*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: *** Nova official support ***

Καλημερα. Έχω κατεβάσει το app NovaGo στο ipad μινι και όταν κάνω login μου βγάζει μήνυμα "20107 Account is out of service". Μπορειτε να βοηθησετε; Ευχαριστω

Καλησπέρα Bersa,

Ενημέρωσέ μας, σε προσωπικό μήνυμα, με τα στοιχεία της συνδρομής σου ή αντίστοιχα με αριθμό του κουπονιού εάν αναφέρεσαι στην προσφορά από το ''ΘΕΜΑ'', ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε.

Δημήτρης, Forthnet Support

Last edited:

Πολύ αργή εξυπηρέτηση η μεταφορά στο νοβα εξοχικό και το αντίστροφο... Τρεις ώρες και μισή περίμενα χθες για μεταφορά στο εξοχικό και σήμερα για επιστροφή στη κυρια κάρτα έχουν περάσει 4,5 ώρες και ακόμα τίποτα

Καλησπέρα shipsoccer,

Έχουμε προωθήσει για έλεγχο την παραπάνω αναφορά και θα σε ενημερώσουμε για την εξέλιξη της διαδικασίας.

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.

Ευχαριστώ για την γρήγορη εξυπηρέτηση.. Με καλέσανε και το πρόβλημα λύθηκε άμεσα

@shipsoccer
Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Καλημέρα παιδιά. Πριν μερικές μέρες αγορασα τον hd865 και έβαλα και multiview. Είχα βάλει forthnet και nova με όλα τα σινεμά το καλοκαίρι με 45 ευρώ. Απο το καταστημα που πήρα τον αποκωδικοποιητή μου ειπαν οτι το multiview θα είναι δώρο για 6 μηνες. Μου ήρθε σήμερα ένας λογαριασμός 90 ευρώ. Μπορειται σας παρακαλώ να ελεγξετε να μου πείτε αν όντως είναι δώρο το multiview και αν είμαι ακόμα στην προσφορά των 45 ευρώ? Σας έστειλα pm.

Καλησπέρα pankostas,

Έχουμε λάβει και το προσωπικό μήνυμα με τα στοιχεία της σύνδεσής σου. Ελέγχουμε την αναφορά σου και θα επανέλθουμε προς ενημέρωσή σου.

Αλέξης, Forthnet Support

Σ' ευχαριστούμε κι εμείς για την επικοινωνία. Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

Κι ενώ όλα δούλευαν ωραία σήμερα πάω να ανοίξω το nova go και μου λέει: "Έχετε φτάσει στο όριο των επιτρεπόμενων συσκευών. Πατήστε εδώ για πληροφορίες και αίτηση διαγραφής συσκευών". Η μόνη συσκευή στην οποία χρησιμοποιούσα την υπηρεσία ήταν το λάπτοπ. Διαγραφή θα μπορώ να κάνω σε 14 μέρες γιατί τότε συμπληρώνεται μήνας που έκανα φορμάτ στο λάπτοπ. Μετά το φορμάτ δούλευε κανονικά, δεν θυμάμαι πότε το χρησιμοποίησα τελευταία φορά. Δεν καταλαβαίνω που ανακάλυψε υπέρβαση ορίου συσκευών το σύστημά σας.

Ευχαριστώ όμως εκ των προτέρων.

Καλησπέρα mitnik,

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.

Ενημέρωσέ μας μέσω προσωπικού μηνύματος με κάποιο απο τα στοιχεία της υπηρεσίας σου, καθώς και με το username της υπηρεσίας NovaGO, ώστε να ελέγξουμε το πρόβλημα που αναφέρεις και να εξυπηρετήσουμε.

Αλέξης, Forthnet Support

Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

Στάλθηκε p.m.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η Υπηρεσία λειτουργεί και πάλι.
Ευχαριστώ πάρα πολύ για την ταχύτατη επίλυση του προβλήματος.
Δεν έχω λόγια.

Ευχαριστώ!!!!

Σ' ευχαριστούμε κι εμείς που επικοινώνησες μαζί μας.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

Ήχος 5.1

Γεια χαρά παιδιά, από σήμερα κι εγώ κάτοχος του 865 αφού έγινα συνδρομητής του 3play με έξτρα τα novacinema.

Έχω απορία και θέμα με TON HXO στα κανάλια ΗD.

Συνδέοντας τον 865 στην τηλεόραση lg la 667s με hdmi (και την τηλεόραση με οπτική ίνα με το Home Theater Lg BH7540TW 5.1), μόνο στα HD κανάλια απενεργοποιούνται αυτόματα τα δύο πίσω ηχεία του ηχοσυστήματος και παίζουν μόνο τα μπροστα. Σε όλα τα άλλα κανάλια ακούγονται όλα τα ηχεία.

Πρέπει να κάνω κάτι με έξτρα καλώδιο ήχου; Το Hdmi σηκώνει 5.1 ήχο ή υποχρεωτικά χρειάζεται και σύνδεση digital audio μεσω coaxial cable;

Ελπίζω να μην ακούγονται αλλαμπουρνέζικα αυτά που γράφω, γιατί είμαι newbie και δεν ξέρω πολλά.

Ελπίζω στη βοήθειά σας. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά

Γιώργος

Καλημέρα george77377,

Ο δέκτης Novabox /Novabox+ έχει την δυνατότητα να μεταδίδει ήχο υψηλής απόδοσης AC3 Dolby Digital 5.1 που μεταδίδουν τα HD κανάλια μόνο μέσω του καλωδίου HDMI.

Η ρύθμιση που θα πρέπει να έχεις μέσα από το menu του αποκωδικοποιητή είναι:
menu - ρυθμίσεις -τεχνικές ρυθμίσεις - ρυθμίσεις τηλεόρασης - ρυθμίσεις ήχου - έξοδος 5,1 passthrough.
Αν παραμένει το παραπάνω ζήτημα θα πρέπει να συμβουλευτείς το εγχειρίδιο χρήσης της τηλεόρασης.
Σε διαφορετική περίπτωση μπορείς να συνδέσεις απευθείας μέσω coaxial από τον δέκτη σου στο Home Theater.
Επίσης μπορείς να ελέγξεις και να δοκιμάσεις αν το Home Theater έχει ΗDMI IN ΗDMI OUT ώστε από τον δέκτη να πάει κατευθείαν στο Home Theater σου και από εκεί (ΗDMI OUT) στην τηλεόρασή σου.

Κώστας, Forthnet Support

Καλησπέρα έχω πρόβλημα με την Novago υπηρεσία μου πλέον δεν μπορώ να συνδεθώ από τη στιγμή που άλλαξα σε 3play και άλλαξα και αποκωδικοποιητή από τον απλό στον pvr με καινούργια κάρτα ενώ ο κωδικός συνδρομητή είναι ο ίδιος. Είχα γράψει και σε ποιο παλιό μου ποστ εδώ σας είχα στείλει τα στοιχεία αλλά ουδέποτε επικοινώνησε κανείς παρακαλώ σε εκ νέου προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος μου. Ευχαριστώ.

Παιδια καταρχην μπραβο(εστω κ αργα για το πρωταθλημα Γαλλιας)...να ρωτησω εχει η νοβα δικαιωμα να δειχνει αν θελει ολα τα ματς καθε αγωνιστικη η μεχρι 4..?
Μια ακομα πολυ καλη προσθηκη(να το περασατε προς τους πανω,...) θα ειναι κ το κυπελο-λιγκ καπ αγγλιας με παρα πολυ ωραιους αγωνες που δεν το εχει κανενας...
Και μια παρακληση...Σημερα θελω να δω στο ΝΣ4 ολους τους αγωνες αλλα δυστηχως στο novago δεν μπορω να το δω.....Υπαρχει καποια μεριμνα να μπει κ αυτο το καναλι...?
Ευχαριστω.

Καλησπερα,
υπαρχει περιπτωση να γινει διαθεσιμη η υπηρεσια σε mac mini? ειτε τρεχει windows ειτε os x, ευχαριστώ

Καλημέρα σας,

Καλησπέρα έχω πρόβλημα με την Novago υπηρεσία μου πλέον δεν μπορώ να συνδεθώ από τη στιγμή που άλλαξα σε 3play και άλλαξα και αποκωδικοποιητή από τον απλό στον pvr με καινούργια κάρτα ενώ ο κωδικός συνδρομητή είναι ο ίδιος. Είχα γράψει και σε ποιο παλιό μου ποστ εδώ σας είχα στείλει τα στοιχεία αλλά ουδέποτε επικοινώνησε κανείς παρακαλώ σε εκ νέου προσπάθεια επίλυσης του προβλήματος μου. Ευχαριστώ.

Τόσο σε αναζήτηση στο παρόν thread που εξυπηρετούμε, όσο και στα προσωπικά μηνύματα που δεχόμαστε, δεν υπάρχει κάποιο σχετικό μήνυμα απο το account σου στο παρελθόν.

Ενημέρωσέ μας με κάποιο απο τα στοιχεία της σύνδεσής σου, καθώς και με το username της υπηρεσίας NovaGO, ώστε να ελέγξουμε άμεσα το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις και να εξυπηρετήσουμε.

Παιδια καταρχην μπραβο(εστω κ αργα για το πρωταθλημα Γαλλιας)...να ρωτησω εχει η νοβα δικαιωμα να δειχνει αν θελει ολα τα ματς καθε αγωνιστικη η μεχρι 4..?
Μια ακομα πολυ καλη προσθηκη(να το περασατε προς τους πανω,...) θα ειναι κ το κυπελο-λιγκ καπ αγγλιας με παρα πολυ ωραιους αγωνες που δεν το εχει κανενας...
Και μια παρακληση...Σημερα θελω να δω στο ΝΣ4 ολους τους αγωνες αλλα δυστηχως στο novago δεν μπορω να το δω.....Υπαρχει καποια μεριμνα να μπει κ αυτο το καναλι...?
Ευχαριστω.

Τα κανάλια Novasports θα προβάλλoυν αγώνες του Γαλλικού Πρωταθλήματος, είτε live είτε σε μαγνητοσκόπηση, τουλάχιστον 4 και ανάλογα με τον προγραμματισμό και το ενδιαφέρον που παρουσιάζουν οι αγώνες σε κάποιες αγωνιστικές και περισσότερους από 4.

Εξετάζουμε όλα τα ενδεχόμενα και φροντίζουμε ώστε να προσφέρουμε το καλύτερο δυνατό απότελεσμα στους συνδρομητές μας.
Η διαρκής βελτίωση και ο εμπλουτισμός του μπουκέτου της Nova με νέα προγράμματα και πρωτοπόρες υπηρεσίες αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο.

Σχετικά με το ερώτημά σου για προσθήκη καναλιών στην υπηρεσία NovaGO, για οτιδήποτε νεότερο θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση.
Σκοπός μας είναι η διαρκής βελτίωση της υπηρεσίας τόσο σε περιεχόμενο όσο και σε τεχνικό επίπεδο.

Καλησπερα,
υπαρχει περιπτωση να γινει διαθεσιμη η υπηρεσια σε mac mini? ειτε τρεχει windows ειτε os x, ευχαριστώ

Υπενθυμίζουμε ότι η υπηρεσία NovaGO διατίθεται μόνο μέσω φορητών συσκευών Laptop, Tablets, Smartphones και δεν υποστηρίζεται η δυνατότητα παρακολούθησης της υπηρεσίας μέσω τρίτων συσκευών, τηλεοράσεων, εξωτερικών monitor κλπ.

Η συσκευή που μας αναφέρεις δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, μιας και απαιτεί σύνδεση σε εξωτερικό monitor.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Αλέξης, Forthnet Support

Status
Not open for further replies.