Nova.Rep1
Supreme Member
- 24 October 2013
- 3,588
Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε
Καλημέρα σας,
Έχουμε δρομολογήσει σχετικό έλεγχο για το ζήτημα που μας αναφέρεις και για οτιδήποτε νεότερο, αντίστοιχα θα σε ενημερώσουμε.
Έχουμε απαντήσει σχετικά στο μήνυμα που μας έστειλες.
Κατανοούμε το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι νεότερο ώστε αντίστοιχα να σου μεταφέρουμε. Μόλις υπάρχει κάποια εξέλιξη, αντίστοιχα θα σε ενημερώσουμε.
Δημήτρης, Forthnet Support
Καλημέρα σας,
Σε σύνδεση 3play κόπηκε η έντυπη αποστολή λογαριασμού και ως εκ τούτου δημιουργήθηκε λογαριασμός στο my account για την ηλεκτρονική διαχείριση της σύνδεσης. Μπήκα απόψε για την πληρωμή και δυστυχώς η ηλεκτρονική απεικόνιση δεν συμβαδίζει με την, μέχρι πρότινος, έντυπη. Επίσης εμφανίζει ανεξόφλητο ποσό, ενώ δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Πλήρωσα μόνο ένα μέρος του ποσού κι ελπίζω μέχρι να διευκρινιστεί το ύψος του οφειλόμενου ποσού να μην προβείτε σε διακοπή.
Θα σας παρακαλούσα να μου διευκρινίσετε το ακριβές ποσό οφειλής και ει δυνατόν την διόρθωση των στοιχείων στο my account.
Για κάθε διευκρίνιση-πληροφορία στην διάθεσή σας.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Το πρόβλημα εντοπίζεται στο λογαριασμό του 4/16 όπου εμφανίζεται οφειλή, αν και έχω πληρώσει όλο το ποσό με αποδεικτικό που είναι στην διάθεσή σας,καθώς επίσης υποψιάζομαι πως έχει εκδοθεί και ο λογαριασμός για τον τρέχοντα μήνα, δεν έχει "ανέβει" στο my account αλλά έχει περαστεί το οφειλόμενο ποσό στην επιλογή "Ιστορικό λογαριασμών".
Έχουμε δρομολογήσει σχετικό έλεγχο για το ζήτημα που μας αναφέρεις και για οτιδήποτε νεότερο, αντίστοιχα θα σε ενημερώσουμε.
Μηπως θα μπορουσατε να μου πείτε γιατί δεν κατεβαίνουν τα διαφημιστικά στην αρχική σελίδα του 3001 και τα λογοτυπα των καναλιών; Ξαφνικά εχθές χαθηκαν και στην αρχικη σελιδα βγάζει 4 στατικές εικόνες και η θέση των λογοτυπων των καναλιών γράφει απλα ΝΟΒΑ. Εχω κανει αρχικές ρυθμίσεις αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Το σήμα μου ειναι 100-99 και όλες οι άλλες λειτουργίες δουλέυουν απρόσκοπτα. Υπάρχει καποιος τρόπος για διαφορετικό reset του δέκτη περα της επαννεκινησης και της επαναφορας αρχικων παραμέτρων; Καποιος τρόπος με τα κουμπιά απο μπροστά. Εχω τον νέο δεκτη τον 3001.
Έχουμε απαντήσει σχετικά στο μήνυμα που μας έστειλες.
Kαλημέρα,
Tι γίνετε παιδιά ακoμα δεν προχώρησε η περίπτωση μου? Γιατι τοση καθυστερηση για την αγορά ενός δεκτη?
Κατανοούμε το ζήτημα που έχει δημιουργηθεί ωστόσο, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι νεότερο ώστε αντίστοιχα να σου μεταφέρουμε. Μόλις υπάρχει κάποια εξέλιξη, αντίστοιχα θα σε ενημερώσουμε.
Δημήτρης, Forthnet Support