*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: *** Nova official support ***

Καλησπέρα,
να πω κι ενα ευχαριστω απο την μερια μου στο support γιατι αν δεν υπηρχαν αυτοι η μεταβιβαση θα γινοταν σε κανα μηνα αντι για 5 μερες

και σε μενα κολλαει το τηλεκοντρολ μετα την τελευταια αναβαθμιση. πολλες φορες κανει τις εντολες ολες μαζι μετα απο μερικα δευτερολεπτα. επισης μπορει να πατησεις ενα πληκτρο και να επαναλαβει την λειτουργεια του αμεσως προηγουμενου που ειχες πατησει με το πιο κλασικο να πατας το κοκινο κουμπι για να ανοιξει και μετα που ανοιξει πατας πχ το Ρ+ και κλεινει ο δεκτης σαν να ειχεσ πατησει παλι το κοκκινο...

γεια σας το συμβολαιο μου ληγει 30 Οκτωμβριου Nova Full Pack + Multiview στα 40.86 θα ηθελα να ανανεωσω εγκαιρα το συμβολαιο μου γι παρακαλω αν μπορειτε να με καλεσετε για να δουμε την ανανεωση θα σας στειλω με PM τα στοιχεια μου ευχαριστω

Re: Απάντηση: Re: *** Nova official support ***

Καλησπέρα terryman,

Έχουμε ήδη αποστείλει τις αναφορές όλων σας στα αρμόδια τμήματα προς εξέταση ούτως ή άλλως. Σας ευχαριστούμε όλους για το feedback και θα επανέλθουμε μόλις έχουμε νεότερα. Σε δικές μας δοκιμές με δέκτες αλλά και από feedback συνδρομητών δεν έχει παρατηρηθεί κάτι σχετικό με τις αναφορές σας. Ακριβώς επειδή είμαστε εδώ για την εξυπηρέτηση των συνδρομητών μας για αυτό και θα ενημερώσαμε για τις αναφορές σας.

Παναγιώτης, Forthnet Support

Καλησπέρα Παναγιώτη,

επειδή ξέρουμε ότι μας διαβάζετε και μας βοηθάτε, για αυτό και εμείς σας ενημερώνουμε και σας εμπιστευόμαστε. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα η λύση και σε αυτό το πρόβλημα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Λευτέρης

Απάντηση: *** Nova official support ***

Δεν υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα και όπως είχαμε ενημερώσει και τότε η αναβάθμιση ήταν κυρίως για βελτίωση στον συντονισμό Free to Air καναλιών και σε μηχανισμούς που βοηθούν στη σταθερή λειτουργία των αποκωδικοποιητών.

H αναβάθμιση αυτή, δεν αφορά την επικοινωνία του τηλεκοντρόλ με του δέκτη.

Κώστας, Forthnet Support

Έχουμε ήδη αποστείλει τις αναφορές όλων σας στα αρμόδια τμήματα προς εξέταση ούτως ή άλλως. Σας ευχαριστούμε όλους για το feedback και θα επανέλθουμε μόλις έχουμε νεότερα. Σε δικές μας δοκιμές με δέκτες αλλά και από feedback συνδρομητών δεν έχει παρατηρηθεί κάτι σχετικό με τις αναφορές σας. Ακριβώς επειδή είμαστε εδώ για την εξυπηρέτηση των συνδρομητών μας για αυτό και θα ενημερώσαμε για τις αναφορές σας.

Παναγιώτης, Forthnet Support

Το θέμα του τηλεκοντρόλ έχει απαντηθεί. Μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια ερωτήματα.

Καλησπέρα σας,

Καλησπέρα,
να πω κι ενα ευχαριστω απο την μερια μου στο support γιατι αν δεν υπηρχαν αυτοι η μεταβιβαση θα γινοταν σε κανα μηνα αντι για 5 μερες

Eki_13, σ' ευχαριστούμε για τα θετικά σχόλια.
Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

και σε μενα κολλαει το τηλεκοντρολ μετα την τελευταια αναβαθμιση. πολλες φορες κανει τις εντολες ολες μαζι μετα απο μερικα δευτερολεπτα. επισης μπορει να πατησεις ενα πληκτρο και να επαναλαβει την λειτουργεια του αμεσως προηγουμενου που ειχες πατησει με το πιο κλασικο να πατας το κοκινο κουμπι για να ανοιξει και μετα που ανοιξει πατας πχ το Ρ+ και κλεινει ο δεκτης σαν να ειχεσ πατησει παλι το κοκκινο...

Καλησπέρα Παναγιώτη,

επειδή ξέρουμε ότι μας διαβάζετε και μας βοηθάτε, για αυτό και εμείς σας ενημερώνουμε και σας εμπιστευόμαστε. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα η λύση και σε αυτό το πρόβλημα.

Ευχαριστώ προκαταβολικά

Λευτέρης

sakels & terryman σας ευχαριστούμε για το feedback.
Οι παρατηρήσεις σας, βοηθούν και εμάς να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας, με μοναδικό σκοπό την καλύτερη εμπειρία χρήσης των υπηρεσιών από τους πελάτες μας.

Σε κάθε περίπτωση, αν επιθυμείτε μπορείτε να μας ενημερώσετε μέσω προσωπικού μηνύματος, ώστε να φροντίσουμε να επικοινωνήσει μαζί σας συνάδελφος για έλεγχο του προβλήματος που έχει παρουσιαστεί. Χρήσιμη θα ήταν επίσης και μια επαναφορά στις εργοσταριακές ρυθμίσεις του δέκτη σας.

γεια σας το συμβολαιο μου ληγει 30 Οκτωμβριου Nova Full Pack + Multiview στα 40.86 θα ηθελα να ανανεωσω εγκαιρα το συμβολαιο μου γι παρακαλω αν μπορειτε να με καλεσετε για να δουμε την ανανεωση θα σας στειλω με PM τα στοιχεια μου ευχαριστω

lak100, έχουμε λάβει το προσωπικό μήνυμα με τα στοιχεία της συνδρομής σου και έχουμε ενημερώσει ώστε να πραγματοποιηθεί επικοινωνία απο αρμόδιο συνάδελφο.

Παραμένουμε στη διάθεσή σας.

Αλέξης, Forthnet Support

γεια σας ποια ειναι η τελευταια εκδοση λογισμικου για τον Novabox 865? εγω εχω την 24/10

Καλησπέρα nikos_top,

Η τελευταία διαθέσιμη έκδοση λογισμικού για τον εξοπλισμό Novabox+ (PVR 865), είναι η 24/10.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Αλέξης, Forthnet Support

Αρα ειμαι ενταξει γιατι τυχαια ανα βραδυ πριν μερες την εκανα... και το κερδος ποιο ειναι εχουμε καμια συμαντικη αλλαγη που πρεπει να γνωριζω? και κατι αλλο που με απασχολει εχω πολυ ασθενες σημα στα δυο tuner 35 kai 45 τι μπορει να φταιει το πιατο μου (ειναι το αρχικό το 60 απο το 2001 που εγινα συνδρομητής οταν πηρα το Novabox 865 δεν μου δωσανε καινουργιο)οι οι συνδεσεις μου τις εκανα μονος για το 2ο καλωδιο)

Απάντηση: *** Nova official support ***

Νίκο, σίγουρα χρειάζεται έλεγχο το κάτοπτρο, ίσως και αλλαγή. Θα σε κατευθύνουν τα παιδιά του support.

Αρα ειμαι ενταξει γιατι τυχαια ανα βραδυ πριν μερες την εκανα... και το κερδος ποιο ειναι εχουμε καμια συμαντικη αλλαγη που πρεπει να γνωριζω? και κατι αλλο που με απασχολει εχω πολυ ασθενες σημα στα δυο tuner 35 kai 45 τι μπορει να φταιει το πιατο μου (ειναι το αρχικό το 60 απο το 2001 που εγινα συνδρομητής οταν πηρα το Novabox 865 δεν μου δωσανε καινουργιο)οι οι συνδεσεις μου τις εκανα μονος για το 2ο καλωδιο)

Οι διορθώσεις που περιέχονται στο λογισμικό 24/10 του Novabox+ αφορούν:

• Βελτίωση στην ανανέωση υπηρεσιών όταν υπάρχει συνδεδεμένο DTT dongle στον αποκωδικοποιητή.
  • Βελτίωση στον συντονισμό Free to Air καναλιών (π.χ RAI channels)
  • Πολλές βελτιώσεις σε εσωτερικούς μηχανισμούς που βοηθούν στη σταθερή λειτουργία των αποκωδικοποιητών.

Σχετικά με τα στατιστικά λήψης σήματος που μας αναφέρεις, θα χρειαστεί να γίνει έλεγχος της εγκατάστασης απο τεχνικό μας, ώστε να ελέγξει πλήρως την υπάρχουσα εγκατάσταση και τον χώρο σου και αφού εντοπίσει την αιτία του προβλήματος, εν συνεχεία να μπορέσει να σου προτείνει συγκεκριμένες εργασίες που θα επιλύσουν το πρόβλημα.

Αν θέλεις μπορείς να μας στείλεις τα στοιχεία της σύνδεσής σου μέσω προσωπικού μηνύματος, ώστε να εξυπηρετήσουμε.

Αλέξης, Forthnet Support

Καλησπέρα. Εδώ και περίπου ένα μήνα είμαι συνδρομητής, nova full pack αποδέχομενος την προσφορά που μου έγινε. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται και τα κανάλια adult δωρεάν για τρεις μήνες. Πρέπει να πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για να τα διακόψωή αυτό θα γίνει αυτόματα; Πρέπει να το κάνω αυτό αρκετά νωρίτερα ώστε να μην χρεωθώ τα 10 /μήνα;

Καλησπέρα. Εδώ και περίπου ένα μήνα είμαι συνδρομητής, nova full pack αποδέχομενος την προσφορά που μου έγινε. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται και τα κανάλια adult δωρεάν για τρεις μήνες. Πρέπει να πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για να τα διακόψωή αυτό θα γίνει αυτόματα; Πρέπει να το κάνω αυτό αρκετά νωρίτερα ώστε να μην χρεωθώ τα 10 /μήνα;

Καλησπέρα Gerara,

Θα χρειαστεί να αιτηθείς τη διακοπή της υπηρεσίας Adult είτε τηλεφωνικά προς την εξυπηρέτηση πελατών, είτε ενημερώνοντας εμάς με προσωπικό μήνυμα, πρίν απο τη λήξη της δωρεάν περιόδου.

Αλέξης, Forthnet Support

Ο πατέρας μου κάτοχος τηλεφωνικής γραμμής ΟΤΕ σε μικρό πάγιο (15 ευρώ με απεριόριστες κλήσεις) λογω του οτι ειναι συνταξιούχος ΟΤΕ, θελει το πακέτο nova μονο τα sports. Τι πακέτο υπάρχει για μεταφορά της γραμμής του με απεριόριστες αστικές υπεραστικες και το sports pack; (Internet δεν ενδιαφερει)

Kαλησπέρα victoria.

Η υπηρεσία που καλύπτει τις ανάγκες που μας αναφέρεις, είναι η υπηρεσία Nova 3Play με περιεχόμενο SportsPack, η οποία σου παρέχει:

Γρήγορο internet έως 24 Mbps, Απεριόριστες κλήσεις προς σταθερά, Κλήσεις προς κινητά σε τιμή σταθερού (με αστική χρέωση 0,0299 /λεπτό = 1,8 /ώρα), με δώρο την Εγκατάσταση εξοπλισμού Nova, τη Δορυφορική κεραία και ADSL2+ Wi-Fi Router και το πακέτο με όλα τα αθλητικά κανάλια Novasports.

To κόστος ενεργοποίησης είναι 34,90€ και το κόστος του πακέτου διαμορφώνεται στα 49,80€ /μήνα.

Επιπλέον έχεις τη δυνατότητα με 5 /μήνα να προσθέσεις απεριόριστες Κλήσεις προς όλα τα κινητά.
(Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 720 λεπτά/μήνα).

Το παραπάνω πακέτο την τρέχουσα περίοδο διατίθεται με ΔΩΡO τον αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+ (αξίας149 ) & Nova HD για πάντα.

Αν επιθυμείς, μπορούμε δρομολογήσουμε επικοινωνία απο αρμόδιο συνάδελφο ώστε να σε ενημερώσει αναλυτικά και να λύσει οποιαδήποτε τυχόν απορία σου έχει δημιουργηθεί.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Αλέξης, Forthnet Support

Έχω nova full pack. Θέλω να αλλάξω τον 831 με τον 865. Τι πρέπει να κάνω, και ποια είναι η χρέωση;;;

Καλησπέρα pepis.

Το κόστος απόκτησης του αποκωδικοποιητή εγγραφής NovaBox+, είναι 149 . Για την απόκτησή του θα χρειαστεί να μεταβείς σε οποιοδήποτε κατάστημα Forthnet.

Αν θέλεις ενημέρωσέ μας με κάποιο απο τα στοιχεία της συνδρομής σου, ώστε να φροντίσουμε να σε καλέσει αρμόδιος συνάδελφος και να σε ενημερώσει αναλυτικά.

Αλέξης, Forthnet Support

προχθες μου ζητηθηκε αλλαγη password απο το e-bill.
εκανα την αλλαγη,αλλα επανω στην βιασυνη μου δεν το σημειωσα καπου,οποτε το ξεχασα...:ADFADF1:
τι μπορω να κανω για να γινει ρισετ?
ευχαριστω

Status
Not open for further replies.