απάντηση τους σε όλα τα θέματα μας αξίζουν την εκτίμηση και τον σεβασμό μας.
Καλό Πάσχα παιδιά και Καλή Ανάσταση σε εσάς και τις οικογένειες σας. Εύχομαι η Ανάσταση να είναι αρχή όμορφων στιγμών στην ζωή σας γεμάτες υγεία, ευτυχία, γέλιο και φυσικά οικονομική άνεση. Να είστε πάντα καλά!!!!

:grinning-smiley-043

Νιώθω την ανάγκη να ευχηθώ στα παιδιά, εδώ στο support, γιατί με την άμεση απάντηση τους σε όλα τα θέματα μας αξίζουν την εκτίμηση και τον σεβασμό μας.
Καλό Πάσχα παιδιά και Καλή Ανάσταση σε εσάς και τις οικογένειες σας. Εύχομαι η Ανάσταση να είναι αρχή όμορφων στιγμών στην ζωή σας γεμάτες υγεία, ευτυχία, γέλιο και φυσικά οικονομική άνεση. Να είστε πάντα καλά!!!!

:grinning-smiley-043

Καλησπέρα algedan και Χρόνια Πολλά,

Σε ευχαριστούμε για τις ευχές και ανταποδίδουμε.

Καλό Πάσχα!!!

Forthnet.Nova.Rep1 Καλησπέρα

Καλησπέρα doukasn και Χρόνια Πολλά,

Έχουμε απαντήσει σχετικά στο μήνυμα που μας έστειλες.

Δημήτρης, Forthnet Support

Status
Not open for further replies.