Καλησπέρα Kevin10,Υπάρχει κάποια βλάβη γενικότερη στο δίκτυο?? Λόγω της κακοκαιρίας ίσως? Εδώ και αρκετή ώρα δεν έχουμε ούτε ίντερνετ ούτε τηλέφωνο στο σπίτι. Είναι μήπως κάτι άλλο? Έχουν δηλωθεί άλλες βλάβες ή προβλήματα??
Καλησπέρα Joker19,Κάπου διάβασα ότι το νέο box της ΕΟΝ δεν θα παίζει με WiFi.....εγώ έχω το ρούτερ στην κουζίνα με το σταθερό που έχω πρίζα και θέλω να βλέπω από το υπνοδωμάτιο που πιάνω full WiFi...τι περιορισμός είναι αυτός; Μόλις με αποτρέψατε να γίνω συνδρομητής σας στην καινούρια υπηρεσία....
Καλησπέρα Orin,exv προβλημα στο nova go. δεν κανει συνδεση και ολο βγαζει ληξη συνδεσης.εχω ενεργη συνδρομη. (ipad 12.9 ios 15.0.2
σας εχω στειλει pmΚαλησπέρα Orin,
θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, καθώς και να μας διευκρινήσεις το ζήτημα που έχει παρουσιαστεί, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε;
Γιώργος, Nova
Το έχουμε λάβει και έχουμε απαντήσει σχετικάσας εχω στειλει pm
Βγάλε τον αποκωδικοποιητή από την πρίζα και ξαναβάλτον και περίμενε....Καλημέρα
Από το πρωί σήμερα, στον 5001 (master στο multiview) παίρνω μήνυμα Ε06-4
Το περίεργο είναι ότι εμφανίζεται συνεχώς, ακόμη και έχοντας βγάλει την κάρτα από το μηχάνημαView attachment 186709
Καλημέρα
Από το πρωί σήμερα, στον 5001 (master στο multiview) παίρνω μήνυμα Ε06-4
Το περίεργο είναι ότι εμφανίζεται συνεχώς, ακόμη και έχοντας βγάλει την κάρτα από το μηχάνημα
Επαναφορά στις αρχικές ρυθμίσεις έκανα....
Μόνον έτσι, και πάλι με τη δεύτερη
Ελπίζω να μην εμφανιστεί ξανά, αν και με ανησυχεί λίγο
Να ευχαριστήσω δημόσια καθόσον η ταχύτητά μου από πάνω από 90 έπεσε στα 76 και κάποιες στιγμές 54, μετά από συννενόηση ήρθε ο τεχνικός, έλεγξε , είδε ότι το ρούτερ έχει θέμα και σε δύο ημέρες μου ήρθε το νέο Huawei, δωρεάν, που κλείδωσε αμέσως στα 92.Καλησπέρα και καλή εβδομάδα gmirtzakis!
Θα ήθελες να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με κάποιο στοιχείο της υπηρεσίας σου, ώστε να μπορέσουμε να ελέγξουμε το ζήτημα που μας αναφέρεις;
Γιώργος, Nova Support
Καλησπέρα gmirtzakis,Να ευχαριστήσω δημόσια καθόσον η ταχύτητά μου από πάνω από 90 έπεσε στα 76 και κάποιες στιγμές 54, μετά από συννενόηση ήρθε ο τεχνικός, έλεγξε , είδε ότι το ρούτερ έχει θέμα και σε δύο ημέρες μου ήρθε το νέο Huawei, δωρεάν, που κλείδωσε αμέσως στα 92.![]()
Καλησπέρα kaviros,Καλημέρα. Εδώ και αρκετούς μήνες έχω διαπιστώσει το εξής πρόβλημα στο "on demant" (έχω το novabox hd 831 και το full πακέτο δορυφορική- 24αρι ιντερνετ- τηλέφωνο της nova): Όταν επιλέξεις να δεις κάποια ταινία (οποιαδήποτε ταινία), για το on demant ομιλούμε πάντα, το 10-20% των υποτίτλων ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ. Δηλαδή εμφανίζονται λ.χ. 5 υπότιτλοι κανονικά, ο 6ος δεν εμφανίζεται καθόλου, ακολουθούν άλλοι 8-10 που εμφανίζονται κανονικά και κατόπιν 2-3 που δεν εμφανίζονται καθόλου, κι έτσι πάει από την αρχή ως το τέλος της ταινίας . Υπόψιν επίσης ότι, αν σε κάποιο σημείο της ταινίας που δεν εμφανίσθηκαν υπότιτλοι, πας την ταινία λίγο πίσω και ξαναπαίξεις το σημείο αυτό, ενδέχεται (όχι πάντοτε όμως) να εμφανισθούν οι υπότιτλοι που δεν έπαιξαν αρχικά (όλοι οι κάποιοι απ' αυτούς), τότε όμως συνήθως δεν εμφανίζονται κάποιοι άλλοι υπότιτλοι που αρχικά είχαν εμφανιστεί κανονικά. . Δεν είναι θέμα ελλειπούς υποτιτλισμού δηλαδή, οι υπότιτλοι υπάρχουν, απλώς δεν εμφανίζονται όλοι. Κι αυτό έχει καταντήσει μεγάλο πρόβλημα πλέον, αφού για να δούμε την οποιαδήποτε ταινία στο on demant (με όλους τους υποτίτλους της) πρέπει να την πηγαίνουμε μπρος-πίσω 100 φορές, κάτι που εκτός από "σπαστικό" δεν είναι καν εύκολο, αφού τις περισσότερες φορές αυτό το μπρός-πίσω καθυστερεί, κολλάει, σε πετάει ξαφνικά κι άνευ λόγου στην αρχή της ταινίας και ψάξε ξανά να βρεις που βρισκόσουν κλπ. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα έχω και με το nova eξοχικό (όπου εκεί έχω άλλη συσκευή, το novabox hd pvr 865 και ίντερνετ 24αρι πάλι της nova). Δεν είναι συνεπώς πρόβλημα συσκευής ή γραμμής ίντερνετ. Παλαιότερα δεν υπήρχε κανένα απολύτως πρόβλημα με τους υποτίτλους. Υπόψιν επίσης οτι αντίστοιχο πρόβλημα υπήρχε πριν μερικά χρόνια (το 2017) και με το replay tv της Cosmote TV, σε κάποια συγκεκριμένα κανάλια (Viasat History κλπ), όπου ένα σημαντικό μέρος των υποτίτλων δεν εμφανιζόταν, τούς είχα γράψει και τηλεφωνήσει αρκετές φορές τότε (υπάρχει στο profile μου το ιστορικό των γραπτών μηνυμάτων). Αρχικά αμφισβητούσαν την ύπαρξη του προβλήματος, τους έγραψαν τότε κι άλλοι χρήστες που είχαν το ίδιο πρόβλημα κι έτσι τελικά το δέχθηκαν, έψαξαν να βρουν που οφείλεται και λίγο καιρό κατόπιν το διόρθωσαν. Παρακαλώ λοιπόν να κάνετε το ίδιο, υπάρχει όντως σοβαρό πρόβλημα με τους υποτίτλους στο on demant, και είμαι στη διάθεση σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία χρειάζεστε.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.