*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: *** Nova official support ***

Εχω το sports pack των 300 ευρω και χρειαζομαι δεκτη και δορυφορικη κεραια.Υπαρχει καποιος τροπος να παρω τον εξοπλισμο και να ενεργοποιησω την υπηρεσια χωρις να καλεσω το 18345?
Παιρνω από κινητο,λογω τεχνικου προβλήματος στο σταθερο,και εχω δωσει μεχρι στιγμής 15 ευρω σε καρτες.

Re: Απάντηση: *** Nova official support ***

Εχω το sports pack των 300 ευρω και χρειαζομαι δεκτη και δορυφορικη κεραια.Υπαρχει καποιος τροπος να παρω τον εξοπλισμο και να ενεργοποιησω την υπηρεσια χωρις να καλεσω το 18345?
Παιρνω από κινητο,λογω τεχνικου προβλήματος στο σταθερο,και εχω δωσει μεχρι στιγμής 15 ευρω σε καρτες.

Καλημέρα George4

Στείλε μας τον αριθμό της κάρτας Nova και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας με ένα pm και θα φροντίσουμε εμείς να σε καλέσει αρμόδιος συνάδελφος.

Παναγιώτης, Forthnet Support

Re: *** Nova official support ***

Ευχαριστώ πολύ το AVCLUB που μας δινει το βημα,και ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ τον Παναγιωτη από forthnet support για την εξυπηρετηση!

Σε ευχαριστούμε για τα θετικά σχόλια. Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

Μια ερώτηση. Έκανα σύνδεση 3play πριν 2 μηνες.Ειχα δώρο 3 μήνες τα adult και το multiview νομίζω 6 μήνες. Δεν ενεργοποίησα κανένα από τα δύο. Μπορώ κάποια στιγμή να ενεργοποιήσω το multiview και να ισχύει από την ημέρα ενεργοποιησης ή έπρεπε μόνο στην αρχή?

Καλημερα σας.
Απο την προηγουμενη εβδομαδα εχω κανει αιτηση στο 3play nova full pack.[προσφορα τηλεφωνικη υπεγραψα συμβολαιο ] Τον εξοπλισμο μπορω να τον παρω μονος μου απο καποιο καταστημα forthnet ???

δεν θελω να μου κανει εγκατασταση ο τεχνικος της nova . [Εχω στην πολυκατοικια μου δορυφορικο πιατο ]

Το σταδιο της αιτησης ειναι . [ 07/08/2014 13:16:41 Προωθήθηκε επιτυχώς το αίτημα του τηλεφωνικού σας αριθμού ]

Καλημερα σας.
Απο την προηγουμενη εβδομαδα εχω κανει αιτηση στο 3play nova full pack.[προσφορα τηλεφωνικη υπεγραψα συμβολαιο ] Τον εξοπλισμο μπορω να τον παρω μονος μου απο καποιο καταστημα forthnet ???

δεν θελω να μου κανει εγκατασταση ο τεχνικος της nova . [Εχω στην πολυκατοικια μου δορυφορικο πιατο ]

Το σταδιο της αιτησης ειναι . [ 07/08/2014 13:16:41 Προωθήθηκε επιτυχώς το αίτημα του τηλεφωνικού σας αριθμού ]

Καλημέρα ndrosso,

Στείλε μας ένα pm με τον αριθμό της σύνδεσης και ένα τηλ επικοινωνίας ώστε να σε καλέσει κάποιος συνάδελφος να σε ενημερώσει.

Παναγιώτης, Forthnet Support

Μια ερώτηση. Έκανα σύνδεση 3play πριν 2 μηνες.Ειχα δώρο 3 μήνες τα adult και το multiview νομίζω 6 μήνες. Δεν ενεργοποίησα κανένα από τα δύο. Μπορώ κάποια στιγμή να ενεργοποιήσω το multiview και να ισχύει από την ημέρα ενεργοποιησης ή έπρεπε μόνο στην αρχή?

Καλησπέρα pankostas.

Οι παραπάνω δωρεάν παροχές ενεργοποιούνται, εφόσον επιλεχθούν, μόνο κατά την αρχική ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Αλέξης, Forthnet Support

Καλησπέρα pankostas.

Οι παραπάνω δωρεάν παροχές ενεργοποιούνται, εφόσον επιλεχθούν, μόνο κατά την αρχική ενεργοποίηση της υπηρεσίας.

Αλέξης, Forthnet Support
Δεν με ενημέρωσαν σωστά αλλά δεν πειράζει. Ευχαριστώ για την απάντηση.

Θα ηθελα την βοηθεια σας σε θεμα του Novago.Προσπαθω να μπω απο laptop και αφου βαζω κωδικους και τους δεχεται κανονικα , οταν παει να ανοιξει η εικονα μου βγαζει το εξης μηνυμα " Web TV PC plugin NPDLL has crashed ". Και φυσικα παγωνει το μαυρο που δειχνει.Καποια λυση ; Να σημειωσω οτι το ιδιο κανει και με τον internet explorer αλλα και με τον chrome.Η συσκευη ( laptop )ειναι δηλωμενη στην nova και ουσιαστικα δεν δουλευει στο novago.

Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τα παιδια του φορθνετ.νοβα support. για την εξαιρετικη δουλεια τους και για την αμεση λυση στο θεμα μου.

Θα ηθελα την βοηθεια σας σε θεμα του Novago.Προσπαθω να μπω απο laptop και αφου βαζω κωδικους και τους δεχεται κανονικα , οταν παει να ανοιξει η εικονα μου βγαζει το εξης μηνυμα " Web TV PC plugin NPDLL has crashed ". Και φυσικα παγωνει το μαυρο που δειχνει.Καποια λυση ; Να σημειωσω οτι το ιδιο κανει και με τον internet explorer αλλα και με τον chrome.Η συσκευη ( laptop )ειναι δηλωμενη στην nova και ουσιαστικα δεν δουλευει στο novago.

Καλησπέρα tourvalis,

Αρχικά θα προτείναμε να πραγματοποιηθεί απεγκατάσταση του plugin και εκ νέου εγκατάσταση καθώς και εκκαθάριση δεδομένων / cookies στον browser που χρησιμοποιείς.

Επίσης καλό είναι να πραγματοποιηθεί update με τους πρόσφατους drivers της κάρτας γραφικών σου και να γίνει απενεργοποίηση του firewall/antivirus.

Σε αυτό το link θα βρεις διάφορες πληροφορίες (απαιτήσεις συστήματος κ.α.) που ίσως να σου φανούν χρήσιμες.

Εφόσον το πρόβλημα συνεχίζει να υφίσταται και μετά από αυτή τη διαδικασία, στείλε μας σε pm τα στοιχεία της συνδρομής σου καθώς και το username εγγραφής στην υπηρεσία NovaGO, ώστε να ενημερώσουμε αρμόδιο συνάδελφο να επικοινωνήσει μαζί σου.

Θα ηθελα να ευχαριστησω δημοσια τα παιδια του φορθνετ.νοβα support. για την εξαιρετικη δουλεια τους και για την αμεση λυση στο θεμα μου.

Σ' ευχαριστούμε για τα θετικά σχόλια! Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς!

Αλέξης, Forthnet Support

Last edited:

καλησπερα σας
Σημερα εγινε εγκατασταση κ συνδεση στο full ,για NOVAGO εχω μονο αριθμο καρτας ,
κωδικο πελατη μου ειπε ο εγκαταστατης δεν μου εχει βγει ακομα !
Συγνωμη αν γραφω κατι λαθος αλλα ετσι ειναι?
Ευχαριστώ.
Γρηγορης

Καλησπέρα lefters,

Στείλε μας σε προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία της σύνδεσής σου, ώστε να το ελέγξουμε και να σε ενημερώσουμε σχετικά.

Αλέξης, Forthnet Support

Καλησπέρα, ας με βοηθήσει κάποιος τεχνικός λέγοντας μου τι ενέργειες πρέπει να κάνω από τι στιγμή που ο pace 865 βλέπει την διαθέσιμη αναβάθμιση αλλά δεν την παίρνει, απλά κάνει ενα κανονικό reset o δεκτης και μετά την βλέπω πάλι διαθέσιμη στο μενού.
Δοκίμασα έβγαλα - έβαλα τον δέκτη από το ρεύμα αλλά τίποτα. Έχω multiview με κανονικά όλα τα καλώδια συνδεμενα και ο συγκεκριμένος δέκτης είναι ο Master.

Ευχαριστώ

Last edited:

Καλησπέρα billycc,

Εφόσον αναφέρεις ότι υπάρχει ζήτημα με την αναβάθμιση, μετά και τις προσπάθειες που έκανες, καλό θα ήταν εξετάσουμε αναλυτικότερα την ορθή λειτουργία του αποκωδικοποιητή και της εγκατάστασης.
Στείλε μας τα στοιχεία σου προσωπικό μήνυμα, ώστε να δρομολογήσουμε επικοινωνία.

Δημήτρης, Forthnet Support

Είναι δυνατόν την Τετάρτη να μεταδίδονται τόσα ματς και όχι ο ΑΠΟΕΛ;;;

Τον ΑΠΟΕΛ τον δείχνει η ΝΕΡΙΤ την Τετάρτη

Απάντηση: *** Nova official support ***

Ευχαριστώ και δημόσια την ομάδα, για την επίλυση των δύο θεμάτων που είχα, αν και νομίζω ότι στο ένα εξ αυτών συνέβαλα και εγώ με εσφαλμένη πληροφόρηση.

Status
Not open for further replies.