Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Σας προσκαλούμε να γιορτάσουμε μαζί τα 20α γενέθλια του AVclub.
Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, από τις 18:00 θα πραγματοποιήσουμε το πάρτι των γενεθλίων του φόρουμ μας στο Peñarrubia Lounge.
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Καλησπέρα έχω πρόβλημα με την Novago υπηρεσία μου πλέον δεν μπορώ να συνδεθώ από τη στιγμή που άλλαξα σε 3play και άλλαξα και αποκωδικοποιητή από τον απλό στον pvr με καινούργια κάρτα ενώ ο κωδικός συνδρομητή είναι ο ίδιος. Είχα γράψει και σε ποιο παλιό μου ποστ εδώ σας είχα στείλει τα στοιχεία αλλά ουδέποτε επικοινώνησε κανείς παρακαλώ σε εκ νέου προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος μου. Ευχαριστώ.
Παιδια καταρχην μπραβο(εστω κ αργα για το πρωταθλημα Γαλλιας)...να ρωτησω εχει η νοβα δικαιωμα να δειχνει αν θελει ολα τα ματς καθε αγωνιστικη η μεχρι 4..?
Μια ακομα πολυ καλη προσθηκη(να το περασατε προς τους πανω,...) θα ειναι κ το κυπελο-λιγκ καπ αγγλιας με παρα πολυ ωραιους αγωνες που δεν το εχει κανενας...
Και μια παρακληση...Σημερα θελω να δω στο ΝΣ4 ολους τους αγωνες αλλα δυστηχως στο novago δεν μπορω να το δω.....Υπαρχει καποια μεριμνα να μπει κ αυτο το καναλι...?
Ευχαριστω.
Καλησπερα,
υπαρχει περιπτωση να γινει διαθεσιμη η υπηρεσια σε mac mini? ειτε τρεχει windows ειτε os x, ευχαριστώ
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.