Καλησπέρα
Στις 10/12/2015 έκανα το sport pack, μετά από προσφορά που μου έκαναν τηλεφωνικός, 25 το μήνα. Από 1 Ιανουάριου μπήκε και ο φόρος και πήγε 27,50 οκ μέχρι εδώ. Των Απρίλιο και Μάιο δεν μπορούσα να πληρώσω γιατί δυσκολευόμουν και μετά από ενάμιση μήνα χωρίς καμία ενημέρωση σε μένα με πέρνει μια εταιρία ( palantino ) και μου λέει ότι χρωστάω 156 στη nova , τους λέω τη είναι αυτό τα λεφτά; γιατί εγώ χρωστάω 2 μήνες και όχι αυτά τα λεφτά που λέτε , μου λένε ότι αυτά πρέπει να δώσετε ,λέω πείτε μου τη είναι και δεν γνώριζαν και τους λέω μάθετε τη είναι και πάρτε με τηλεφωνώ . Μετά από μια βδομάδα με πέρνει μια κυρία από την εταιρία (palantino) και μου λέει ότι έγινε λάθος
Απλά βάλτε 39,80 που χρωστάτε τους 2 μήνες και ο δέκτης σας θα λειτουργεί κανονικά.... πήγα λοιπών και έβαλα 40 στο λογαριασμό της nova στις 12 Αυγούστου και περίμενα να ανοίξει . Δεν άνοιξε και πήρα τηλέφωνο στο 13845 και μου είπαν ότι ακυρώθηκε η σύμβαση που είχα με τη nova και πρέπει να πληρώσω το ποσό 156 . Το θέμα είναι ότι αυτή η εταιρία (palantino) με κοροϊδεψαν και επειδή ξέρω ότι η συνομιλίες καταγράφονται μπορείτε να τους της ζητήσετε ... εγώ δε θέλω να διακοπσω την nova αν μπορείτε να κάνετε κάτι κάντε το .....
Ευχαριστώ