*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

Καλημέρα σας,

Σε σύνδεση 3play κόπηκε η έντυπη αποστολή λογαριασμού και ως εκ τούτου δημιουργήθηκε λογαριασμός στο my account για την ηλεκτρονική διαχείριση της σύνδεσης. Μπήκα απόψε για την πληρωμή και δυστυχώς η ηλεκτρονική απεικόνιση δεν συμβαδίζει με την, μέχρι πρότινος, έντυπη. Επίσης εμφανίζει ανεξόφλητο ποσό, ενώ δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Πλήρωσα μόνο ένα μέρος του ποσού κι ελπίζω μέχρι να διευκρινιστεί το ύψος του οφειλόμενου ποσού να μην προβείτε σε διακοπή.
Θα σας παρακαλούσα να μου διευκρινίσετε το ακριβές ποσό οφειλής και ει δυνατόν την διόρθωση των στοιχείων στο my account.

Για κάθε διευκρίνιση-πληροφορία στην διάθεσή σας.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Το πρόβλημα εντοπίζεται στο λογαριασμό του 4/16 όπου εμφανίζεται οφειλή, αν και έχω πληρώσει όλο το ποσό με αποδεικτικό που είναι στην διάθεσή σας,καθώς επίσης υποψιάζομαι πως έχει εκδοθεί και ο λογαριασμός για τον τρέχοντα μήνα, δεν έχει "ανέβει" στο my account αλλά έχει περαστεί το οφειλόμενο ποσό στην επιλογή "Ιστορικό λογαριασμών".

Έχουμε δρομολογήσει σχετικό έλεγχο για το ζήτημα που μας αναφέρεις και για οτιδήποτε νεότερο, αντίστοιχα θα σε ενημερώσουμε.

Μηπως θα μπορουσατε να μου πείτε γιατί δεν κατεβαίνουν τα διαφημιστικά στην αρχική σελίδα του 3001 και τα λογοτυπα των καναλιών; Ξαφνικά εχθές χαθηκαν και στην αρχικη σελιδα βγάζει 4 στατικές εικόνες και η θέση των λογοτυπων των καναλιών γράφει απλα ΝΟΒΑ. Εχω κανει αρχικές ρυθμίσεις αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Το σήμα μου ειναι 100-99 και όλες οι άλλες λειτουργίες δουλέυουν απρόσκοπτα. Υπάρχει καποιος τρόπος για διαφορετικό reset του δέκτη περα της επαννεκινησης και της επαναφορας αρχικων παραμέτρων; Καποιος τρόπος με τα κουμπιά απο μπροστά. Εχω τον νέο δεκτη τον 3001.

Έχουμε απαντήσει σχετικά στο μήνυμα που μας έστειλες.

Kαλημέρα,
Tι γίνετε παιδιά ακoμα δεν προχώρησε η περίπτωση μου? Γιατι τοση καθυστερηση για την αγορά ενός δεκτη?

Κατανοούμε το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι νεότερο ώστε αντίστοιχα να σου μεταφέρουμε. Μόλις υπάρχει κάποια εξέλιξη, αντίστοιχα θα σε ενημερώσουμε.

Δημήτρης, Forthnet Support

τελικα εκανα επαναφορα απο την προσοψη του δεκτη και οχι απο το μενου και δουλεψε. Ευχαριστω.

Σύνδεσα τον 3001 και γραφει
Ε107-4 The smartcard is not fully authorized
Εκανα κάτι λάθος?

Έχουμε πραγματοποιήσει ενέργειες προς επίλυση του ζητήματος που μας αναφέρεις.

Θα ήθελες να μας επιβεβαιώσεις την ορθή λειτουργία της υπηρεσίας;

Αλέξης, Forthnet Support

Edit: ok ήρθε η εικόνα, αλλα δεν αναγνωρίζει τον σκληρό γραφει E101-29 No MSK

Έχουμε προχωρήσει σε ενέργειες προς επίλυση και για το ζήτημα ορθής λειτουργίας της υπηρεσίας εγγραφής.

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις αν παραμένει κάποιο ζήτημα, ώστε να βοηθήσουμε;

Θα προτείναμε επίσης να πραγματοποιήσεις έλεγχο για νεότερη διαθέσιμη αναβάθμιση στο δέκτη σου.
(H τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση είναι η 24).

Αλέξης, Forthnet Support

OK παιδιά όλα καλά, εγγραφες, επίγεια, σήμα, αναβαθμίσει έχει την τελευταία δεν εμφανίζει αλλη
Μια παρατήρηση μονο, ενώ κάνει κανονικά εγγραφη στον δεκτη δεν ανάβει κόκκινο λαμπάκι όπως άναβε στον 831 την ώρα της εγγραφης

Σ' ευχαριστούμε για την επισήμανση.

Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας ορθής λειτουργίας του δέκτη σου, καθώς πράγματι στον νέο δέκτη Novabox δεν υπάρχει φωτεινή ένδειξη κατά τη λειτουργία εγγραφής.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε περαιτέρω βοήθεια χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

Παιδιά επειδή άλλαξα τον προηγούμενο δεκτη μιας και ήταν ανακατασκευασμένος, και πηρα καινουργιο, μπορείτε να δώσετε σήμα γιατί δεν μου εμφανίζει το μπουκέτο της nova
Και επίσης και για τον σκληρό δίσκο

επίσης μάλλον θα χρειαστεί αναβαθμίσει γιατί έχει την 12, να την κάνω τώρα η να δώσετε πρώτα σήμα?

Καλησπέρα al capone,

Αναφορικά με το ζήτημα το οποίο μας αναφέρεις, αρχικά θα προτείναμε να πραγματοποιήσεις αναβάθμιση του δέκτη σου στη τελευταία διαθέσιμη έκδοση.

Εφόσον με την ολοκλήρωση της αναβάθμισης διαπιστώσεις ότι παραμένει οποιοδήποτε ζήτημα, θα χρειαστεί να μας ενημερώσεις με το μήνυμα σφάλματος που εμφανίζεται καθώς επίσης θα προτείναμε να προχωρήσεις και σε επαναφορά αρχικών ρυθμίσεων στο δέκτη σου:
Menu - Ρυθμίσεις - Τεχνικές Ρυθμίσεις - Αρχικές Ρυθμίσεις

Κατόπιν της επαναφοράς σε εργοστασιακές ρυθμίσεις, προτείνουμε επίσης να παραμετροποιήσεις τις Περιβαλλοντολογικές Ρυθμίσεις σύμφωνα με το παρακάτω:
Menu - Ρυθμίσεις - Περιβαλλοντολογικές - Χρόνος: Ποτε / Τύπος: Αναμονή

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

Βοηθεια μου ήρθε ο λογαριασμός 45 ευρω αντί για 35 που είναι κανονικά ανανεωσα 27/5 στα 30.96 για 18 μήνες με 12 μήνες δωρεάν το multiview μάλλον δεν περαστηκε το δωρεάν multiview ετσι μου είπαν απο το 18345

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δε μπορώ να καταλάβω, η έκδοση του δεκτη είναι η 12/1.0.4.21-NG. Οπως γράψατε και την προηγουμενη φορα η τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση είναι η 24 άρα αυτήν θα έπρεπε να κατεβάσει, πατώντας όμως αναβάθμιση μου γραφει, ο δεκτης σου είναι ήδη αναβαθμισμένος
Εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα το μπουκέτο της nova δεν το εμφανίζει ούτε ο σκληρός δουλεύει

Βοηθεια μου ήρθε ο λογαριασμός 45 ευρω αντί για 35 που είναι κανονικά ανανεωσα 27/5 στα 30.96 για 18 μήνες με 12 μήνες δωρεάν το multiview μάλλον δεν περαστηκε το δωρεάν multiview ετσι μου είπαν απο το 18345

Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα lak100,

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς κατόπιν της τηλεφωνικής σου επικοινωνίας με την εξυπηρέτηση πελατών, έχει δρομολογηθεί σχετικό αίτημα ελέγχου προς το αρμόδιο τμήμα μας.

Δε μπορώ να καταλάβω, η έκδοση του δεκτη είναι η 12/1.0.4.21-NG. Οπως γράψατε και την προηγουμενη φορα η τελευταία διαθέσιμη αναβάθμιση είναι η 24 άρα αυτήν θα έπρεπε να κατεβάσει, πατώντας όμως αναβάθμιση μου γραφει, ο δεκτης σου είναι ήδη αναβαθμισμένος
Εκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα το μπουκέτο της nova δεν το εμφανίζει ούτε ο σκληρός δουλεύει

Έχουμε προχωρήσει από τη πλευρά μας σε ενέργειες αποστολής της νεότερης διαθέσιμης αναβάθμισης στο δέκτη σου.
Θα μπορούσες να μας επιβεβαιώσεις τη λήψη της;

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Αλέξης, Forthnet Support

Oση ώρα τον έχω ανοιχτό δεν ήρθε καμια αναβαθμίσει
Δεν ξέρω αν πρέπει να έχω κάποιο συγκεκριμένο κανάλι για να κατεβει
Tα μονα μπουκέτα που εμφανίζει είναι
Entertainment
Music
News
HD
Radio
Public
DTT

ok παιδιά, τώρα ήρθε

Θα ήθελες να μας διευκρινίσεις αν λειτουργούν όλα κανονικά πλέον;

Παναγιώτης, Forthnet Support

Η αναβάθμιση κατέβηκε κανονικά, έκανα επαναφορά, σάρωση, μου εμφάνισε και το μπουκέτο της nova όμως για ένα περίεργο λόγο δεν μπαίνει, ενώ στα υπόλοιπα μπουκέτα μπαίνει κανονικά
Eπίσης δεν δουλεύει ούτε ο σκληρός

Θα μπορούσες να μας ενημερώσεις με το ακριβές σφάλμα που λαμβάνεις όταν προσπαθείς να πραγματοποιήσεις εγγραφή;

Λέγοντας δεν μπαίνει στο μπουκέτο , εννοείς ότι το βλέπεις αλλά δεν μπορείς να το επιλέξεις ή ότι το επιλέγεις και σε οποιοδήποτε κανάλι εμφανίζει κάποιον κωδικό σφάλματος;

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σου θα μπορούσες να μας στείλεις εικόνες με τα σφάλματα που εμφανίζονται με ένα pm;

Οι εγγραφες τώρα δουλέουν. Δεν δουλεύει όμως το πάγωμα εικόνας, time swift, αλλα δεν μου εμφανίζει κάποιο σφάλμα απλά πατάω να παγώσω την εικόνα αλλα δεν κάνει τίποτα
Στα μπουκέτα παω εκεί που λέει nova αλλα δεν μπαίνει καθόλου στο μπουκέτο, δεν κάνει τίποτα όσο και να πατάω το ok από το τηλεκοντρολ. Δεν είναι ότι μπαίνω στο μπουκέτο αλλα δεν μου ανοίγει τα κανάλια η βγάζει κάποιο σφάλμα. Ενώ γραφει nova δεν μου ανοίγει το μπουκέτο καθόλου, και δεν μου βγάζει κάποιο σφάλμα για να σας αναφέρω

Να κάνω μια υπόθεση
Μήπως στο κατάστημα πριν που έγινε η αντικατάσταση δεν πέρασαν τον καινούργιο δεκτη με την καινούργια κάρτα και φαίνεται ακόμα στο σύστημα ότι έχω τον παλιό, γιαυτο και μου εμφανίζει μονο τα ελευθερα

Στείλε μας αν θέλεις ένα κινητό επικοινωνίας με ένα pm ώστε να σε καλέσει συνάδελφος να το ελέγξετε.

Status
Not open for further replies.