Τα θεματάκια παραμένουν προς επίλυση, αλλά δεν μπορώ να μην αναγνωρισω την άμεση ανταπόκριση -ιδιαίτερα σημανικήσει, Κυριακάτικα! - και τον επαγγελματισμό και σεβασμό στην αντιμετώπιση του πελάτη! Μπράβο και ευχαριστώ! (αν τελειώσουμε και asap, ακόμη καλύτερα)
καλημέρα σας,
Θα ήθελα να χρησιμοποιήσω και εγώ το συγκεκριμμένο νήμα μπας και βοηθηθώ λίγο πιο γρήγορα.
Η γυναίκα μου είχε κάνει στις 21/9 ακύρωση φορητότητας από τον ΟΤΕ και παραμονή στη ΝΟΒΑ. Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα 17/10 έχουμε καταφέρει να είμαστε χωρίς τηλέφωνο, ίντερνετ και δορυφορική. Στην αρχή η δικαιολογία ήταν εύκολη "φταίει ο ΟΤΕ". Πλέον όμως εδώ και μία εβδομάδα η μπάλα είναι στο γήπεδο της forthnet και δεν έχουμε πλέον καμία ενημέρωση. Όσες φορές έχει προσπαθήσει η γυναίκα μου να επικοινωνήσει με κάποιον από το support μέσω chat παίρνει πάντα την ίδια απάντηση........"σύντομα" προκαλώντας μεγαλύτερη νευρικότητα και εκνευρισμό.
Ελπίζω σε μία πιο συγκεκριμένη απάντηση από εσάς. Λοιπά στοιχεία μπορούν να δοθούν με πμ υποθέτω
Ευχαριστώ
Κατα πασα πιθανοτητα ειναι προβλημα ιντερνετ, αν και δειχνει με το speedtest να πιανει 10mbps, οι σελιδες ειτε ανοιγουν αργα ειτε αποσυνδεεται. Συνδεση otenet ομως...Καλησπέρα evam7,
Δεν υπάρχει κάποιο γενικότερο ζήτημα με την υπηρεσία.
Θα ήθελες να μας ενημερώσεις με ένα προσωπικό μήνυμα με τα στοιχεία της υπηρεσίας σου ώστε να μπορέσουμε να το ελέγξουμε;
Κώστας, Nova Support
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.