Re: *** Nova official support ***
Καλημέρα σας,
Καλησπέρα έχω πρόβλημα με την Novago υπηρεσία μου πλέον δεν μπορώ να συνδεθώ από τη στιγμή που άλλαξα σε 3play και άλλαξα και αποκωδικοποιητή από τον απλό στον pvr με καινούργια κάρτα ενώ ο κωδικός συνδρομητή είναι ο ίδιος. Είχα γράψει και σε ποιο παλιό μου ποστ εδώ σας είχα στείλει τα στοιχεία αλλά ουδέποτε επικοινώνησε κανείς παρακαλώ σε εκ νέου προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος μου. Ευχαριστώ.
Τόσο σε αναζήτηση στο παρόν thread που εξυπηρετούμε, όσο και στα προσωπικά μηνύματα που δεχόμαστε, δεν υπάρχει κάποιο σχετικό μήνυμα απο το account σου στο παρελθόν.
Ενημέρωσέ μας με κάποιο απο τα στοιχεία της σύνδεσής σου, καθώς και με το username της υπηρεσίας NovaGO, ώστε να ελέγξουμε άμεσα το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και να εξυπηρετήσουμε.
Παιδια καταρχην μπραβο(εστω κ αργα για το πρωταθλημα Γαλλιας)...να ρωτησω εχει η νοβα δικαιωμα να δειχνει αν θελει ολα τα ματς καθε αγωνιστικη η μεχρι 4..?
Μια ακομα πολυ καλη προσθηκη(να το περασατε προς τους πανω,...) θα ειναι κ το κυπελο-λιγκ καπ αγγλιας με παρα πολυ ωραιους αγωνες που δεν το εχει κανενας...
Και μια παρακληση...Σημερα θελω να δω στο ΝΣ4 ολους τους αγωνες αλλα δυστηχως στο novago δεν μπορω να το δω.....Υπαρχει καποια μεριμνα να μπει κ αυτο το καναλι...?
Ευχαριστω.
Τα κανάλια Novasports θα προβάλλoυν αγώνες του Γαλλικού Πρωταθλήματος, είτε live είτε σε μαγνητοσκόπηση, τουλάχιστον 4 και ανάλογα με τον προγραμματισμό και το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι αγώνες σε κάποιες αγωνιστικές και περισσότερους από 4.
Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα και φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό απότελεσμα στους συνδρομητές μας.
Η διαρκής βελτίωση και ο εμπλουτισμός του μπουκέτου της Nova με νέα προγράμματα και πρωτοπόρες υπηρεσίες αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο.
Σχετικά με το ερώτημά σου για προσθήκη καναλιών στην υπηρεσία NovaGO, για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.
Σκοπός μας είναι η διαρκής βελτίωση της υπηρεσίας τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε τεχνικό επίπεδο.
Καλησπερα,
υπαρχει περιπτωση να γινει διαθεσιμη η υπηρεσια σε mac mini? ειτε τρεχει windows ειτε os x, ευχαριστώ
Υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία NovaGO διατίθεται μόνο μέσω φορητών συσκευών Laptop, Tablets, Smartphones και δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα παρακολούθησης της υπηρεσίας μέσω τρίτων συσκευών, τηλεοράσεων, εξωτερικών monitor κλπ.
Η συσκευή που μας αναφέρεις δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, μιας και απαιτεί σύνδεση σε εξωτερικό monitor.
Παραμένουμε στη διάθεσή σας.
Αλέξης, Forthnet Support