*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: *** Nova official support ***

Επειδη πρεπει να λεγονται οχι μονο τα κακα , αλλα και τα καλα , θα ηθελα να ευχαριστησω τον κ. Νικο Ζαχαριαδη απο το support για αμεσοτατη επιλυση του προβληματος που αντιμετωπισα με την υπηρεσια novago.

Re: *** Nova official support ***

Ευχαριστούμε για τα θετικά σου σχόλια @aenaos15.

Προσπαθούμε όλοι μαζί για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση προς τους πελάτες μας.

Θα φροντίσουμε να μεταφέρουμε τις ευχαριστίες σου στο συνάδελφο.

Αλέξης, Forthnet Support

Γεια σας.Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζετε ποτε θα ειναι εφικτο το novago να αναβαθμιστει και σε αλλα smartphone.Eχουμε ημερομηνια?Ευχαριστω εκ των προτερον.

Καλησπέρα @manga1024

δυστυχώς δεν έχουμε ακόμα κάποια ημερομηνία για αναβάθμιση του novago.

Κώστας

Καλημέρα. Έχω το LG gpad το οποίο έχει Android 4.2.2 και δεν μπορώ να δω nova go. υπάρχει κάποια λυση;

καλησπερα ..αντιμετωπιζω δυο προβληματα με το novago ενω το εχω ενεργοποιησει κανονικα στο pc 1) ενω ξεκιναει και παιζει η εικονα μετα απο 3-4 δευτερολεπτα σταματαει η εικονα και βγαζει μηνυμα οτι προς το παρον το novago δεν υποστηριζεται στην παρον συσκευη και 2) στο goοgle chrome που χρησιμοποιω κατα κανονα ενω το εχω δηλωσει αυτοματη εισοδο στους κωδικους καθε φορα που παει να εισελθει βγαζει μηνυμα λαθος κωδικος και δεν μπορω να κανω κατι για να μπω , αντιθετα στο firefox που εχω δηλωσει και εκει αυτοματη εισοδο μπαινει κανονικα αλλα και εκει η εικονα μετα απο 3-4 δευτερολεπτα σταματαει και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υποστηριζεται στην παρον συσκευη σημειωση: το pc εχει win 7

Καλημέρα. Έχω το LG gpad το οποίο έχει Android 4.2.2 και δεν μπορώ να δω nova go. υπάρχει κάποια λυση;

Καλησπέρα gianisv.
Εδώ θα βρεις την λίστα με τις υποστηριζόμενες συσκευές (στο πεδίο πως βλέπω) καιεδώ θα βρεις επιπλέον πληροφορίες για την υπηρεσία.

Κώστας

καλησπερα ..αντιμετωπιζω δυο προβληματα με το novago ενω το εχω ενεργοποιησει κανονικα στο pc 1) ενω ξεκιναει και παιζει η εικονα μετα απο 3-4 δευτερολεπτα σταματαει η εικονα και βγαζει μηνυμα οτι προς το παρον το novago δεν υποστηριζεται στην παρον συσκευη και 2) στο goοgle chrome που χρησιμοποιω κατα κανονα ενω το εχω δηλωσει αυτοματη εισοδο στους κωδικους καθε φορα που παει να εισελθει βγαζει μηνυμα λαθος κωδικος και δεν μπορω να κανω κατι για να μπω , αντιθετα στο firefox που εχω δηλωσει και εκει αυτοματη εισοδο μπαινει κανονικα αλλα και εκει η εικονα μετα απο 3-4 δευτερολεπτα σταματαει και μου βγαζει μηνυμα οτι δεν υποστηριζεται στην παρον συσκευη σημειωση: το pc εχει win 7

καλησπέρα serreos73

Σε συνέχεια του προσωπικού μηνύματος που είχαμε, να συμπληρώσω ότι η υπηρεσία είναι διαθέσιμη σε laptop tablet & smartphone. Αν το δοκιμάζεις σε pc ή αν έχεις συνδεδεμένο καλώδιο hdmi ή vga τότε δεν θα λειτουργεί.
Αν όλα τα παραπάνω είναι σωστά τότε δοκίμασε διαγραφή στα cookies και στο ιστορικό περιήγησης - δεδομένων.
επιπλέον πληροφορίες θα βρεις εδώ.

Κώστας

Last edited by a moderator:

ευχαριστω για την αμεση εξυπηρετηση που εντος ολιγων ωρων με πηρανε τηλεφωνο απο την τενχικη υποστηριξη και μου ειπανε αυτα που ειπε και ο κυριος κωστας.

Ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά νομίζω ότι πρέπει να γίνει υποστήριξη και άλλων συσκευών που πληρούν και με το παραπανω τις προδιαγραφές σας και δεν είναι Samsung. υπάρχει πρόβλεψη για κάτι τετοιο;

Καλημερα.
Εως τωρα επαιζε το novago απροβληματιστα στο κινητο nexus 4 και στο laptop.
Εκανα format στο laptop και αναγκαστικά πηγα στην κατηγορια <ανανεωση συσκευων> .
Αφου περασαν 5 ωρες χωρις να γινει ανανεωση συσκευων μεσα απο την ιστοσελιδα novago μιλησα με τεχνικη εξυπηρετηση, βεβαιωσαμε οτι <πηρε την εντολη> ανανεωσης συσκευων και το προωθησε το προβλημα ο τεχνικος..
Ακομα περιμενω να φτιαχτει.

Καλησπέρα dleyteris

Στείλε μας με ένα πμ, τα στοιχεία της σύνδεσης και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να ενημερώσουμε να σε καλέσει συνάδελφος να το ξαναδείτε.

Δημήτρης

Η επίσημη σελίδα nova http://www.forthnet.gr/media/NovaGoHtml/el-GR/img/slide_phones.png λέει οτι το Sony Xperia V με 4.3 android υποστηρίζει την υπηρεσία.Εγώ που έχω το κινητό αυτό βγάζει οταν πατάω το streaming: Υπηρεσία μη διαθέσιμη.Τελικά το υποστηρίζει η συσκευή μου ή η επίσημη σελίδα της nova γράφει κάτι που δεν ισχύει?

Last edited:

Kαλησπέρα lamprosred,

Στείλε μας με ένα pm, ένα κινητό επικοινωνίας ώστε να σε καλέσει ένας συνάδελφος για να το δείτε.

Δημήτρης

Καλημερα.Εχω κανει reset συσκευων για 2 λογαριαςμους (δικο μου και ενος φιλου) απο χθες αλλα δεν εχει γινει τιποτα. Σας παρακαλω να γινει κατι για να προλαβουμε τον ΟΣΦΠ στο champions league γιατι θα ειμαστε εκτος σπιτιου. Ευχαριστω

Καλησπέρα polakis στείλε μας με ένα προσωπικό μήνυμα τα στοιχειά σου για να σε καλέσει ένας συνάδελφος από το τεχνικό μας τμήμα και να το δούμε.

Κώστας

Ευχαριστω. Σας εστειλα μηνυμα. Ελπιζω να προλάβω το champions league αποψε

Έχουμε ενημερώσει να σε καλέσει συνάδελφος για να ελέγξουμε το πρόβλημα που μας αναφέρεις.
Οτιδήποτε χρειαστείς, είμαστε στη διάθεση σου.

Αλέξης, Forthnet Support

Mε πηραν τηλεφωνο αλλα δεν βγηκε ακρη. Μπαινω απο αλλο laptop μεσω internet explorer και παω στην ανανεωση συσκευων, βαζω τα στοιχεια και μου βγαζει οτι η ανανεωση μπορει να γινει σε 29 μερες! Αυτο δεν σημαινει οτι χτες πηρε την ανανεωση; Μπαινω ομως απο το iphone 5s μου και μου λεει οτι εχετε υπερβει τις συσκευες. Στο τηλεφωνο εκανα clean restore εβαλα 7.0.6 τελευταια αναβαθμιση και ξανακατεβασα το novago app. Απο laptop θα παρω νέο το απογευμα και θα δοκιμασω κι εκει; Γιατι ομως δεν μπαινει στο τηλεφωνο και μου λεει οτι εχω υπερβει; Αφου εχει γινει η ανανεωση...

Το xperia sp υπαρχει περιπτωση να υποστηριχτει?

Mε πηραν τηλεφωνο αλλα δεν βγηκε ακρη. Μπαινω απο αλλο laptop μεσω internet explorer και παω στην ανανεωση συσκευων, βαζω τα στοιχεια και μου βγαζει οτι η ανανεωση μπορει να γινει σε 29 μερες! Αυτο δεν σημαινει οτι χτες πηρε την ανανεωση; Μπαινω ομως απο το iphone 5s μου και μου λεει οτι εχετε υπερβει τις συσκευες. Στο τηλεφωνο εκανα clean restore εβαλα 7.0.6 τελευταια αναβαθμιση και ξανακατεβασα το novago app. Απο laptop θα παρω νέο το απογευμα και θα δοκιμασω κι εκει; Γιατι ομως δεν μπαινει στο τηλεφωνο και μου λεει οτι εχω υπερβει; Αφου εχει γινει η ανανεωση...

Έχουμε προχωρήσει σε περαιτέρω ενέργειες.
Μπορείς να κάνεις μια εκ νέου δοκιμή από τις 2 συσκευές που επιθυμείς και να μας ενημερώσεις σχετικά?

Αλέξης, Forthnet Support

Το xperia sp υπαρχει περιπτωση να υποστηριχτει?
Ακόμα δεν υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση.
Αναμένουμε όμως μελλοντικές αναβαθμίσεις με υποστήριξη ακόμα περισσότερων συσκευών που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Αλέξης, Forthnet Support

Last edited:
Status
Not open for further replies.