*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: *** Nova official support ***

Καλησπέρα sotiriadisc,

Η προσφορά απευθύνεται σε υφιστάμενους και μη συνδρομητές των υπηρεσιών μας και για τους πρώτους 30.000 αναγνώστες που θα ενεργοποιήσουν την υπηρεσία.

Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να γίνει εγγραφή στο www.nova.gr/novafree.
Στο πεδίο Πώς το αποκτώ αντίστοιχα ο υφιστάμενος ή μη θα χρειαστεί να επιλέξει αντίστοιχα αν είναι ήδη συνδρομητής υπηρεσίας Forthnet/Nova ή όχι και στην συνέχεια να συμπληρώσει τα αντίστοιχα πεδία και να προχωρήσει στα επόμενα βήματα.

Η εγγραφή θα μπορεί να γίνει από τις 3/8 έως τις 7/8 και η εγκατάσταση του Nova GO αφορά μία συσκευή.

Οι χρήστες της υπηρεσίας θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν όλο το περιεχόμενο που διατίθεται μέσω του NovaGo.

Δημήτρης, Forthnet Support

Ο ηδη υπαρχων συνδρομητης τι κερδιζει με αυτο ? Θα μπορει να συνδεσει μεσω του κουπονιου παραπανω απο 1 συσκευη ? Ή στην πραξη δεν αλλαζει τιποτα ? Επισης, για ποιο λογο αν δεν εχει παραπανω απο 1 συσκευη μεσω αυτου, να μην δηλωσει οτι δεν ειναι συνδρομητης ετσι ωστε εμμεσως να εχει 2 συσκευες ?

Ευχαριστω.

Όπως αναφέραμε παραπάνω η χρήση της υπηρεσίας αφορά μία συσκευή.

Οι υφιστάμενοι συνδρομητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν το πλήρες περιεχόμενο του NovaGO ανεξαρτήτως του πακέτου της ενεργής συνδρομής τους.

Απάντηση: *** Nova official support ***

Είναι απλά μια promo συνδρομή. Όλα τα υπόλοιπα που ρωτάτε δεν έχουν κανένα νόημα. Και μη υφισταμενος συνδρομητης να δηλώσεις, είναι το ίδιο, αρκεί να έχεις αγοράσει την Real με το κουπόνι, όπου αναγράφεται ένας αριθμός για να δηλωθεί στην φόρμα.

Έστειλα πμ με τα προσωπικά μου στοιχεία και το θέμα μου και παρακαλώ για την εξέταση και σχετική απάντηση.

Καλησπέρα,το πρόβλημα που αντιμεωπίζω μοιάζει αρκετα με του φίλου "manosfp" πιο πανω.Πριν 3 βδομάδες ενεργοποιήθηκε η προσφορά "nova full pack για πάντα με 25 ευρώ" στο όνομα του πατέρα μου.Ρωτώντας τον εξωτερικό συνεργάτη που έδωσε την προσφορά μου είπε πως εκτός του "1 χρόνου HD δωρεάν" μαζί δίνεται και 1 χρόνος δωρεάν multiview.Έχοντας ήδη στο ονομά μου έναν 831HD με κομμένη σύνδεση είπα να τον μεταφέρω στον πατέρα μου για να γίνει το multiview.Πριν ολοκληρωθεί η μεταβίβαση σκέφτομαι να παρω ένα τηλέφωνο επιβεβαίωσης στην εταιρία.Εκεί με έκπληξη μου ανακοίνωσαν πως δεν το δικαιούμαι.Θα ήθελα να μάθω τι περισσότερο έχει ο φίλος "manosfp" και μπορεί να το έχει σε αντίθεση με τον πατέρα μου.Θα παρακαλούσα μια διασαφήνιση στο θέμα αυτό και μια απάντηση αν τελικά ο πατέρας μου,μετά από μεταβίβαση του 831 στο ονομά του από μένα δικαιούται multiview ή όχι.Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα

@makfil

Έχουμε απαντήσει σχετικά στο pm σου.

@jtsou

Θα ζητήσουμε σχετικές διευκρινίσεις με το ερώτημα και θα επανέλθουμε προς ενημέρωση σου.

Εγώ είχα ρωτήσει εδώ (μήνυμα 875) και μου απαντησαν τα παιδιά ότι γίνεται (μήνυμα 876) .

Re: Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

θαθελα καιγω απτη σειρα μου να ευχαριστησω δημοσια το support
για την βοηθεια τους στην επιλυση προβληματος μου με το nova go
οσο αφορα την υπηρεσια καθαυτη εμεινα εκπληκτος με τις δυνατοτητες
που εχει ο συνδρομητης της νοβα
ας μη γκρινιαζουμε για το τι θαθελαμε επιπλεον
αυτη τη δεδομενη στιγμη και γιαυτη την εξτρα υπηρεσια απλως ο οτε-τβ
τρωει την σκονη της φορτνετ

Καλησπέρα @makfil @kataras,

Σας ευχαριστούμε πολύ για τα θετικά σας σχόλια.

Παραμένουμε στη διάθεση σας για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε.

καλησπέρα
πριν 3 μήνες διέκοψα την συνδρομη sports pack που είχα αγοράσει (τελειώσε η ετήσια συνδρομή μου)..εάν επιθυμώ να ενεργοποιήσω το εν λόγω πακέτο πρέπει να προπληρώσω τον επόμενο μήνα (δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω ολόκληρη την ετήσια συνδρομή)...????
ευχαριστώ

Να υποθέσω οτι η μη ανταπόκριση ούτε με mail ούτε με SMS μια ώρα μετά απο επιτυχημένη διαδικασία εγγραφής στην promo free υπηρεσία του nova go (μέσω της Real), εχει να κανει με το οτι έπεσαν με τα μούτρα πολλοί νοματαίοι;ευχαριστω

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***

Καλησπέρα

καλησπέρα
πριν 3 μήνες διέκοψα την συνδρομη sports pack που είχα αγοράσει (τελειώσε η ετήσια συνδρομή μου)..εάν επιθυμώ να ενεργοποιήσω το εν λόγω πακέτο πρέπει να προπληρώσω τον επόμενο μήνα (δεν έχω την οικονομική δυνατότητα να αγοράσω ολόκληρη την ετήσια συνδρομή)...????
ευχαριστώ

@satuser

Από την στιγμή που υπάρχει εξοπλισμός μπορείς να κάνεις επανασύνδεση με την ανάλογη προπληρωμή του παγίου/μήνα.
Αν θες στείλε μας τα στοιχεία σου με ένα pm (αριθμό κάρτας Nova) για να μπορέσουμε να σε ενημερώσουμε αναλυτικά με το ποσό πληρωμής και τον κωδικό πληρωμής.

Να υποθέσω οτι η μη ανταπόκριση ούτε με mail ούτε με SMS μια ώρα μετά απο επιτυχημένη διαδικασία εγγραφής στην promo free υπηρεσία του nova go (μέσω της Real), εχει να κανει με το οτι έπεσαν με τα μούτρα πολλοί νοματαίοι;ευχαριστω

@MATTHIAS

Προς το παρόν δεν έχουμε αναφορές για το θέμα που περιγράφεις.

Στείλε μας τα στοιχεία σου με ένα pm,το user name και το email που έβαλες καθώς και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να σε καλέσει ένας τεχνικός μας να το ελέγξει.

Κώστας, Forthnet Support

Απάντηση: Re: Απάντηση: *** Nova official support ***

Καλησπέρα

@satuser

Από την στιγμή που υπάρχει εξοπλισμός μπορείς να κάνεις επανασύνδεση με την ανάλογη προπληρωμή του παγίου/μήνα.
Αν θες στείλε μας τα στοιχεία σου με ένα pm (αριθμό κάρτας Nova) για να μπορέσουμε να σε ενημερώσουμε αναλυτικά με το ποσό πληρωμής και τον κωδικό πληρωμής.

Κώστας, Forthnet Support

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση επίσης θέλω να ρωτήσω ποιο το κόστος της επανασύνδεσης και του παγίου ώστε να προχωρήσω .????

@satuser

Το τέλος επανασύνδεσης είναι 10,24 και το πάγιο για το Sports πακέτο είναι 52,20 /μήνα.
μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα πακέτα από εδώ.

Κώστας, Forhnet Support

Δεν ειχε καταχωρηθεί η αίτηση παρότι είχα πάρει μήνυμα.
Επανέλαβα τη διαδικασία και ολα καλά.
Thanx, guys!

Το να κάνεις επαναφορά τον υπολογιθστή και να μη δουλεύει το novago (το αναγνωρίζει ως άλλη συσκευή) δεν παλεύεται. Νομίζω κάτι πρέπει να κάνετε γι αυτό.

Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

@satuser

Το τέλος επανασύνδεσης είναι 10,24 και το πάγιο για το Sports πακέτο είναι 52,20 /μήνα.
μπορείς να ενημερωθείς για όλα τα πακέτα από εδώ.

Κώστας, Forhnet Support

Ευχαριστώ Κώστα
είναι πολύ μεγάλο το μηνιαίο κόστος ..θα το σκεφτώ.....

Το να κάνεις επαναφορά τον υπολογιθστή και να μη δουλεύει το novago (το αναγνωρίζει ως άλλη συσκευή) δεν παλεύεται. Νομίζω κάτι πρέπει να κάνετε γι αυτό.

Καλησπέρα achillesgk.

Μετά από format η συσκευή αναγνωρίζεται ως νέα.

Από εδώ μπορείς να κάνεις ανανέωση συσκευών.

Υπενθυμίζουμε ότι ισχύει πολιτική ορθής χρήσης με μια επιτρεπόμενη συσκευή και δυνατότητα ανανέωσης συσκευών κάθε 30 ημέρες.

Κώστας, forthnet Support

Last edited by a moderator:

Καλησπέρα το πρόβλημα που αντιμετωπιζω είναι οτι δεν κανει σιγαση στα κανάλια novacinema 1+ 2 HD μονο . Στα υπολοιπα χαμηλώνει τέρμα ο ήχος με δυο τροπους αν χαμηλωσω εντελώς την ένταση η αν πατησω το κουμπι σιγασης με το κουμπί mute.

Έχω κανει 3 φορες επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και 5 reset.
Τελος θέλω να επισυμανω μετα την τελευταία αναβάθμιση κολλάει πολύ ο δέκτης στην γρήγορη αλλαγή καναλιών ενω πριν ήταν τέλειος

Status
Not open for further replies.