*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα stssts,

Έχουμε λάβει το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει εκεί.

Παναγιώτης, Nova Support

Υπήρξε κάτι νεότερο σχετικά με την διάθεση της υπηρεσίας nova on demand σε όλους τους παρόχους και όχι μονο σε 3play;
Ευχαριστω πολύ/

Καλημέρα zapper,

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας,

Σε περίπτωση που υπάρξει κάτι διαφορετικό, θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας, αλλά και με σχετικό δελτίο τύπου.

Κώστας, Nova Support

Γεια σας. Έχω το nova sportspack με τιμη 27,73 (με τέλος συνδρομητικής). Θέλω μία προσφορά για NOVA 3 play μόνο με τα αθλητικά. (μόνο για απεριόριστα σταθερά. δεν με ενδιαφέρουν οι κλήσεις προς κινητά). Ευχαριστώ

Καλησπέρα evrytan,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις μέσω ενός προσωπικού μηνύματος με τα στοιχεία της υπηρεσίας σου;

Κώστας, Nova Support

Καλησπέρα, απο νωρις το απόγευμα σήμερα δεν εχω internet vdsl στην γραμμή μου στην περιοχή της Μεταμόρφωσης, σας στέλνω με πμ τα στοιχέια της συνδρομής μου

Καλησπέρα andrdive,

Έχουμε λάβει το ανάλογο προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Nova Support

Γεια σας δεν ξερω αν ειμαι στο σωστο μερος...Λοιπον το προβλημα το οποιο εχω εχει να κανει με την εφαρμογη novasport σε samsung smart tv(ue32f5300aw) εδω και αρκετο καιρο εχει σταματησει να πεζουν τα video... internet εχω κανονικα χωρις καποιο προβλημα της γραμμης... απλα θελω να βεβαιωθω οτι δεν εχει προβλημα η εφαρμαγη (που μαλλον εχει) η ειναι η τηλεοραση...

Καλησπέρα xristospatra,

Αναφορικά με το ζήτημα που παρατηρείς, ελέγχεται από την τεχνική μας διεύθυνση σε συνεργασία με τη Samsung και αναμένουμε νεότερα.

Δημήτρης, Nova Support

Καλησπέρα, υπάρχει καμιά καλή προσφορά, για φορητότητα από ΟΤΕ σε nova triple play 24 και full pack?

Καλησπέρα kako_paidi,

Σε ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σου προς τις υπηρεσίες μας.

Για όλες τις διαθέσιμες προσφορές των υπηρεσιών μας μπορείς να ενημερωθείς σχετικά από εδώ.

Εναλλακτικά, θα ήθελες να μας ενημερώσεις με κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας σε προσωπικό μήνυμα, ώστε να φροντίσουμε να επικοινωνήσει αρμόδιος συνάδελφος και να το δείτε αναλυτικά;

Δημήτρης, Nova Support

Καλησπέρα,τον Αύγουστο του 2015 έβαλα σαν τρόπο πληρωμής της συνδρομής μου,πιστωτική κάρτα.Μου είπαν στο κατάστημα πως με αυτό τον τρόπο χρέωσης ο 13ος μήνας είναι δωρεάν.Η 1η χρέωση της κάρτας μου έγινε 28/08/2015 και η 12η στις 28/07/2016.Ρίχνοντας μια ματιά στον τωρινό αναλυτικό λογαριασμό της καρτας μου βλέπω και νεα χρέωση για 13ο μήνα ενώ θα έπρεπε να ήταν δωρεάν.

Καλησπέρα jtsou,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου ώστε να μπορέσουμε να το ελέγξουμε;

Γεωργία, Nova Support

Kαλημερα,σε λιγο καιρο τελειωνει το συμβολαιο ,παρακαλω μια προσφορα προκειμενω να εξετασω το ενδεχομενο ανανεωσης?

Καλημέρα ntserk,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, σε προσωπικό μήνυμα, ώστε να εξυπηρετήσουμε;

Δημήτρης, Nova Support

Καλησπέρα.
Η σύνδεση μας (Full Pack) έχει εδώ σχεδόν και 6 μήνες καταστεί αορίστου σε κλειδωμένη για πάντα τιμή, η δε πληρωμή γίνεται με πιστωτική κάρτα.

Αν ανανεώσουμε για 12 μήνες τουλάχιστον (κλειστό συμβόλαιο) με την ίδια τιμή και τρόπο πληρωμής θα μπορέσουμε αφενός να έχουμε:
- το 13ο μήνα δωρεάν και
- το multiview δωρεάν (http://www.nova.gr/gr/upiresies-gia-to-spiti/prosthetes-upiresies-/nova-multiview/) ;

Αν ναι πως και που μπορεί να γίνουν οι σχετικές αιτήσεις;

Επισης από το παραπάνω link προκύπτει ότι το multiview διατίθεται προσωρινά μόνο με 831.
Γιατί αυτό;
Εχει αλλάξει ο τρόπος σύνδεσης; ο παλμός μεταδίδεται μέσω οικιακού δικτύου ή εξακολουθεί μέσω ομοαξονικού;
Στο όνομα της σύνδεσης υπάρχει ως βασικός ο 865 και στο εξοχικό 831 (αναβαθμισμένος).
Με βάση τα παραπάνω ο 865 πρέπει να παροπλιστεί ;

Πρόσβαση σε άλλον 831 υπάρχει από παλιά σύνδεση άλλου πρόσωπου στην οικογένεια. Μπορεί ακόμα να γίνει μεταβίβαση του δέκτη; απαιτεί κατάστημα και παρουσία αμφοτέρων ή μπορεί να γίνει και ηλεκτρονικά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καλησπέρα iceman,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις με τον ΑΦΜ του κατόχου της υπηρεσίας με ένα pm ώστε να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε;

Παναγιώτης, Nova Support

Γεια σας εχουμε νεοτερα με την εφαρμογη σε novasport σε samsung smart tv??Γιατι μονο με αυτη εχω προβλημα... youtube και παρομοιες εφαρμογες με video λειτουργουν κανονικα....

Καλησπέρα xristospatra,

Αναφορικά με το ζήτημα που παρατηρείς, πραγματοποιείται σχετικός έλεγχος από την τεχνική μας διεύθυνση σε συνεργασία με τη Samsung και αναμένουμε νεότερα.

Κώστας, Nova Support

Status
Not open for further replies.