*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: *** Nova official support ***

με τους κωδικους του novago που εχω για το λαπτοπ ,που μαλιστα μπαινω πολυ γρηγορα και χωρις κοληματα,τους χρησιμοποιω και για το tablet..του ιδιους η θα πρεπει να μου στειλετε αλλους στο κινητο μου...ευχαριστω..

Καλησπέρα takisst58,

Τα στοιχεία ενός account για την πρόσβαση στην υπηρεσία NovaGO, παραμένουν ίδιοι ανεξάρτητα με το ποια συσυκευή θα επιλέξεις για χρήση.

Το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι ανανεώση της συσκευής σου απο εδώ.

Αλέξης, Forthnet Support

Καλησπέρα και απο μένα..Να κανω μια γενική ερώτηση...Είναι στα μελλοντικά πλάνα της Nova η προσθήκη κάποιου νεου καναλιού π.χ Crime and Investigation Network που είναι πολυ δημοφιλές στο εξωτερικο...? Υπάρχει περίπτωση να δούμε κάτι καινούργιο στο άμεσο μέλλον?

Καλησπέρα skopelos1,

Η διαρκής βελτίωση και ο εμπλουτισμός του μπουκέτου της Nova με νέα προγράμματα και πρωτοπόρες υπηρεσίες αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο.

Οποιαδήποτε ανακοίνωση σε ότι αφορά την προσθήκη νέων καναλιών, θα γίνει με σχετικό δελτίο τύπου καθώς και με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα μας και στη σελίδα μας στο Facebook.

Αλέξης, Forthnet Support

Καλησπέρα skopelos1,

Η διαρκής βελτίωση και ο εμπλουτισμός του μπουκέτου της Nova με νέα προγράμματα και πρωτοπόρες υπηρεσίες αποτελεί πρωταρχικό μας στόχο.

Οποιαδήποτε ανακοίνωση σε ότι αφορά την προσθήκη νέων καναλιών, θα γίνει με σχετικό δελτίο τύπου καθώς και με ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα μας και στη σελίδα μας στο Facebook.

Αλέξης, Forthnet Support
Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση...Μακάρι να μπορούσατε να ανακοινώσετε κάτι πιο συγκεκριμένο..Θα ήταν καλό να έχουμε κάτι να περιμένουμε....

kalhspera ειμαι συνδρόμητης νόβα + σσινεμα 1 και σπορ 1 με 39.90

σε περιπτωση που θελήσω το φουλ πακετο όλα τα σπο και συνεμα .....πριν που ειχα ρωτηση κανα 2 μηνες περιπου μου ειπαν 59,90 καθετα
υπαρη καμια καλητερη τιμη σημερα

ευχαριστω

=

Καλησπέρα petros n.

Αν θέλεις στείλε μας σε προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία της σύνδεσής σου, ώστε να μπορέσουμε σε ενημερώσουμε αναλυτικά.

Αλέξης, Forthnet Support

τα εστυλα σας ευχαριστώ για την άμεση απαντηση σας .....καμία σχεση με την εποικοινωνια με το τηλεφωνο δυστιχος μας μιλανε
λες και κανουν αγγαρεια

Έχουμε λάβει το προσωπικό μήνυμα που μας έστειλες και σε έχουμε ενημερώσει αντίστοιχα.

Είναι αρκετά σημαντικό για εμάς να υπάρχει υψηλή ποιότητα εξυπηρέτησης και όλο το δυναμικό της Εταιρίας, λειτουργεί με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Αλέξης, Forthnet Support

ευχαριστω για την απάντηση σας.......

βεβαια η εταιρια μιλαει εκ του ασφαλους εφόσον εχω ακομα 1 ετος συμβολαιο και με παραμπεμπη στους υσχιοντα
τιμοκαταλογο και δεν την ενδιαφερει να κρατηση έναν οικανοποιημενο πελατη παρα δυσαρεστημενο για να κερδισσει
μερικα ευρω παραπανω βαση το νομιμο τιμοκαταλογο της....βεβαια αν εληγε το συμβολαιο θα κοιτουσε να με κρατησση

ετσσι είναι δυστχος η οικονομικη πολιτηκη της ...βεβαια μεσα σε ένα χρονο πολλα συνβαινουν

με συνχωρητε αλλα αποψη μου..... και παλι ευχαριστω

Καλησπέρα... Θα χρειαστώ τη βοήθεια σας γιατί έχω μπλέξει!!! Στις 15 Ιουλίου έκανα 18μηνο συμβόλαιο Nova Full pack με 25 και με 49 τον PVR αφού θα πλήρωνα με πιστωτική. Στις 26 Ιουλίου φίλος που έφυγε απο 3play forth net μου μεταβιβάζει το PVR για να μην πληρώσω τζάμπα τα 50 ... Έγινε η αίτηση μεταβίβασης σε κατάστημα forhnet... Μετά απο σχεδόν 2 μήνες ακόμα περιμένω εγκατάσταση αφού πρέπει πρώτα να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση!!! Έχω μιλήσει πάνω από 20 φορές με το αρμόδιο τμήμα και το κορυφαίο έγινε ΣΗΜΕΡΑ καθώς στην τελευταία μου επικοινωνία μου ξεφουρνίσανε το αδιανόητο... Πως δεν λάβαμε ποτέ το φαξ απο το κατάστημα. ΕΛΕΟΣ!!! Μιλάμε οι άνθρωποι δεν παίζονται με ΤΙΠΟΤΑ!!! Μιλώντας στη συνέχεια με το κατάστημα forthnet η κοπέλα που δούλευε ισχυρίστηκε πως το φαξ εστάλει κανονικότητα στα κεντρικά και μάλιστα έχει και την απόδειξη παραλαβής του φαξ!!! Δεν βγάζω άκρη πραγματικά και... Είναι τραγικό να περιμένεις την υπηρεσία απο αρχές Αυγούστου και πλέον να είμαστε στο παρά ένα της έναρξης του CHAMPIONS LEAGUE... Ελπίζω μέσα απο αυτόν εδώ το δίαυλο επικοινωνίας να βρούμε μια άκρη γιατί η υπομονή μου πλέον τελειώνει... Αν δεν βρούμε λύση άμεσα θα ακυρώσω το συμβόλαιο! Ευελπιστώ στην άμεση ανταποκρισή σας.

Καλησπέρα SAR2006,

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.

Στείλε μας τα στοιχεία της σύνδεσής σου (ΑΦΜ, τηλέφωνο επικοινωνίας) με ένα pm για να μπορέσουμε να το ελέγξουμε.

Κώστας, Forthnet Support.

Καλησπέρα hdanca.

Για τις προσφορές που υπάρχουν διαθέσιμες, μπορείς να ενημερωθείς από της σελίδα μας.

Για οποιαδήποτε άλλη προσφορά από τις τρέχουσες θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση μέσα από τα κανάλια επικοινωνίας.

Κώστας, Forthnet Support

καλησπερα σας,εχω μια απορια και θα ηθελα να μου τη λυσετε οπως εχετε κανει και αλλες φορες και μαλιστα εμεινα εκπληκτος απο της γρηγορες και σωστες απαντησης σας,εχω nova3play+ sportspack(το πακετο των φιλαθλων) δεν ειναι αδικο να μην εχω δωρεαν τα HD καναλια οσο διαρκει και το πακετο των φιλαθλων,και μαλιστα ειναι προπληρομενα,ευχαριστω σε οτι και να μου απαντησετε ....

Καλησπέρα takisst58.

Σε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια.

Το πακέτο των φιλάθλων αφορά την προπληρωμή των καναλιών Novasport και όχι τις επιπλέον υπηρεσίες. (HD, Adult, Multiview)

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,απλα ελεγα μηπως σαν προσφορα ανοιγαν για ενα διαστημα αυτο και μονο ευχαριστω και παλι και συγνωμη για την ενοχληση...

@takisst58

Η ενεργοποίηση των HD, εάν επιθυμείς μπορεί να γίνει με επιπλέον κόστος 4,99 /μήνα.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς.

Καλησπέρα.
Έχω 3 play με novacinema + novasports 1.
Στο nova go όμως δεν έχω πρόσβαση στο novasports 1.
Δεν θα έπρεπε να έχω πρόσβαση ,δεδομένου ότι αυτό περιλαμβάνεται στο πακέτο μού;

Status
Not open for further replies.