*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Χθες το πρωί μου ήρθε μήνυμα στον δέκτη ότι από 1/1 θα υπάρξει χρέωση για το on demand ενώ έχω Nova 3play. Έχει αλλάξει κάτι; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Χθες το πρωί μου ήρθε μήνυμα στον δέκτη ότι από 1/1 θα υπάρξει χρέωση για το on demand ενώ έχω Nova 3play. Έχει αλλάξει κάτι; Σας ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας.

Καλησπέρα geokap951 και Χρόνια Πολλά,

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα, με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου (π.χ. τον αριθμό τηλεφώνου, τον ΑΦΜ του κατόχου), ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Γιώργος, Nova Support

Καλησπερα και χρονια πολλα. Το novago εξτρα ειναι δωρεαν για οσους εχουν 3play full pack; Γιατι ο πατερας μου μπαινει στο myaccount του και του λεει 2,5 χρεωση

Καλησπερα και χρονια πολλα. Το novago εξτρα ειναι δωρεαν για οσους εχουν 3play full pack; Γιατι ο πατερας μου μπαινει στο myaccount του και του λεει 2,5 χρεωση

Καλησπέρα polakis και Χρόνια Πολλά,

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως η υπηρεσία Nova GO extra παρέχεται δωρεάν (σε υπηρεσίες Nova 3Play Full / Nova Full Pack) με ανανέωση της βασικής υπηρεσίας για 12 μήνες ή με 2.50 /μήνα.

Για τη δωρεάν ενεργοποίηση θα χρειαστεί να επισκεφτείς ένα Κατάστημα Nova ή καλέσεις στο 13831.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Γιώργος, Nova Support

Να ευχαριστήσω από εδώ για την διευθέτηση του προβλήματος με το δέκτη μου. Έστω και αν χρειάστηκε για άλλη μια φορά παρέμβαση από τα κεντρικά...
Έχετε καλύψει πολλές φορές ανεπάρκεια (για να το πω όσο πιο ήπια μπορώ) τοπικών αντιπροσώπων και χωρίς τη δική σας παρουσία εδώ θα υπήρχε μεγάλο πρόβλημα για την εταιρεία -που πάντως θα πρέπει να προβληματιστεί αρκετά
Καλή Χρονιά με υγεία σε όλους

Καλησπέρα MATTHIAS,

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Καθώς σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση παραμένουμε στην διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Καλή Χρονιά με Υγεία.

Γεωργία, Nova Support

Καλησπέρα και καλή Χρονιά.
Θέλω να σας ρωτήσω για την υπηρεσία novaondemand.
Την υπηρεσία την ενεργοποίησα μέσα από το Nova My account.
Για την περίπτωση που θελήσω να την απενεργοποιήσω δεν μου δίνεται η δυνατότητα από το my account. Προφανώς αυτό μπορώ να το κάνω μόνο μετά από επικοινωνία με την Nova είτε με εσάς από εδώ; Ευχαριστώ.

Καλησπέρα axilleas05.

Σε ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε;

Λιάνα, Nova Support

Έχουμε λάβει το προσωπικό σου μήνυμα και έχουμε απαντήσει σχετικά.

Γεωργία, Nova Support

Σας ευχαριστώ για την πληρέστατη και εμπεριστατωμένη απάντησή σας σε ότι σας ζήτησα.

Καλή χρονιά και πάλι.

Καθώς σκοπός μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας εξυπηρέτηση, παραμένουμε στην διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς. :operator:

Καλή Χρονιά με Υγεία!

Γεωργία, Nova Support

Τον αποκωδικοποιητή μπορώ να τον συνδέσω στο διαδίκτυο εκτός από powerline extender και καλώδιο και μέσω wifi extender?

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Εδώ και δύο μέρες, όταν πάω να ανοίξω κάποιο κανάλι στο novago σε συσκευή android, μου εμφανίζεται σφάλμα αναπαραγωγής 2063335418. Έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Τι μπορεί να φταίει;

Καλησπέρα σας και καλή χρονιά. Εδώ και δύο μέρες, όταν πάω να ανοίξω κάποιο κανάλι στο novago σε συσκευή android, μου εμφανίζεται σφάλμα αναπαραγωγής 2063335418. Έκανα απεγκατάσταση και επανεγκατάσταση της εφαρμογής αλλά το πρόβλημα συνεχίζει. Τι μπορεί να φταίει;
Έχεις μήπως κάποια εφαρμογή για φίλτρο οθόνης;

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***(Διαβάστε το πρώτο post πριν την υποβολή ε

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλά,

Τον αποκωδικοποιητή μπορώ να τον συνδέσω στο διαδίκτυο εκτός από powerline extender και καλώδιο και μέσω wifi extender?

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι υπάρχουν 2 προτεινόμενες συνδεσμολογίες για την χρήση της Υπηρεσίας Nova On Demand :
1η. Σύνδεση με καλώδιο Ethernet (RJ45)
2η. Σύνδεση μέσω Powerline Extender.

Χρήσιμες πληροφορίες συνδεσμολογίας, μπορείς να βρεις εδώ.

Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο από τα στοιχεία της υπηρεσίας σου, ώστε να βοηθήσουμε;

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Αλέξης, Nova Support

Καλησπερα. Μιλησα με το εμπορικο σας τμημα μεσω τηλεφωνου οπως μου ειχατε πει και μου εδωσαν προσφορα για double play με vdsl 50 κλπ. Ομως οταν τους ρωτησα συγκεκριμενα για το novago που εχει ο πατερας μου και το αν θα λειτουργει σπιτι μου ταυτοχρονα με το σπιτι του που εχει δορυφορικο πιατο, μου ειπε οτι δεν γινεται! Οτι δηλαδη οι αγωνες superleague και euroleague ακομα και με nova γραμμη να εχω παλι θα κλειδωνουν οι αγωνες στο go. Ισχυει αυτο ή εκανε λαθος; Ποιος εχει δικιο; Αν δεν ισχυει και δεν μπορω να δω ελευθερα novago τοτε δεν θα προχωρησω στην αλλαγη. Θα ηθελα καποιος να το ξεκαθαρισει παρακαλω. Δηλαδή εφόσον είσαι συνδεδεμένος εντός δικτύου Nova σε οποιοδηποτε σπιτι, μπορεις να βλεπεις ελευθερα; Ευχαριστω

Καλησπερα. Μιλησα με το εμπορικο σας τμημα μεσω τηλεφωνου οπως μου ειχατε πει και μου εδωσαν προσφορα για double play με vdsl 50 κλπ. Ομως οταν τους ρωτησα συγκεκριμενα για το novago που εχει ο πατερας μου και το αν θα λειτουργει σπιτι μου ταυτοχρονα με το σπιτι του που εχει δορυφορικο πιατο, μου ειπε οτι δεν γινεται! Οτι δηλαδη οι αγωνες superleague και euroleague ακομα και με nova γραμμη να εχω παλι θα κλειδωνουν οι αγωνες στο go. Ισχυει αυτο ή εκανε λαθος; Ποιος εχει δικιο; Αν δεν ισχυει και δεν μπορω να δω ελευθερα novago τοτε δεν θα προχωρησω στην αλλαγη. Θα ηθελα καποιος να το ξεκαθαρισει παρακαλω. Δηλαδή εφόσον είσαι συνδεδεμένος εντός δικτύου Nova σε οποιοδηποτε σπιτι, μπορεις να βλεπεις ελευθερα; Ευχαριστω
Συγγνώμη που παρεμβαίνω στο επίσημο topic της nova, αλλά για να σε βοηθήσω, ισχύει αυτό που σου είχε απαντήσει ο "Κώστας, Nova Support" στις 23/12 στο παρόν θέμα και πιο συγκεκριμένα εδώ, όταν και είχες ρωτήσει για πρώτη φορά και όχι αυτό που σου είπαν σήμερα από το εμπορικό τμήμα. Προφανώς ο εκπρόσωπος σήμερα, είτε κατάλαβε κάτι άλλο και μπερδεύτηκε, είτε έχει λανθασμένη ενημέρωση και σε παραπληροφόρησε. Κάνω χρήση αυτής της ευκολίας που ρωτάς εδώ και χρόνια και λειτουργεί κανονικά το GO σε οποιοδήποτε δίκτυο Nova, χωρίς να υπάρχει η δέσμευση για τα παιχνίδια της Super League και Euroleague. Τελευταία φορά που είδα επιτυχώς ήταν στο ντέρμπι της προηγούμενης Παρασκευής μεταξύ ΟΣΦΠ - ΠΑΟ για την Euroleague. Ο πατέρας μου το έβλεπε δορυφορικά στο σπίτι κι εγώ το είδα μέσω του GO στο εξοχικό, που κι αυτό έχει Nova Double Play.

Βέβαια, ό,τι και να σου γράψω εγώ ή όποιος άλλος φίλος του φόρουμ, δεν έχει καμία αξία, γιατί θέλεις επίσημη απάντηση από την ίδια την εταιρεία, ώστε να είσαι καλυμμένος 100%, εφόσον είναι σημαντικός λόγος για να αποφασίσεις τι θα κάνεις με το συμβόλαιό σου. Ως εκ τούτου, σου έγραψα τι πραγματικά ισχύει και ας σου απαντήσει και επίσημα η εταιρεία για να σε καλύψει! :D

Συγγνώμη που παρεμβαίνω στο επίσημο topic της nova, αλλά για να σε βοηθήσω, ισχύει αυτό που σου είχε απαντήσει ο "Κώστας, Nova Support" στις 23/12 στο παρόν θέμα και πιο συγκεκριμένα εδώ, όταν και είχες ρωτήσει για πρώτη φορά και όχι αυτό που σου είπαν σήμερα από το εμπορικό τμήμα. Προφανώς ο εκπρόσωπος σήμερα, είτε κατάλαβε κάτι άλλο και μπερδεύτηκε, είτε έχει λανθασμένη ενημέρωση και σε παραπληροφόρησε. Κάνω χρήση αυτής της ευκολίας που ρωτάς εδώ και χρόνια και λειτουργεί κανονικά το GO σε οποιοδήποτε δίκτυο Nova, χωρίς να υπάρχει η δέσμευση για τα παιχνίδια της Super League και Euroleague. Τελευταία φορά που είδα επιτυχώς ήταν στο ντέρμπι της προηγούμενης Παρασκευής μεταξύ ΟΣΦΠ - ΠΑΟ για την Euroleague. Ο πατέρας μου το έβλεπε δορυφορικά στο σπίτι κι εγώ το είδα μέσω του GO στο εξοχικό, που κι αυτό έχει Nova Double Play.

Βέβαια, ό,τι και να σου γράψω εγώ ή όποιος άλλος φίλος του φόρουμ, δεν έχει καμία αξία, γιατί θέλεις επίσημη απάντηση από την ίδια την εταιρεία, ώστε να είσαι καλυμμένος 100%, εφόσον είναι σημαντικός λόγος για να αποφασίσεις τι θα κάνεις με το συμβόλαιό σου. Ως εκ τούτου, σου έγραψα τι πραγματικά ισχύει και ας σου απαντήσει και επίσημα η εταιρεία για να σε καλύψει! :D

Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Με κατατοπισες πληρως

Καλησπέρα polakis και Χρόνια Πολλά,

Σ' ευχαριστούμε που επικοινώνησες μαζί μας.

Θα θέλαμε να διευκρινίσουμε ότι εφόσον βρίσκεσαι εντός δικτύου Forthnet δε θα έχεις καμία επίπτωση στην εμπειρία μέσω NovaGO.
Μπορείς να βλέπεις τους live αγώνες τόσο από τη Nova GO συσκευή σου όσο και από τη τηλεόραση.

Εάν συνδεθείς μέσω άλλου δικτύου (εκτός Forthnet) θα επιλέγεις να δεις τους live αγώνες των αθλητικών μας καναλιών είτε στην τηλεόραση είτε στη NovaGO συσκευή σου και μπορείς, ακόμα και κατά τη διάρκεια του αγώνα, να αλλάζεις την οθόνη (δηλαδή να επιλέξεις είτε την τηλεόραση είτε τη NovaGO συσκευή σου).

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια αφορά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τους live αγώνες και εφόσον συνδεθείς μέσω άλλου δικτύου (εκτός Forthnet) και όχι το υπόλοιπο θέαμα που είναι διαθέσιμο μέσω του NovaGO και το οποίο μπορείς να απολαμβάνεις & στην τηλεόραση & στη Nova GO συσκευή σου ταυτόχρονα.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά και παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Nova Support

Status
Not open for further replies.