*** Nova official support *** Archive

Status
Not open for further replies.
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: *** Nova official support ***

Καλησπέρα dimtz,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε πως ισχύουν αυτά για τα οποία ενημερώθηκες τηλεφωνικώς.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις πως έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες ενέργειες.

Ωστόσο, θα χρειαστεί να αναμένουμε την ολοκλήρωσή τους ώστε να έχεις ορθή εικόνα του λογαριασμού σου μέσω της υπηρεσίας MyAccount.

Γιώτα, Forthnet Support

Απάντηση: *** Nova official support ***

ok, θα περιμενω, ευχαριστω

Re: *** Nova official support ***

Καλησπέρα σας,
Είμαι συνδρομητής Nova 3play 29,90 με απεριόριστα σταθερά, ίντερνετ 24 και start pack. Τον Ιούλιο λήγει η 18μηνη δέσμευση μου. Θα μπορούσατε να μου κάνετε καμία καλή προσφορά για ανανέωση; Ευχαριστώ πολύ!

Καλησπέρα StevenYoo,

Για να μπορέσουμε να δρομολογήσουμε σχετική επικοινωνία, θα χρειαστεί να μας ενημερώσεις σε προσωπικό μήνυμα με τα στοιχεία της συνδρομής σου και ένα κινητό επικοινωνίας.

Δημήτρης, Forthnet Support

Αλεξη καλησπερα

Οπως μου ειπες πληρωσα τον λογιαριασμο χωρις να εχει εκδοθει ??? χρησιμοποιοντας τον κωδικο πληρωμης. ομως γιατι αργει τοσο να εκδοθει ο λογαριασμος ??????????????????????

Καλησπέρα nmamag,

Σε ευχαριστούμε για την παραπάνω ενημέρωση.

Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, καθώς για την καθυστέρηση της έκδοσης του λογαριασμού είναι ενήμερο το αρμόδιο τμήμα και παράλληλα η πληρωμή που έχεις πραγματοποιήσει, έχει φανεί στα συστήματά μας. Με την έκδοση του παραστατικού θα πραγματοποιηθεί και η ανάλογη εκκαθάριση.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι προτείναμε την τακτοποίηση του λογαριασμού σου, για να μπορεί να αποφευχθεί πιθανή συσσώρευση οφειλών, πάντα με γνώμονα την εξυπηρέτησή σου.

Αλέξης, Forthnet Support

τι θα γινει με το nova go σημερα δεν μπορω να δω ουτε στον opera που δουλευε μια χαρα.δεν μιλαω για chrome και inernet explorer που λετε οτι εχουν προβλημα.στον fiefox κατεβαζω to plugin και δεν λειτουργει και μου ζηταει να το ξανακατεβασω και το ξανακατεβαζω και τα ιδια παλι ελεος ποια φτιαξτε το επιτελους να λειτουργει η υπηρεσια με οποιο browser θελουμε.τοσο δυσκολο ειναι.

Καλησπέρα rangers72,

Δοκίμασε αρχικά να κάνεις απεγκατάσταση του plugin και ξανά εγκατάσταση, «κατεβάζοντας» την τελευταία διαθέσιμη έκδοση, καθώς και αναβάθμιση του Mozilla Firefox (32bit) στην τελευταία έκδοση.

Επίσης είναι αρκετά σημαντικό να επιβεβαιώσεις ότι στα πρόσθετα του browser, είναι ενεργή η επιλογή ώστε το plugin της υπηρεσίας NovaGO να είναι πάντα ενεργοποιημένο.

Έπειτα από τη διαδικασία αυτή θα χρειαστεί να γίνει εκκαθάριση δεδομένων περιήγησης, cookies και κωδικών πρόσβασης στο browser.

Θα προτείναμε επίσης να ελέγξεις και το FAQ της υπηρεσίας όπου μπορείς να βρεις διάφορες πληροφορίες (απαιτήσεις συστήματος, συμβατές συσκευές κ.α.) που ίσως να σου φανούν χρήσιμες.

Δημήτρης, Forthnet Support

Καλησπερα
Με την ληξη του 12μηνου εκανα διακοπη τα καναλια HD.Η συμβαση μου ειναι για 18μηνο,αλλα με την διακοπη των hd δεν λειτουργει το ondemand, και οι εγγραφες που εχω στον δεκτη 865.

Καλημέρα palm238,

Θα το ελέγξουμε και θα επανέλθουμε να σε ενημερώσουμε.

Κώστας, Forthnet Support

@palm238

Σε συνέχεια του παραπάνω θα θέλαμε να ελέγξεις αν παραμένει κάποιο ζήτημα και να μας ενημερώσεις.

Κώστας, Forthnet Support

Καλημερα
Το προβλημα διορθωθηκε.ολα ενταξει.Ευχαριστω και παλι για την αμεσο λυση.

Καλησπέρα,

Έχω Nova 3play, Απεριόριστα Σταθερά & Κινητά & όλα τα κανάλια Nova Sports με 39,90 και στις 26/6 λήγει. Μου έχει γίνει προσφορά απο ανταγωνιστή και θα ήθελα να μου πείτε τι μπορείτε να μου δώσετε για να συνεχίσω.

Γιώργος

Καλησπέρα GPS1603,

Σχετικά με το ερώτημα σου, μπορείς αν θέλεις να μας ενημερώσεις, μέσω pm, με τον αριθμό τηλεφώνου σου ώστε να το ελέγξουμε.

Γιώτα, Forthnet Support

Είμαι συνδρομητής στην nova εδώ και 3 χρόνια και τα 3 χρόνια είμαι με την προσφορά των παε (ολυμπιακός) με τα 300 , τον αύγουστο λήγει η συνδρομή μου, και δεν θέλω να συνεχίσω, η διακοπή θα γίνει αυτόματα?? η πρέπει να πάρω τηλ??

Καλημέρα tzio81,

Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι, εφόσον επιθυμείς την διακοπή της προσφοράς ΠΑΕ, μπορείς να εξυπηρετηθείς τηλεφωνικά καλώντας στο 18345 ή να επισκεφθείς ένα από τα καταστήματα μας.

Είναι σημαντικό να γνωρίζεις ότι θα χρειαστεί να προβείς στο αίτημα διακοπής εντός του μηνός Αυγούστου που λήγει η συνδρομή σου.

Είμαστε στη διάθεση σου για οτιδήποτε χρειαστείς!

Γιώτα, Forthnet Support

Last edited:

Ευχαριστώ πολύ, και σε διαφορετική περίπτωσει, γίνετε αυτόματη ανανέωση???? καλημέρα και ευχαριστώ!!!!!!!!!!!!

Εμείς ευχαριστούμε για τον χρόνο που έχεις αφιερώσει για την επικοινωνία μαζί μας!

Η υπηρεσία δεν διακόπτεται, αν δεν λάβουμε το αντίστοιχο αίτημα διακοπής από τον κάτοχο της υπηρεσίας.

Αναφορικά με το ερώτημα σου, προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση.

Γιώτα, Forthnet Support

Να είσαι καλά για την βοήθεια, σε ευχαριστώ πολύ!!!

Καλησπέρα, αντιμετωπίζω πρόβλημα με τις χρεώσεις που έχουν γίνει στο λογαριασμό μου, και ενώ έχω μιλήσει τηλεφωνικά με την εξυπηρέτηση πελατών 2 φορές το τελευταίο 20ήμερο, δεν έχει διορθωθεί ο λογαριασμός.

Status
Not open for further replies.