Καλημέρα. Έχω το LG gpad το οποίο έχει Android 4.2.2 και δεν μπορώ να δω nova go. υπάρχει κάποια λυση;
καλησπερα ..αντιμετωπιζω δυο προβληματα με το novago ενω το εχω ενεργοποιησει κανονικα στο pc 1) ενω ξεκιναει και παιζει η εικονα μετα απο 3-4 δευτερολεπτα σταματαει η εικονα και βγαζει μηνυμα οτι προς το παρον το novago δεν υποστηριζεται στην παρον συσκευη και 2) στο goοgle chrome που χρησιμοποιω κατα κανονα ενω το εχω δηλωσει αυτοματη εισοδο στους κωδικους καθε φορα που παει να εισελθει βγαζει μηνυμα λαθος κωδικος και δεν μπορω να κανω κατι για να μπω , αντιθετα στο firefox που εχω δηλωσει και εκει αυτοματη εισοδο μπαινει κανονικα αλλα και εκει η εικονα μετα απο 3-4 δευτερολεπτα σταματαει και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υποστηριζεται στην παρον συσκευη σημειωση: το pc εχει win 7
Mε πηραν τηλεφωνο αλλα δεν βγηκε ακρη. Μπαινω απο αλλο laptop μεσω internet explorer και παω στην ανανεωση συσκευων, βαζω τα στοιχεια και μου βγαζει οτι η ανανεωση μπορει να γινει σε 29 μερες! Αυτο δεν σημαινει οτι χτες πηρε την ανανεωση; Μπαινω ομως απο το iphone 5s μου και μου λεει οτι εχετε υπερβει τις συσκευες. Στο τηλεφωνο εκανα clean restore εβαλα 7.0.6 τελευταια αναβαθμιση και ξανακατεβασα το novago app. Απο laptop θα παρω νέο το απογευμα και θα δοκιμασω κι εκει; Γιατι ομως δεν μπαινει στο τηλεφωνο και μου λεει οτι εχω υπερβει; Αφου εχει γινει η ανανεωση...
Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση.Το xperia sp υπαρχει περιπτωση να υποστηριχτει?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.