Καλησπέρα terryman,
Έχουμε ήδη αποστείλει τις αναφορές όλων σας στα αρμόδια τμήματα προς εξέταση ούτως ή άλλως. Σας ευχαριστούμε όλους για το feedback και θα επανέλθουμε μόλις έχουμε νεότερα. Σε δικές μας δοκιμές με δέκτες αλλά και από feedback συνδρομητών δεν έχει παρατηρηθεί κάτι σχετικό με τις αναφορές σας. Ακριβώς επειδή είμαστε εδώ για την εξυπηρέτηση των συνδρομητών μας για αυτό και θα ενημερώσαμε για τις αναφορές σας.
Παναγιώτης, Forthnet Support
Δεν υπάρχει κάποιο γενικό πρόβλημα και όπως είχαμε ενημερώσει και τότε η αναβάθμιση ήταν κυρίως για βελτίωση στον συντονισμό Free to Air καναλιών και σε μηχανισμούς που βοηθούν στη σταθερή λειτουργία των αποκωδικοποιητών.
H αναβάθμιση αυτή, δεν αφορά την επικοινωνία του τηλεκοντρόλ με του δέκτη.
Κώστας, Forthnet Support
Έχουμε ήδη αποστείλει τις αναφορές όλων σας στα αρμόδια τμήματα προς εξέταση ούτως ή άλλως. Σας ευχαριστούμε όλους για το feedback και θα επανέλθουμε μόλις έχουμε νεότερα. Σε δικές μας δοκιμές με δέκτες αλλά και από feedback συνδρομητών δεν έχει παρατηρηθεί κάτι σχετικό με τις αναφορές σας. Ακριβώς επειδή είμαστε εδώ για την εξυπηρέτηση των συνδρομητών μας για αυτό και θα ενημερώσαμε για τις αναφορές σας.
Παναγιώτης, Forthnet Support
Καλησπέρα,
να πω κι ενα ευχαριστω απο την μερια μου στο support γιατι αν δεν υπηρχαν αυτοι η μεταβιβαση θα γινοταν σε κανα μηνα αντι για 5 μερες
και σε μενα κολλαει το τηλεκοντρολ μετα την τελευταια αναβαθμιση. πολλες φορες κανει τις εντολες ολες μαζι μετα απο μερικα δευτερολεπτα. επισης μπορει να πατησεις ενα πληκτρο και να επαναλαβει την λειτουργεια του αμεσως προηγουμενου που ειχες πατησει με το πιο κλασικο να πατας το κοκινο κουμπι για να ανοιξει και μετα που ανοιξει πατας πχ το Ρ+ και κλεινει ο δεκτης σαν να ειχεσ πατησει παλι το κοκκινο...
Καλησπέρα Παναγιώτη,
επειδή ξέρουμε ότι μας διαβάζετε και μας βοηθάτε, για αυτό και εμείς σας ενημερώνουμε και σας εμπιστευόμαστε. Ελπίζω να βρεθεί σύντομα η λύση και σε αυτό το πρόβλημα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά
Λευτέρης
γεια σας το συμβολαιο μου ληγει 30 Οκτωμβριου Nova Full Pack + Multiview στα 40.86 θα ηθελα να ανανεωσω εγκαιρα το συμβολαιο μου γι παρακαλω αν μπορειτε να με καλεσετε για να δουμε την ανανεωση θα σας στειλω με PM τα στοιχεια μου ευχαριστω
Αρα ειμαι ενταξει γιατι τυχαια ανα βραδυ πριν μερες την εκανα... και το κερδος ποιο ειναι εχουμε καμια συμαντικη αλλαγη που πρεπει να γνωριζω? και κατι αλλο που με απασχολει εχω πολυ ασθενες σημα στα δυο tuner 35 kai 45 τι μπορει να φταιει το πιατο μου (ειναι το αρχικό το 60 απο το 2001 που εγινα συνδρομητής οταν πηρα το Novabox 865 δεν μου δωσανε καινουργιο)οι οι συνδεσεις μου τις εκανα μονος για το 2ο καλωδιο)
Καλησπέρα. Εδώ και περίπου ένα μήνα είμαι συνδρομητής, nova full pack αποδέχομενος την προσφορά που μου έγινε. Στην προσφορά συμπεριλαμβάνονται και τα κανάλια adult δωρεάν για τρεις μήνες. Πρέπει να πάρω τηλέφωνο στην εξυπηρέτηση πελατών για να τα διακόψωή αυτό θα γίνει αυτόματα; Πρέπει να το κάνω αυτό αρκετά νωρίτερα ώστε να μην χρεωθώ τα 10 /μήνα;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.