*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: *** Nova official support ***

Σας ευχαριστώ για την άμεση εξυπηρέτηση .

Re: *** Nova official support ***

καλημερα
Περισυ τον Ιουνιο εκανα 18 μηνο συμβολαιο nova full pack με 25 €. ( με 12 μηνες δωρεαν HD). Μπορω με το myaccount να ανανεωσω το συμβολαιο μου για αλλους 18 μηνες με την ιδια τιμη με δωρεαν HD οπως μου βγαζει το μυνημα οταν μπαινω στο myaccount ???/ ευχαριστω

Καλημέρα nmamag,

Μέσα απο το My Account, μπορείς να επιλέξεις την ενεργοποίηση της προσφοράς που αφορά δωρεάν Nova HD για πάντα, με 18μηνη ανανέωση συμβολαίου, στην υφιστάμενη υπηρεσία σου.

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Αλέξης, Forthnet Support

Ενεργοποιώντας την παραπάνω προσφορά δεν μεταβάλλεται η τιμολόγηση της υπηρεσίας σου.

Δημήτρης, Forthnet Support

Αντε παλι τα ιδια
ενεργοποιησα την προσφορα δωρεαν τα ηδ με 18μηνη ανανεωση και
ειδα στον λογαριασμο μου χρεωση αντι 25 ευρω 57.50 ευρω
τι θα γινει παιδια μαυτο το συστημα
εχετε τα στοιχεια μου απο προηγουμενες επικοινωνιες
αν θελετε τα ξαναστελνω
παρακαλω για γρηγορη επανατιμολογηση για να μην υπερχρεωθει η πιστ.καρτα

Καλησπέρα kataras,

Το ζήτημα που μας αναφέρεις είναι ανεξάρτητο με την ενεργοποίηση της προσφοράς Nova HD. Έχει δρομολογηθεί σχετικός έλεγχος για τη διόρθωσή του, σε συνεργασία με τα αρμόδια τμήματα.

Αλέξης, Forthnet Support

Last edited by a moderator:

Ευχαριστω
θαθελα αν μπορειτε να με ενημερωσετε οταν επιλυθει

Φυσικά, για οτιδήποτε νεότερο θα επανέλθουμε προς ενημέρωσή σου.

Αλέξης, Forthnet Support

γιαυτο το λογο ρωταω και ξαναρωταω και εγω για να μην συμβει και σε μενα.
Μπορει καποιος να απαντησει υπευθυνα τι πρεπει να κανουμε ωστε να μην πληρωσουμε απο 25 €----->>>> 57 € αν θελουμε να κανουμε χρηση αυτης της προσφορας

Σύμφωνα με όσα αναφέραμε παραπάνω, το ζήτημα το οποίο έχει προκύψει με την τιμολόγηση της υπηρεσίας του kataras, είναι ανεξάρτητο με την ενεργοποίηση της προσφοράς των HD.

Δημήτρης, Forthnet Support

Ποτε θα φτιαξετε το Nova-iGuide??

Καλημέρα Teo010,

Είναι ενήμερο το αρμόδιο τμήμα για το ζήτημα που έχει παρουσιαστεί στην λειτουργία της εφαρμογής και πραγματοποιούνται ενέργειες επίλυσης.

Για οτιδήποτε νεότερο, θα επανέλθουμε προς ενημέρωσή σας.

Αλέξης, Forthnet Support

Καλημέρα
Καιρό τώρα βλέπω ότι στο My Account έχει το πακέτο HD για πάντα. Εγώ έχω τα HD δωρεάν για 12 μήνες επειδή είχα κάνει ανανέωση τον Νοέμβρη. Όταν πατάω ότι θέλω το HD για πάντα μου βγάζει ανανέωση για 18 μήνες. Πόσοι από αυτούς είναι υποχρεωτική παραμονή και τι πρόστιμο έχει πχ αν πατήσω ανανέωση και φύγω στους 3 μήνες?

Καλησπέρα maximusv,

Με την ενεργοποίηση της προσφοράς Nova HD για πάντα, η ανανέωση συμβολαίου όπως σωστά αναφέρεις, πραγματοποιείται για 18 μήνες.

Σε περίπτωση που υπάρξει διακοπή της μεταξύ μας σύμβασης εντός του παραπάνω χρονικού διαστήματος δέσμευσης, υπάρχει αντίστοιχο penalty διακοπής το οποίο υπολογίζεται κλιμακωτά ανάλογα με τον μήνα παραμονής στην Υπηρεσία.

Το penalty σε περίπτωση διακοπής εντός του πρώτου εξαμήνου απο την ημερομηνία 18μηνης ανανέωσης, διαμορφώνεται στα 179 .

Παραμένουμε στη διάθεσή σου.

Αλέξης, Forthnet Support

Συγνωμη για την παρεμβαση, αλλα να συμπληρωσω πως η 18μηνη δεσμευση ξεκινα μετα τη ληξη της τρεχουσας προσφορας με την οποια βλεπει καποιος τα HD σημερα (για εσενα δηλαδη maximusv το 18μηνο ξεκινα μετα τον Νοεμβριο 2015).

Καλησπέρα kostikos,

Η ανανέωση δέσμευσης πραγματοποιείται από την ημερομηνία ενεργοποίησης της προσφοράς.

Αλέξης, Forthnet Support

Οκ, ευχαριστω για την διευκρινιση. Δεν ηταν ξεκαθαρο, βαση αυτου εδω.

Στο my Account που μπορω να δω ποτε ληγει το συμβολαιο μου για ρωτησω για προσφορα?Ευχαριστω πολυ καλο απογευμα

Καλησπέρα manga1024,

Στην κεντρική σελίδα (ΣΥΝΟΨΗ) και στο πεδίο Η Υπηρεσία μου, μπορείς να ελέγξεις το πότε έγινε η τελευταία μεταβολή του συμβολαίου σου από την Ημ. ενεργοποίησης.

Κώστας, Forthnet Support

Status
Not open for further replies.